• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    JERMES
    JERMES --- ---
    ANONYMCZE: 3080, 5900x, 32Gb RAM, 2K monitor, vse ultra, rtx na high, dlss quality, 60 - 80 fps normalne, akorat pri jezdeni autem po meste na me skoro vzdycky vybafne moje naha V, co dela t-pose a spadnu klidne na 50 framu :/

zkousel jsem to i na svy stary 970 gtx a bud rad, za 1080 :)

STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ANONYMCZE: ryzen 7 3800x, 32gb, nvidia titan x (pascal). taky jsem byl optimista, kdyz jsem myslel, ze to rozchodim na 1070ti. tak hraju na kompu, co mam pro VR.

MELDA: to jsem si rikal, ze je jak z half-lifu. to se mi dost libilo. pekny fotky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: tak to by to nebylo to spravne RTX, kdyby to neodrazelo :-)
    JANOS
    JANOS --- ---
    ANONYMCZE: Ryzen 3600, RTX 3080, 16GB, 4k ultra RTSS
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA:
    :p myslim, ze rozdil v odrazu od hladiny a od povrchu pokrytyho ropou je vic nez patrny a rozhodne to nevypada jako louze do kopce:p
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ANONYMCZE: i5-7600, 8GB, GTX 1660
    1920x1080 Ultra + static fidelityfx - 49 fps
    2560x1440 Ultra + static fidelityfx - 34 fps
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zase nejake to cteni...

Cyberpunk 2077 – jak je to s přesčasy, falešným E3 demem a tvrdohlavostí vedení? | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...183?fbclid=IwAR09LyqpIGBhUy-h5xJVRCwmPf9zzBk-GRzLKT6oFm3V9yjOE46TFpIPyWU
    MELDA
    MELDA --- ---
    ANONYMCZE: Hraju to na cerne krabici v cene tve GTX 1080 a v pohode :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ANONYMCZE: R3900X/64GB/Rad VII na High bez RTX v 3440x1440
    Ted cekam az mi prijde 3060ti a uvidime jak to pobezi s ni :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: :-)

Tak videl si ropu nekdy?? Jak uplne bez vetsiho problemu ulpi i na kameni??
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: ano, kreativni interpretaci se da dat smysl uplne vsemu:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    To propadle patro mne dost bralo :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Ale jak rikam, kdyz na to kouknes tak, ze to je byvale ropne pole, ktere uz nefunguje, jsou tam popraskane roury a mazlava ropa vsude, tak muzou byt i "leskly" kopce :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: njn, jednou to bude krásná hra, ale zatím je to ošklivé nedomrdlé nemluvně, které bude potřebovat vyrůst. A nějaké to množství plastických operací, teda.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: :p

v tomhle ohledu je vybornej ten demolition okruh pred arasaka tower, kde z nejakyho nepochopitelnyho duvodu neodpovidaj AI trasy aut pruhum na silnici a tak auta pri jizde z najezdu to v pohode berou skrz mantinely a hromadne explodujou:p Vubec ta oblast kolem je taky imho jedna z nejnedotazenejsich a pusobi dojmem, ze se na posledni chvili strasne orezavala - viz pomerne neumele zablokovany budovy dalsich korporaci
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak zde jeste trocha toho artu odeme... hodne me to bavi si tam s tim hrat, kdyz neco potkam co me zaujme.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: co čekáš od early accessu. Buď rád, že ho máš a nedržkuj.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Jako jo no..ja to teda nevnimal jako louze, ale jako ropou a olejem nasakly bahno a blato, takze sem s tema lesklejma kopcema nemel problem :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: tusim, ze se sem jednou nebo dvakrat v ramci sidequestu kouknes - nicmene je to strasna potemkinova vesnice - jestli je nejakej flakmapy uplne prazdnej je to tenhle - neni tu lautr nic, i ty baraky jsou jen rozsypany hruby prefaby bez nejakejch detailu - proste nuda nuda sed sed:) a koneckoncu to, ze je to sity horkou jehlou dokazuje i ten hnidopisskej detail, ze maj velmi solidne udelanej matros na povrch terenu (s tema louzema) namapovanej na zvlnenej teren - takze tam jsou krasny velky louze do kopce a z kopce:p - je to videt na tom tvym prvnim screenu odsud:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam