• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hele...a ciste jen dotaz.. uz jste to nekdo zkousel preskocit??

FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    TOM_HOST: Dneska se dává 50k za grafiku ;)
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    TOMBRIDER: Taky jsem na něj včera narazil, dobrý WTF
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Paráda! Našel jsem včera omylem Batmanovo auto v jeskyni!
    Hned je to ježdění autem zábavnější.
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    ANONYMCZE: hraju na PS4, nemám ani PRO a stejně mi to stačí, jsem nenáročnej..:)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JAZZZ: Jo, tak nejak jsem si obhajoval novej stul a zidli. Ze to prece k ty praci potrebuju... :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    MELDA:
    Cyberpunk 2077 staff didn't think game should ship in 2020, the 2018 demo was 'entirely fake' and more – report - VG247
    https://www.vg247.com/2021/01/17/cyberpunk-2077-fake-demo-launch-report/
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    TOM_HOST: presne a tak muzu dat 50k za komp na praci. to se rozhodne lip vysvetluje manzelce :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Tyvole chvalabohu ze uz jsem vyrost z toho davat 50k za komp na hry :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já mám AMD VEGA a jede mi to na 2K na ultra a protože tady je to samá nvidia, tak raději jen napíšu že uspokojivě a překvapivě hodně fps.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    ANONYMCZE: RTX3080, 4k rozlišení, DLSS auto, RTX, všechno na úplný maximum (psycho reflection, psycho rtx light)
    hlavně psycho RTX lightning, který pustí global illumination, přidá hře nejvíc (ale stojí víc jak 10 fps, DLSS nutné)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ANONYMCZE: jestli mohu doporucit par tweaku oproti tem defaultnim "quick preset" nastavenim, tak (potom, co zvolis napr. high nebo medium preset) rucne zmen jeste tyto volby:

zmensit Field of view (ja to mam na 85)
    vypnout Chromatic aberation
    vypnout Film Grain
    snizit/vypnout Volumetric Fog Resolution + Volumetric Cloud Quality
    snizit Ambient Occlusion
    zapnout Static FidelityFX CAS, scaling na 75 (hlavne to nenechavej vypnute, protoze vypnutim prijdes cca o 15 fps)

to by ti melo zajistit docela zajimavy boost ve fps. testoval jsem to sam, na zaklade informaci z googleni.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    ANONYMCZE: 9900K + 3080 QHD High/Ultra bez DLSS a Raytracingu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ANONYMCZE: jen doplnujici dotaz - hrajes to z SSD nebo ne?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    ANONYMCZE: i7 10700k, 3080, 32 GB RAM, 4K, vše na ultra, DLSS na balance a FPS mám tak mezi 35 - 60.

jediný kdy mi to padá na 15 a méně je když je v dialozích nějakej ksicht NPCčka hodně blízko nebo u pohledu do zrcadla. nechápu. v těchle situacích se přeci nemusí toho vykreslovat tolik ne?
    no nic, musím to zase zapnout :)
    JERMES
    JERMES --- ---
    ANONYMCZE: 3080, 5900x, 32Gb RAM, 2K monitor, vse ultra, rtx na high, dlss quality, 60 - 80 fps normalne, akorat pri jezdeni autem po meste na me skoro vzdycky vybafne moje naha V, co dela t-pose a spadnu klidne na 50 framu :/

zkousel jsem to i na svy stary 970 gtx a bud rad, za 1080 :)

STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ANONYMCZE: ryzen 7 3800x, 32gb, nvidia titan x (pascal). taky jsem byl optimista, kdyz jsem myslel, ze to rozchodim na 1070ti. tak hraju na kompu, co mam pro VR.

MELDA: to jsem si rikal, ze je jak z half-lifu. to se mi dost libilo. pekny fotky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: tak to by to nebylo to spravne RTX, kdyby to neodrazelo :-)
    JANOS
    JANOS --- ---
    ANONYMCZE: Ryzen 3600, RTX 3080, 16GB, 4k ultra RTSS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam