• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Cyberpunk 2077 Exploit Allows Malicious Actors to Gain Control of Gamers PCs – HOTforSecurity
    https://hotforsecurity.bitdefender.com/...-malicious-actors-to-gain-control-of-gamers-pcs-25252.html
    CD Projekt Red (CDPR), the developers of Cyberpunk 2077, is warning PC gamers against downloading mods and custom saves due to a vulnerability that may let threat actors deploy arbitrary code on their computers.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: bud je tam schovany/zruseny podzemi nebo je to proste offsetlej prefab s terminalem a je to bug - ale je nachazel i na mnoha jinejch mistech
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: jo, tak ten jsem taky hledal jak zběsilej a nic, nenašel jsem... :O/
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PENTAFEKTEK: Ale ten to hledani toho kluka s Riverem je imho jeden z top questu ve hre...
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: To omrknu... ze by byl Randy tak fikanej. Priznam se, ze ja sem tam nic nemel nebo sem to prehlidl. Byl sem tam tedka nedavno.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, me by spis zajimalo, kudy se v tom trailer parku leze do podzemi, protoze pod trailerem, ve kterym bydli Randy, mi to hlasi terminal:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    se vám prostě nechtělo míchat to Chilli, přiznejte se....
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MELDA: já jsem se teda ožral i když hraju za ženskou :D River byl podlě mě nejblbější postava celýho cyberpunku, a ano vim že jsem dělal questy i pro mluvící automat na limonádu. Ale, Riveruva storyline nebyla špatná, to zase jo
    MELDA
    MELDA --- ---
    No jako mne teda v tom questu celkem prekvapila moznost zacit se libat s Riverem :-) Hraji za chlapa.. takze sem se radeji ozral :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Z těch zajímavých questů. Ozvala se mi Lizzy Wizzy, že chystá nějakou bombu a že mám sledovat média. Stalo se vám to? Zaznamenali jste něco v médiích?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MAOR: to sice nema, ale ma i ten retez na krku:)
    MAOR: river je takova citliva dusicka v tele medveda :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    GANDHI: Nevím no, Xander Cage se nijak teple netváří, navíc Xander nemá ani náušnici. A srovnat tyhle dva mě nenapadlo, River mi jako takový drsňák fakt nepřijde.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STSUNG_NAVANA: neni to kerry nebo panam, jde to oboji zaraz, mohl sem si i vybrat komu zavolam pred rozhodnutim, jakej vybrat konec.. dokonce to doslo tak daleko, ze pri nomad ending za mnou prijel kerry taxikem se mi omluvit, ze se mnou nepojede, coz byla hodne awkward situace - panam rika, sme sbaleny, muzem jet jo a nekdo za tebou prijel :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Vole kluci neserte mne... Jaky prcinky, co to je, to je nejaka rada questu o ktery ja nic nevim :D
    Ta tam nebyla... :D
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    když už jsme nakousli ty prcinky...tak Blue Moon má pro nás jen jeden quest nebo víc? zajímá mě jen, jestli mám ještě čekat na nějakej další telefon, nebo už je to definitivní end? protože jinak už je mapa čistá
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MAOR: definitely buzna:p

me teda hned od zacatku prisel jako reference na tohle
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Dobry no, tak to se mi nikdy nestalo :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: máš pár questů, po koncertě. Zrušit dodávku, pak si to vyříkat s prcinkama... A pak deš na jejich party a tam se to stane...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Kde?? :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam