• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    GANDHI: Jo, tak to jsem na tom taky moc nepochopil...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: taky jsem to zkousel, a kdyz se k tomu prida i takova user friendly vec jako ze pro novej nuz musis do inventare, i kdyz jich ssebou tahas deset, tak je to jeden ze skillu echt na hovno (presto, ze ve vetsine pripadu je to tichej one shot)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem teď prvně zkusil skill na vrhání nožů a jako docela dobrý, akorát jsem nepochopil že ten nůž prostě nenávratně zmizí. Bych čekal že bude zabodnutý v mrtvole, ale asi mají v budoucnosti nějaké hi-tech nože co se rozpustí beze stopy... :-)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Ne ne, byl tam security backdoor, který odstranili, mody by měly fungovat dál, jen to teď není dálnice pro hackery.

Ale možná to chápu já blbě :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    SINHIRIELL: No, jak se to vezme. CDP umozni moderum upravovat hru a kdyz to zacnou delat, zak jim to zatrhnou. Nebo aspon tak sem ten hotfix pochopil, ale mozna blbe.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Nedošlo k další degradaci produktu, takže úspěch :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    ZAK: ha, hmm..takze opet dobra prace. Diky
    ZAK
    ZAK --- ---
    MELDA: jo, je to jen oprava/odstraneni dll knihoven, ktery umoznovaly skrz mody ovladat cely PC. Takze se na hre samotne vubec nic nezmenilo. (A ja mel stejne nejradeji verzi 1.06)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Koukam, ze je venku hotfix 1.12 pro PC, nekdo testnul?
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    STSUNG_NAVANA: Zajímavý, vystřílel jsem těch patriotů mraky, ale tady mě nechali soutěžit a jen řekli "party now, but does not mean I am not gonna kill ya next time"
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    nenastrilel jsem to o bod tak me to nastvalo. zkusil jsem to znovu a minul jsem presne stejny terc znova. kazdopadne po dobrem to take neslo, kdyz jsem je uz drive ve hre vystrilel nekde jinde. tyhle patrioty fakt nemusim. tak jsem je vystrilel a prekvapilo me, ze jsem dostal i blue print na tu legendarni zbran. myslel jsem, ze to nepujde...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Tahle mi moc nešla a pak jsem si dal tři body do reloadu pistolí a bylo to s prstem v nose.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja to teda taky dojel v pohode - nedal jsem to asi o dva body. ale pak jeden z tech kuliferdu prohlasil, ze me poznava...aaaand
    There Was a Firefight
    https://www.youtube.com/watch?v=wcKTbFbwrxE

FIONOR
    FIONOR --- ---
    AVATAR: já úplně normálně dokončil úkol... jen jsem nevyhrál a tomu nafoukanci nezkazil večírek, ale byl to standardní konec questu bez přestřelky (ta přišla o chvíli později, protože děcka z 6. ulice rád střílím do hlavy a tady jich bylo fakt hodně)
    GANDHI: nene, me se to stalo pri kazdym gameplayi. Proste reagujou na strelbu :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOMBRIDER: nn, je to single quest bez navaznosti - a vysledek se v zasade nelisi at uz to vyridi po dobram nebo po zlym:p A nejspis se ti stalo to, co me poprve, ze proste se clovek snazi si to zkratit a nekomu pri jumpu pristane na hlavu:) to hned spusti agresivni reakci. Totez iirc, kdyz vystrelis po limitu
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: Jesus, tu jsem teď nedávno konečně dohrál.
    Přesně. Vždycky mě vykostili jak jsem vystrčil nos. Zkoušel to i různě stealth nebo proběhnout. Jen zmar a nasrání.
    Teď jsem to zas zkusil s revolverem od bukoklády Rivera, který si hejčkám (asi kvůli své homosexuální latenci nebo oblibě v michání jídel v hrnci?). A co rána, to headshot a zbytek naštípán katanou. Byla to slast, za ty všechny útrapy předtím to byla plnohodnotná satisfakce.

Jinak co ten příběh/úkol jak s nějakou bandou kovbojů jedete střelecko chlastací soutěž?
    Já když přebíhal k třetí střelnci, tak jsem se jim asi přestal líbit. A najednou po mě všichni šli. Tak zhrzen jsem je všechny preventivně zastřelil.
    Tahle linka, má pak nějaké pokračování o které jsem přišel. Nebo to bylo jen nějaké povyražení?
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    TOM_HOST: ja ted cistim mapu od questu... tak jsem sel cestou nejmensiho odporu :-D ... hlavne po te, kdy jim snipou strilim dmg +1000 a on ne a ne padnout...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TOM_HOST: už ti odpověděli několikrát – je to mechanismus RPG her. Oni prostě mají jinej, vyšší level.
    Nechápu, co je na tom k nepochopení.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TENENTE: Ja nehraju stealth ... taky jsem se dostal potichu na strechu ale chci vsechno prolezt vsechno sebrat vsude se napojit ... prece jim to tam nenecham!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam