• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TENENTE: kriminalni akt byl uz i ten nakup. Navic v ruznych zemich mas ruznou legislativu. Pokud se nikdo nedostane ke zdrojakum, nemuze mu nikdo nic dokazat. Pravdepodobne kod zapracuje do svyho projektu a vysledek muze vypadat uplne jinak, nez v cp.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TENENTE: Tohle ti otvira netusene moznosti i bez modu. Jsi schopen dohledat vsechny diry ktere tam zusatali. atd.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    AVATAR: v pohode :o). ale kdyz to vezmes do dusledku, pokud nekdo pouzije/zneuzije cizi kod, tak se stava ucastnikem kriminalniho aktu. tudiz by si to nikdo nemohl dovolit. Pouziva dusevni vlastnictvi, ktere nabyl nelegalne. Tak proto mne zajima, k cemu by mu ten kod byl, kdyz ho nemuze legalne pouzit, pro sve obohaceni :o)

TRAGED: kod uz hacknuty byl, ne? Respektive mody

VIRIK: to ano, to muze.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    no upřímně, může to tu společnost i zničit. Zejména pokud společnost je akciovka, má investory a veřejně se s jejíma akciema obchoduje na burzách.

Je to naprosto normální útok, těžkej kriminální zločin. Škoda je už nyní nevyčíslitelná.
    V případě, kdyby šlo o útok na státní instituci a podporoval by jiný stát, je to vlastně vyhlášení války. V soukromé sféře je to skutečně těžký zločin.

TENENTE: to je tak divnej dotaz, ze ani nevim jak na nej odpovedet, abych z tebe nedelal hlupaka ;)

ten kod nekdo x let psal (slozite vymyslel), ten kdo ho koupi ho psat uz nemusi. Vykucha funkcionality, zasadi do jinyho sveta a usetri tunu casu, vyvoje, penez.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TENENTE: Co treba kompromitace systemu?
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    TENENTE: akorat si rikam (krom ucetnich dokumentu, interni komunikace apd...) k cemu nekdo vyuzije zdrojovy kod k jiz uz vydane hre
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Ukradené zdrojové kódy Cyberpunku 2077 a Zaklínače 3 byly prodány v aukci na darknetu | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...dy-cyberpunku-2077-a-zaklinace-3-byly-prodany-v-aukci-na-darknetu-504963
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    NEVILL: Já jsem se svým neo-hippie-punk color outfitem spokojený :D
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TENENTE: jako na tom ohozu od Silverhanda je fajn, že vypadá fakt dobře a V v tom nevypadá jako že se oblíkal v outletu Alpine Pro, ale taky jsem tajně doufal že za komplet třeba bude nějaký stat bonus, bohužel...
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Je tam...
    Dechberoucí
    Najdi všechny předměty, které kdysi patřily Johnnymu Silverhandovi.
    Tento neobvyklý úspěch má odemčenou jenom 9,03 % hráčů.

Já jak čistím teď mapu, tak se moc nekoukám co kde lítá :-))))
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    achievement za to je, na steamu urcite
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MELDA: to asi jo... Vidíš to, nějakej achievement to mohl být :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TENENTE: Ani trofej?
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MELDA: ale tak já mám jiné oblečení, s větším armorem. Jen mne zajímalo zda ten komplet něco nedává... Nedává no... Škoda, ale zase to vypadá cool :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TENENTE: No ja mam na sobe jen nejáky trendy, modni hadry a armor mam 1200+, takze?

Ale zase to mas takove vic zabavne.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Nemam ted desktop, tad se nekouknu, ale ja nesundal trenchcoat od doby co sem ho nasel, a ten ma asi 130 ar, takze tezko rict.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: armor 500+...to není zase tak zlé
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Snaz umiras, protoze ma tragicky staty :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Dává nějaký bonus když máte na sobě Kompletní outfit Johnyho?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    kdo si mě chce přidat jako frienda? jsem na GOG jako rattkin
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Plus minihra "když se nudím, chodím po městě a dělám obrázky takové normální schyzofrenie." :D

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam