• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    CABOWITZ: ja narazil na toto :-), na kojimu v baru (to jsem nestihl vyfotit)

CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    tohle me nejak minulo:
    Death Stranding a Cyberpunk 2077 spojili síly - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96222186/death-stranding-a-cyberpunk-2077-spojily-sily/
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Co si tipnete? Přijde patch tenhle nebo příští víkend, osobně tipuju ten příští, protože se vymlouvali na únik.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tak to potěš koště...
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    RATTKIN: Kdybych toužil po RTX, tak asi hraju na PC :-)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    AVATAR: V pohodě... Já si taky o týhle "kauze" myslím svoje a přikláním se k tomu, že CDPR to koupil tajně zpátky v aukci :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    DEEFHA: tahle hra přímo volá po RTX ale nevím která z těch platforem bude mít RTX dřív (jestli)
    ATOMSK: proto jsem v puvodnim postu psal, ze je dotaz hloupe polozenej, presto jsem se na nej pokusil odpovedet :D
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    AVATAR: Tak vzhledem k tomu, že CP2077 vychází z Cyberpunk RED, kterej sám o sobe funguje jako skvělej design book je tahle možnost taky k ničemu. Proč by někdo pracoval na očividně zbastleným kódu, když si to můžeš relativne rychle napsat sám a líp... Just sayin'
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    XOX má rozhodně míň problémů a lepší grafiku.
    MELDA
    MELDA --- ---
    DEEFHA: PS4 Pro - ok - hratelny.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Mám dotaz do pléna: CP2077 se v obchodech pomalu blíží hranici 1000 korun, které jsem za něj ochotný dát. Přemýšlím teď ale, na čem ho vlastně budu hrát. V úvahu připadá PS4 Pro nebo Xbox One X, takže bych rád slyšel, jestli mi k tomu z vlastní zkušenosti dokážete říct nějaké postřehy nebo přímo doporučení. Předem díky!
    VIRIK: thajpunk bych dal... ale pokud to koupil treba nakej rusak, mohli bychom se tesit i na nagasawou vytouzenej slavpunk :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Možná tak číňani a za půl roku vyjde v Číně Thajpunk.

JInak by jim to bylo k hovnu, jak praví Ghandi.
    MONKEYFIGHTER: ja nepsal pouzit engine, ale vyzobat funkce. A odpovidal jsem na otazku, proc by nekdo kupoval konkretne kod cyberpunku, kazdopadne nejsme v neshode :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MONKEYFIGHTER: heh, presne - to v cem je ta hra dobra, jsou prevazne nesystemovy assety, ktery se ale zpravidla nedaj nejak rozumne recyklovat.
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    GANDHI: spis typuju ze vzhledem ke crunchi kterej tam museli jet dost dlouho pred vydanim obecne nebyl moc cas delat ty veci poradne, pocitam ze ten jejich engine ma tedka brutalni technickej dluh a plno custom vyhackovanejch reseni aby jel cyberpunk.
    A s takhle velkym projektem a enginem v tomhle stavu se proste neco poserat musi zakonite, jde jenom o to jak moc a co se z toho da jednoduse vychytat.

Proto i celkem nechapu jak se tu resilo k cemu by nekomu byl jejich kod a nekdo tu psal ze za tim je spousta prace a let vyvoje kterej si uteris, tak naopak to mi prijde hodne naivni predstava o tom jak funguje vyvoj her. Imho by to zadny studio s rozumnym technickym vedenim nechtelo ani zadarmo. kKyz to porovnas s komercnima enginama ktery jsou relativne dotazeny, univerzalni, mas dostupnej support a online knowledge base a muzes nabrat lidi ktery v tom uz umej a jako bonus to je pravne cisty a nemusis cekat kdy nekdo provari ze delas hru na cornutym enginu.

Jako ze vsech duvodu proc by o ty leaknuty data nekdo jevil zajem mi prijde to ze by nekdo chtel prepouzit ten engine uplne ta nejmin pravdepodobna varianta.
    GANDHI: mno vsak o tom pisu :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: me neprijde, ze by nejak extra vybocoval ze serie - vsechny maj stejny schema, proscanuj clues zabij panaka. tenhle ma mozna trosku atraktivnejsi ten fluff kolem
    GANDHI: nutno rict, ze kdyby fungoval, byl by to nejzabavnejsi cyberpsycho quest.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam