• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MCKIDNEY: Virik do Nextgenu nesmi, mozna to buide tim...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: heh, ale zrovna to, ze ve scifi existuje nejake raciaonalni vysvetleni pro to, proc a jak veci funguji je zrovna to, co ho odlisuje od fantasy, kde si v pohode vystacis s "it s magic":p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VIRIK: Mas pravdu, napsal jsem v nextgenu, ale na hru Wasteland 3. Zbytek snad ani nemusim komentovat.
    Pokud nechces videt "Deus Ex Machina", tak si rikej o me co chces. NApsal jsem ze jsem si hru uzil v obou klubech, ale v jednom to ignorujes a v druhem ne.

Nic to nemeni na tom, ze potrebovali prevest stav hry A na stav B. Nejsou kompatibilní a museli tam vlozit neco cemu publikum uveri. Nema smysl se v tom rypat, protoze pribeh neni o tom zarizeni, ale o tech stavech. Nectes Sci-Fi kvuli specifikaci trysek v rakete.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ale já ti nerozumím... v next genu jsis plivnul na F76 (mimochodem po vydání hromady updatů hra s velice dobře napsanejma příběhama, vedlejšíma guestama a podobně) a pak jsi šel sem a asi jsis plivnul na CP 2077 (hra taky co je výborně napsaná a přes všechny nedodělky až ji stejně opatčují, bude výborná), ale je to hodně nesrozumitelný :(
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    kdyz asi ne kazdy chce vedet co se deje v kuchyni.
    Ja si hru uzil pro ty co odpovi, tak to nehraj :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    cože?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    TRAGED: A hlavni postava to vi od koho?

NEVILL: Pribeh je klasicky bastl - chteji mit moznost soucasna vedomi operujici jako nezavisly celek, nahrani vedomi okamzite, zaroven pomalu a zaroven robota co pomalu aktualizuje Windows 10 na Windows 10, protoze nechce restartovat mozek, potom co ho restartoval :D

Dulezite bylo dostat do hry mluvici hlavni postavu a co nejvice referenci pro hlavni vek PC hracu. Prilep k tomu dost zadku a dildo, aby nahodou nedavali moc pozor na to co se deje na pozadi :D.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    sem musel... :D

SEJDA
    SEJDA --- ---
    NEVILL: taky mne to mrzelo, rikal jsem si, ze musi mit kamose, ktery by to umel vyresit. Ale treba to bude nejaky zapomenuty side quest nebo dlc? ;)

TRAGED: jop to uz rikal Viktor
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jsem to myslel jako že tonoucí se stébla chytá...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TRAGED: Jsem si říkal že tenhle týpek asi mohl být trochu jiná liga než ripperdoc...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    NEVILL: Prtoze problem neni chirurgickeho razu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Mě tak napadlo - v questu Big in Japan zachrání V nejlepšího mozkového chirurga z Japonska, ale že by si řekl ať se mu mrkne na tu štěnici co má v hlavě, jestli by to třeba neuměl vyoperovat, to ho nějak ani nenapadne...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: to sleduju už tn poslední týden a překvapuje mne, že nejmenší problén s funkcema má hra na Xbox, na PS5 polovičaté a na PC vůbec.
    Nicméně on to není protěžovaný projekt u Ubi, takže na něm dělá poměrně dost málo lidí... možná stejně nebo méně než CD Red na CP 2077 a je vidět, že to fakt není jednoduchý.
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    JVMLOK: 1.2 bude az v druhe polovine brezna. Tedy asi nekdy o prazdninach ;)
    Psali to na twitteru, kde byla i soutez o screenshoty ..

https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1365315816904916995?s=19
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    jinak kolem CDPR celkem ticho po pesine od toho hacku...nezahlidli jste nejaky novinky a drby, co se dalsich praci na CP tyce?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    RUDOLF: ja i s tim ze mam preorder tak pockam na GOTY edici tak za rok, s nejakejma DLC a plnme opatchovany.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já bych si CP2077 zahrál, ale chci až na RTX, tak si počkám, až budu někdy upgradovat.. hraju s pár letým zpožděním, je to levnější;-)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: Jj, padá to. JRC má teď taky tu samou cenu a místo medailonku dává steelbook.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam