• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PRAASHEK: myslim ze pointa toho videa je, ze je to lepsi nez v 1.1 ale proad nahovno. zvlast oproti XBOXu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MELDA: Nijak zvlášť, ale já teda nemám úplně nejnovější stroj, grafiku mám všechno na medium, ray tracing samozřejmě nemám... Možná že voda se mi zdá o trochu pěknější, ale žádnou fyziku k ní stejně nepřidali jako že by to něco udělalo když se na hladinu střílí nebo se do vody hodí granát...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: proč je v nadpisu "good news for PS4 Pro" a ty píšeš že to na "PS4 Pro úplně doprasili"..?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Já teda nějakou změnu nějak nepoznal.
    Maximálně v atributech se ten úplně spodni změnil, má na sobě značku relict.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRAGED: Jsem to nezapinal ... zkus konkretneji pls
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    tl;dr; CDPR to na PS4Pro uplne doprasil. A to tak, ze i ja uz uvazuju, ze jim to hodim na hlavu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA:

Cyberpunk 2077 Patch 1.2 Analysis: Good News For PS4 Pro... But What About Other Consoles?
    https://www.youtube.com/watch?v=tVPjbLRdOCY
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak nějaké postřehy z patche 1.2 a změn v grafice?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    NEVILL: nomad: když kdokoli řekne slovo "rodina" v libovolném kontextu, tak V řekne že je nomad
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SEKI1: "Jediné, z čeho mohou plynout mírné obavy, je snaha o unifikaci technologií ze Zaklínače a Cyberpunku v rámci REDenginu" co by se asi tak mohlo pokazit vic, nez ze na tebe ve Witcherovy vyskoci "zimplantovany" bazilisek co zdedil objekt z cyberpsychouse? :-]
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    SEKI1: jako mezi Streetkid a Corpo to bude tak půl hodiny rozdíl, čekal bych že Nomad tam bude mít něco delšího než se jako dostane do města, ale sám jsem to ještě nezkoušel...
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: idealni reseni pak nejsi nasranej co tam vsechno neni :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: ja uz jsem tak nejak vsechno, co slibovali, zapomnel:p
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    CD Projekt ruší AAA multiplayerovou kyberpunkovou hru » Vortex
    https://www.vortex.cz/cd-projekt-rusi-aaa-multiplayerovou-kyberpunkovou-hru/
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: A nerikali nekde ze ten uvod ma 4h gameplaye pro kazdou postavu zvlast ? Sice jsem nehral ostatni ale tam je tak 30minut nez se dostanes do stejneho bodu ne ?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nomad tam ma dokonce pidiquestik, ale jinak jsou rozdily minimalni a dopad vesmes zadnej. Akorat teda ty corpo dialogovy moznosti tomu davaj obcas hezkej konspiracni smrnc:)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Jo, jinej začátek a prolog, jinak sem tam je tam v dialogu možnost pro ten class, např. Corpo má vždycky odpovědi na corpo věci, Streetkid je zase "street smart" a tak. Nomad jsem zatím nehrál, tak nevím...
    TOFI
    TOFI --- ---
    GOLDEN_TEACHER: no ma to hlavne jiny zacatek prolog, dal uvidim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam