• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOM_HOST:Nemusi koukat na cele, proklikej si ho zbezne.

PRAASHEK: Protoze na PS je ted sice stabilnich 30fps, ale za krvavy downgrade na uroven GTAIV na PS3.

MELDA
    MELDA --- ---
    Jo a teda k te timeline a k tomu "Zatím jedou podle plánu co představili a do konce roku" tak zatim jen zrusili multiplayer update - a vlastne kompletne odpiskali celej online na dobu neurcitou, coz dle me znamena - nikdy.

To teda me neprijde, ze jedou podle planu co predstavili. Naopak me to prijde, ze maji s tou hrou tolik prace a team docela v troskach, ze se musi celkem dost hecovat, aby s tim nekam pohnuli natoz aby pripravovali novy obsah a dodelavali neco navic.

Ja sem se smiril naopak s tim, ze plno naslibovanych funkci, interakci a obsahu se nikdy nedockam. Trochu zklamani, ale furt lepsi nez dratem do oka.
    MELDA
    MELDA --- ---

MELDA
    MELDA --- ---
    MONKEYFIGHTER: No tak zatim to jde smerem "naslibovali jsme hory doly" nedodali jsme nic a jeste v dost hrozne kvalite. Pak se objevilo plno slibu ohledne patchu a pridavani obsahu, kde uz opet maji dost velky zkluz, kdyz zatim jen patchuji a vymlouvaji se na ruzne hacky od hackeru a pandemii. No a v neposledni rade zrusili Cyberpunk Online.. takze tolik moje kristalova koule.

CDProjekt budou radi, kdyz CP2077 doladi nekdy do finalni podoby, ze budou moct byt spokojeni s tim co pustili lidi. Pak bude mozno zacit premyslet o pridavani obsahu. Otazkou bude, jestli se k tomu s timto pristupem nekdy doberou.

P_T: Hraju to na old gen konzoli PS4 Pro. Jinak teda ted tu timeline nemuzu najit, ale patch 1.2 byl puvodne oznamen nejpozdeji na konec unora. Touhle dobou meli puvodne v planu pomalu zacit priavat obsah. Osobne si myslim, ze behem tohoto roku se v ramci CP2077 nedockame niceho a nasledny obsah bude v ramci plnohodnotneho placeneho DLC dodan nekdy v roce 2022.

Ale jak rikam, vestim z koule....odehrano mam cca 250 hodin... a jsem asi v 70% takze asi tak :-)
    P_T
    P_T --- ---
    MELDA: Když myslíš. Zatím jedou podle plánu co představili a do konce roku by měly být i DLCs. Evidentně toho už hodně opravili. Skoro se mi zdá že to zkoušíš hrát na old gen konzoli a tam se asi budeš muset smířit s tím že to nikdy nebude ono...
    MONKEYFIGHTER
    MONKEYFIGHTER --- ---
    MELDA: muzes to nejak za pomoci svoji kristalovy koule rozvyst?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Už jsem teď dlouho neviděl auta napůl zapadlá v asfaltu... :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    P_T: Mas v tom textu jednu drobnou, nepatrnou chybu a to ve vete "az to jednou doladi a pridaji obsah".
    P_T
    P_T --- ---
    Poslušně hlásím že jsem to konečně rozjel po dlouhým čekání a po cca 15 hodinách je to super. Vysloveně bug zatím žádnej, spíš nějaký grafický glitche a občas otravný nedodělky. V rámci nejlepších CDPR tradic je občas problém sbírat předměty což mě zatím spolehlivě rozesmívá: mluvení s npcs is the new zhasínání svíček :]]
    Ray tracing je občas naprostá bomba co udělá neskutečnou atmosféru a občas postavám nesmyslně svítí okraje očí nebo zubů (asi móda budoucnosti nebo co). Využití gpu už je ok, s 2070S to běží na 1440p plynule. Na PC se už teď není čeho bát a až to jednou doladí a přidají obsah bude to imho stejná klasika jako W3.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    PRAASHEK: myslim ze pointa toho videa je, ze je to lepsi nez v 1.1 ale proad nahovno. zvlast oproti XBOXu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MELDA: Nijak zvlášť, ale já teda nemám úplně nejnovější stroj, grafiku mám všechno na medium, ray tracing samozřejmě nemám... Možná že voda se mi zdá o trochu pěknější, ale žádnou fyziku k ní stejně nepřidali jako že by to něco udělalo když se na hladinu střílí nebo se do vody hodí granát...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    TRAGED: proč je v nadpisu "good news for PS4 Pro" a ty píšeš že to na "PS4 Pro úplně doprasili"..?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Já teda nějakou změnu nějak nepoznal.
    Maximálně v atributech se ten úplně spodni změnil, má na sobě značku relict.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRAGED: Jsem to nezapinal ... zkus konkretneji pls
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    tl;dr; CDPR to na PS4Pro uplne doprasil. A to tak, ze i ja uz uvazuju, ze jim to hodim na hlavu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA:

Cyberpunk 2077 Patch 1.2 Analysis: Good News For PS4 Pro... But What About Other Consoles?
    https://www.youtube.com/watch?v=tVPjbLRdOCY
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak nějaké postřehy z patche 1.2 a změn v grafice?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    NEVILL: nomad: když kdokoli řekne slovo "rodina" v libovolném kontextu, tak V řekne že je nomad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam