MELDA: Ja chapu, ze jsi zklamanej a nechci ti sypat sul do ran. Ty old-gen console proste strasne posrali. Vubec to na ne nemeli vydavat a port meli zkusit behem roku na novou generaci. Bohuzel cistej copro greed (co mi to jen pripomina..?) je stal povest a ztratu duvery, kterou budou dlouho a tezce ziskavat zpet.
Nicmene jak uz to byva, i tahle mince ma dve strany. Tak treba kdyz se podivas na to, cim tu sam argumentujes, tak v ty roadmape zadnej multiplayer update neni. Mohlo to bejt fajn, ale v damage control modu proste museli neco osekat. Treba nekdy priste az bude postava v 3rd person vypadat a chovat se jak ma (absence 3rd person me treba mrzi daleko vic nez multak na kterej bych stejne nemel cas).
Ten hackerskej utok neni vymluva, sorry, na to i tady myslim probehlo dost odkazu a byl to pro ne slusnej pruser. Devs byli nejakej cas odriznuty od systemu - stejne tak se to dotklo Gwentu, kde taky nabrali skluz.
Tvoje teze, ze "behem tohoto roku se v ramci CP2077 nedockame niceho" je skoro jiste naprostej nesmysl a klidne proti tomu vsadim penize. I kdyz odectu celej prosinec, tak maji osm mesicu a paralelni vyvoj dalsi hry ma zacit az pristi rok. Tomu preci sam neveris, ze za tu dobu nevydaji vubec nic, to studio ma nekolik set zamestnancu...
Imho jsi to mel refundnout a zahrat si to na funkcnim systemu. Klidne pockat na next-gen port, kdyz nemas pc. Jasne, cekani je otrava (taky jsem cekal skoro 4 mesice), ale nebyl bys tak prehnane slanej a zahorklej.