• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HNIZDO: Párkrát jsem to zažil i v 5.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MELDA: zvlastni, u GTA4+ jsem tohle nevidel snad nikdy... maximalne jednou dvakrat nezvladnuta dopravni situace.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BURKHAR: Jojo arma to ma zmaknute...
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MELDA: U Army je vtipné, že všechny vehikly jsou ve skutečnosti vznášedla, kterým se točí kola. ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BURKHAR: Ja to videl snad u vsech her, kde byly auta :-) Teda krom GT :-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GANDHI: Ještě jsem to nehrál a ani se zatím nechystám. Mám spoustu jiné práce na několika jiných hrách. Ale stačilo mi, co jsem viděl na YT a Twitchi. Bylo to velmi podobné, jako Mr. Bean humor v tom GIFu. Moc dobře vím, co tyhle věci způsobuje, v oboru už jsem dost dlouho. Něco se spawnuje na špatném místě a fyzika to pak vystřelí. I ve staré Mafii se to občas dělo, v Armě též, i v některých dílech GTA. Řeší se to většinou tak, že když se auto spawnuje, nechá se dopadnout z malé výšky, aby si s tím kolizní systém a fyzika (je-li jaká) poradila.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: tak to ti asi delal kolize ten samej clovek, co je delal tomu mini v gifu:p
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: *co jsem
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    GANDHI: Já narážím na to, či jsem v CP viděl dít se doopravdy. A moc rozdílné to nebylo.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: umírá v ošklivých bolestech, víš to? :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: to sice ano, ale jak uz tomu u humoru byva, nechybi tomu nadsazka:p A vynaset soudy o tvurcich CP na zaklade nejakeho obrazku, z ktereho je jasne patrne, ze objekt ktery se chova divne rozhodne neni soucasti orig. hry, je ponekud podivne:p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: je to sice fake, ale založený na reálných událostech!
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: Tohle je hrozny. Myslel jsem, ze v roce 2021 uz lidi od fochu dokazou rozeznat fake:p
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    VIRIK: Tohle je hrozný. Myslel jsem, že v roce 2021 už umí programátoři a level designeři pochopit systém kolizí. Ale ne...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    FIONOR: Tak od Dextra ji rave mam a nic.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    jj davaji se tam ty legendary, a musis ji vlozit do trezoru a ne ji mit v invetnari, pokud tam das tu spravnou tak se tam zobrazi. Treba ta od Panam, Takze jestli ji chces pouzivat musis vycraftit jeste jednu :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Mám pocit až když je zupgradovaná na legendary. Zahrabej tu v historii, už se to tu řešilo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: A jak?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam