• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    P_T
    P_T --- ---
    FIONOR: Jasne no, ta nedodelanost to zabila skoro ve vsech aspektech. Na DLCs se nicmene tesim. Celkove po tech opravach ta hra urcite neni tak spatna, aby to odpovidalo tomu hejtu na netu...
    P_T
    P_T --- ---
    PSYCHO: To je ten nejvetsi problem v kostce. Melo to potencial na jednu z hlavnich pribehovejch linii, ale pak jako by si nekdo vzpomnel, ze je to jen vedlejsak a zarizl to. Vpodstate to vysumi do ztracena a nijak se to dal nerozviji. Stejne jako "uspesna" romance s Judy, kterou jsem pak uz do konce hry nevidel.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    PSYCHO: To nejsi jediný
    *** Spekulace možná spoiler***
    Moc si nepamatuju ale šlo o ovládaní mysli politiku.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MELDA: Ja vim, ale uz vlastne nevim o co tam slo :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: Podle toho, jak na onci odpovis :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BOBISKO: Ja treba vim, ze Peralez questy mne bavily, ale za boha si nepamatuju jak skoncej :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    CP2077 ve sleve na PS storu, kdo jeste neporidil.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    TENENTE: Už je to venku dost dlouho, tak snad nebude vadit spoiler. Jaké byly u Peralezů možné konce?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TENENTE: Peralezové byly supr, a ještě Taxíky delamein byly vtipný
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: Judy, tenhle quest se mi hodně líbil. a pak vyšetřování toho odposlechu u Peralezů
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Jeste ten s potapenim s tou holkou, ale za boha si nevzpomenu na jmeno.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FORTRESS: twl ten byl vlastne dost dobrej, i tak mi vypadl.
    MELDA
    MELDA --- ---
    FORTRESS: Ten je dobry psycho..sem mel husinu ferovou.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Mně se nejvíc líbil quest s hledáním "synovce" Rivera. Takovejch by mohlo bejt víc.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Za kladivo z houby!
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    GANDHI: Jo ty DLC do W3 byly mocný všechny. Z CP si tez vybavuju spíš vedlejšaky, řežba v nočním klubu byla super, a tu když jsem šel po té dceři(už nevím koho) byly ty alegoricky vozy, mělo to super feeling. Na Ladies of the Woods a potracence to nemělo ani zdaleka ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ELECTRICKOTA: presne - je tam par questu, ktery si vybavim (povetsinou questy spjaty se sidekickama) a ktery jsou z tech vydarenejsich, ale v zasade nic s nejakym vyraznejsim moralnim dilematem, nebo vubec jakymkoli vyraznejsim dilematem tam imo neni (krom zaverecnyho questu)

osobne me nejvic emocne zasahla nascriptovana smrt Jackieho, ktery se proste nedalo vyhnout:p Ale proste kdyz to clovek srovna s krvavym baronem nebo srdcem z kamene, tak furt W3 vitezi
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TOFI: Když se nad tím zamyslím tak se mi asi vybavuje po téměř roce jen jedna mise, a ani tu si úplně dobře nepamatuju. Oproti W3 hold ty mise nejsou tak zapamatování hodné.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ELECTRICKOTA: velice dobře. Na Series X až překvapivě hezky a plynule, a na Xbox One X v pohodě hratelné a graficky velice pěkné. Verze pro X byla celou dobu asi jediná, která měla nejméně problémů a současně vypadala velice dobře.
    P_T
    P_T --- ---
    ELECTRICKOTA: DKDC ¯\_(ツ)_/¯
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam