FIONOR:
ELECTRICKOTA: No.. tak ja sem si prave dovolil tak nejak rok pockat, abych nedelal ukvapene zavery. A myslim si, ze jako clovek, ktery ma ve hre odehrano 120+ a ktery tady tu hru od zacatku hajil, obhajoval a daval ji sanci, tak mohu rict, jakej mam celkovy z te hry pocit po roce do vydani a stejne tak s dalsima avizovanyma, naslibovanyma vecma.
AAA titul pro mne je hra, ktera je proste odladena a slape na vsech periferiich a ne, ze je hratelna jen na PC, kde je proste super a na ostatnich konzolich je to tragedie a hratelnost se vraci az potom, co se poprve ozve herni scena, "jako co ze to do prdele je".
Od te doby bylo vydano vic jak 10 patchu, ktere tu hru stale nejak opravuji, ale ja si nemohu pomoct, ale od patchu 1.04 - tedy od toho prvniho, ktery vlastne i na konzolich pustil grafiku na plno, tak od te doby vnimam s kazdym dalsim patchem jen zhorseni kvality hry. Takze diky tomu sem hru ani nedohral, protoze mne nebavi behat poloprazdnym mestem bez zivota, kde na ulici potkas jedno auto za uherak a to jen proto, protoze to proste neni odladene a bylo nutno to zase uskrtit, aby to jakz takz jelo i na starsich konzolich atd. Proste ta hra ztratila svoje kouzlo a i kdyz se snazi, tak ja stale do tedka nevidel zadnou poradnou snahu, ktera by mne prinutila si rict, ok.. ted uz je to ok, tak je cas tu hru pustit znovu a tentokrate ji dohrat.