• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    MELDA: Jedu na FX8370 v OC na 4.6Ghz, RX580 a rozlišení 5760x1200px. Je to 8 let starý počítač a normálně hraju.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MELDA: Jasný, ale podstata věci byla v tom že RT je jen gimmick, což fakt není.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ELECTRICKOTA: *facepalm* je cela ta hra, ktera na nicem jinym nez na pocitaci posledni generace s nejnaslapanejsi grafiku nejede a nevypada dobre. Asi takhle bych to spis podal :-)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    VIRIK: Ah díky, on to provozuje na starým pekáči *facepalm*
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tohle je soutěž v inteligenci, nebo co?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: Tak to museli změnit(nebo máš nefunkční RT), protože takhle hnusný odrazy jsem tam fakt neměl. Jen opakuji, nezapl jsem to od prosince 2020.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: Jezne prave ty zakladni odrazy jsou Screen space reflections, takze na ne RT nepotrebujes.

[TRAGED @ GameShots :: screenshoty z her]
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: Odrazy světel tam jsou na nejvyšší detaily ale jenom pro zdroj slunce(v interieru mi to chybí pravda), navíc teda základní odrazy tomu městu dávaj zrovna u CP2077 fakt hodně.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ELECTRICKOTA: Obecne RT objahajuju, ale v implementace v CP2077 je bohuzel opravdu jenom gimmick. Zadna difuze svetla, zadne realisticke stiny, par odlesku a jinak nic moc.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: RT gimmick? Jak pro koho...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RATTKIN: Houbles. Pokud ozelis RT gimmick, tak ti na CP2077 v Ultra detailech staci 7 let stara AMD R9.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    moc nechápu proč to vůbec cílili na konzole, když to na nadupaném pc s RTX 3080 jde jen tak tak (4k ultra RTX 50 fps s performance DLSS)
    mě to přijde jako první Crysis, next-gen grafika, kterou si málo kdo zahraje.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MELDA: Hmmm, slušný. V našich končinách pořád za cca 550 nejlevněji, nějak to neklesá :-D
    MELDA
    MELDA --- ---
    Na druhou stranu, kdyz bych si hru koupil za 10$ a ne za 1800,-, tak bych asi taky rikal, ze to je za ty prachy super bomba hra. :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Oni to pak po cca 3/4 roce mlzeni, vymluv a vseho mozneho priznali, ze ta hra byla primarne testovana a odladena pro PC. A podle toho taky vypadaji ty reakce a oceneni...kde v ramci Steamu atd sbira CP2077 jednu cenu za druhou....ale...

Cyberpunk 2077 na Steamu zaplavily velmi pozitivní recenze - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96322092/cyberpunk-2077-na-steamu-zaplavily-velmi-pozitivni-recenze/
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, tak mam kliku, ze jsem to rozjizdel jako prvni hru na fungl novym stroji s 3070 a nepotkal se s zadnym signifikantnim bugem a naramne si to uzil
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MELDA: cool, tak je pořád čas a koupim to nejřív na další BF nebo xmas slevu...
    jako sem si teprv ted koupil Pathfinder kingmakera

a aspoň nemam ty pocity, co tu píšete níž - protože v tom je k zákazníkovi stále herní průmysl jedno velké vymrdej - plať a testuj nám to, pak to zaplať full price a testuj ty bugy dál, my to možná někdy fixnem :D

z CP2077 mě těší pořád merch (mikina trauma team je při koroně fajn) a nějaké malé cetky + OST
    jo a KeenuReavse bych zahrnul pod zem místo toho ET, týká se i posledního matrixu - na hype to maká dobře, ale není třeba pořád recyklovat ty samé... ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: Me prijde, ze proste experimentuji. Ja jsem byl presne ten co cekal na den spusteni a pustil sem to hnedka... prvni den sem koukal a rikam wtf.. tady se neco kurevsky nepovedlo. Behem dvou dnu byl venku prvni patch, ktery tu hru vystrelil o 1000 lvl nekam jinam, jak co se tyka hratelnosti a grafiky, proste pecka...ale ejhle... kdyz to proste vodzatkovali, tak leckomu to na obyc PS4 absolutne nestihalo, tak prislo to co nikdo nechtel a to kazdym patchem snizovani vseho mozneho, az sem po jednom patchi rekl, ze jako simulace prazdneho mesta je to super, ale to neni to co sem chtel. Megapole si predstavuju jinak, tepajici zivotem, plnou koure a bordelu atd. A fakt mne mrzelo, ze s kazdym patchem, ktery mel neco opravit a vylepsit, tak prislo nenapadne, nepatrne zhorseni a ubrani na vykonu...treba v podobe ruznych textur atd...takze jednu chvilku jezdilo po meste max tak 5 druhu aut a lidi meli skoro vesmes stejny hadry atd. Proste takhle ne. Takze maji sanci se polepsit, ale to by museli na tom makat...a ja se obavam, ze tomu tak absolutne vubec neni.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KID_MCHUTT: Já nespěchám, právě mě plně zaměstnává Fallout 4. Ten mi chvilku vydrží :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    DEEFHA: tak to pak počkej :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KID_MCHUTT: Na PC spíš ne, neb nemám herní stroj :-) Takže XSX nebo PS5 verze.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    na konzolích je to taak jak píše Melda, dokonce se to vizuálně i na Xbox zhoršilo. Místo opravování rozbíjejí i to, co už funguje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam