• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    TENENTE: kurva - tolik spoilerů.... :( - ale pobavilo
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MIKEE: Jako jo... na druhou stranu.... 99% aplikaci a her a vseho ti bezi a nejede a pada ti en CP2077, tak bych cekal, ze problem bude spis nekde u nich :-)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    To bych zase brzdil, pokud sis pretocil cpu/gpu a neco ti pada, tak je to problem na tvoji strane, vyrobce garantuje, ze to bude fungovat v rozsahu kde to otestoval. Muze to bejt nejaka kombinace zateze a driveru co se vyskytuje zrovna u CP a jo, urcite to je tim, ze to neni dokonale zoptimalizovany (a co dneska je), ale pokud je to stabilni bez overclocku, tak to neni jejich problem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak to se nedivim, ze meli kluci z CDP Red tolik prace s optimalizaci aspon na PC, aby to vubec nekde bezelo a ze jim nezbyl cas na to ostatni, kdyz ta hra okamzite spadne, jakmile nema HW parametry definovane od vyrobce....ololol :-D
    MELDA
    MELDA --- ---
    To vypada, jak kdyby to meli optimalizovane na urcity typ HW bez moznosti, ze to nekdo proste pretoci... :-) Tak to je jeste vetsi prdel, nez sem doufal.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    SQUEAKY: jak jsem psal u mě podivně startuje jen s hodně přetaženým OC nastavením, při střídmém úplně v klidu
    VIRIK: nemohu potvrdit, bez zásahu do OC mi CP 2077 nespadnul za ten rok ani jednou
    SQUEAKY
    SQUEAKY --- ---
    SWAMP_ASS: detto. ale spadne az po par minutach hrania. divne je, ze CP2077 je jedina aplikacia, ktora je nestabilna pri mojom overclocku. furmark(xtreme burn in, post fx 4K), OCCT, 3Dmark (port royal, timespy extreme), moje ratanie v matlabe, ine hry. vsetko stabilne. ked dam hodiny na GPU a VRAM na default tak drzi.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já vám do toho nechci kecat, ale hra co padá rok po uvedení na PC (ona teda padá všude), a neobsahuje teda aktivní eventy a updaty a online služby, by fakt padat neměla.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    GILTAR: mě to takhle, jak popisuješ padá s převrtěnou grafikou, zajímavý je, že to při prvním a druhym pokusu spadne a na potřetí už normalne nastartuje a stabilně drží bez problémů
    P_T
    P_T --- ---
    GILTAR: Gog support fungoval vzdy bez problemu. Vytvoris ticket, popises problem, oni ti napisou...
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GILTAR: jiný hry ti chodí?
    starší, novější drivery?
    GILTAR
    GILTAR --- ---
    Po roce jsem se k tomu vratil a proste to nemuzu pustit. Mam posledni verzi 1,31 nebo kolik to je a hned po spusteni to padne. Slysim uvidni hudbu, nekdy se i zobrazi loading screen, ale pak crash. Zkusil jsem reinstalovat hru, nove ovladace grafiky nic. Mam to na GOG, poradi nekdo, co s tim, pripadne, zkousel z vas nekdo uz kontaktovat GOG support? Zda se mi to neprustrelny a jediny ceho se dostanu je povidat si s robotem...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MCKIDNEY: jj pouzivaj tam Fersneluv filtr, kterej pri ostrym uhlu uprednostni SSR, ale vzdy je pak nahrazen RT takze jsou jasny i objekty mimo screen space ;)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    ELECTRICKOTA: Najit SSR je snadne, ale pozor na to ze CP2077 pouziva SSR I pri zapnutym RT.

Protoze zdroje svetla maji stejnou intenzitu, tak funguje mapping a protoze je to screenshot tak nevidis artefakty z obojiho.

Takze idealni prilezitost lidi.nachytat a naplnit ego nektaru Dusina :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    TRAGED: Ani jeden, vsude jen hnusny mazly SSR
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    To bude asi chytak :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RATTKIN: Otazka z 7b, ktery z obrazku obsahuje RT?

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    RT že je gimmick? Dívali jste na světla! (a dát to na ultra ručně)
    DF to krásně analyzuje.
    Cyberpunk 2077 PC: What Does Ray Tracing Deliver... And Is It Worth It?
    https://www.youtube.com/watch?v=6bqA8F6B6NQ
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: No lehce, je o tretinu slabsi, nebo chces-li RX580 je o polovinu silnejsi :-]

RX 580 ma vykon jako Xbox One X
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam