• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: třeba to jsou ta slibovaná DLC - modeři dodají :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KID_MCHUTT: No to jo...ono tam toho moc napsnyho neni...ale stejne.... druhej pridanej obsah od moderu... novy mod + 120 novych ukolu...to je celkem slusnej obsah :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: jedno se musí nechat, mezi vší tou reklamou není ten článek rozeznatelný :) velmi CP feel :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako v jednom se musi nechat...PC moderi jsou neskutecni magori, ale v dobrem !!

Cyberpunk 2077 with great modifications. Survival Mode and 120 new quests
    https://thegamespoof.com/gaming-news/cyberpunk-2077-with-great-modification/
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    BUCKOWSKI: To se postupně změní, to co pak samuraj řeší tři minuty, ty zvládneš za jednu ;))
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    PSYCHO: tak já to mám podobně, sem teda zjišťuji, že se to táhne ;)
    To, co samuraj rozseká za minitu, já z poza rohu řeším 10. Ale baví mě to.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    BUCKOWSKI: ja na zacatku chtel jet broky, ale pak jsem zjistil, ze to nema cenu a sel jsem full stealth a hacking. Dohrat hru a nemuset ani vytahovat zbran, to je moje. (hail to Mirror's edge)
    Este jedno jsem nasel
    4. ledna 2021
    https://youtu.be/R8an5lz8WCc
    Good old times :)
    How to superjump in CyberPunk 2077
    https://youtu.be/uyR4gEtlekk
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BUCKOWSKI: Co si pamatuju tak ve finále jsem měl jako hlavní zábavu Mantis blades + stealth a nějaký craftění. Ale dost jsem toho sundal z dálky. Relativně neutrální build. Tak jsem většinu situací mohl řešit podle nálady, ale nikdy jsem nebyl úplně OP.
    BUCKOWSKI: ja mam nejradsi sumauraie/assualt rifle. Je s tim nejvetsi zabava a clovek s muze delat prima vylomeniny :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Nechci dávat žádný spoilery, a ta hra mě dost divně baví... Včera mi to crashlo 4x a až po tom 4. pádu jsem to znovu nezapnul.

Jaké jsou Vaše buildy. Já jsem nad tím moc nepřemýšlel a začátek hry jsem hodně skipoval rozhovory a některý věci asi dost posral, ale už se mi to nechce začínat znovu, když jsem si tam našel holku :)

Každopádně moje V je Netrunner. Asi jsem to přehnal se side misema, protože jsem stále v Actu 2 a inteligence 20 a legendary ultimate quick hacks jsou docela "námrd"...
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    Dost to záleží na úhlu pohledu. Z pohledu V (nebo i dalších herních postav) je na update ještě 55 let čas. Pak už to opravdu nebude mít smysl.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BLACKHEAD: Tak slibovali prvni czvrtleti a unor by byl fajn.
    BLACKHEAD
    BLACKHEAD --- ---
    MELDA: Myslis daleko od prvniho ohlaseneho data vydani hry? Ne, to neni daleko, jen par let...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    AVATAR: To je v poho, já se ve finále nějak v druhé půlce vyprofiloval, ale zároveň jsem tam neviděl dostatečný tah na to zkusit cokoliv jiného. Ale je to asi spíše tím že mě u tohoto typu her zajímá víc příběh než mechaniky.
    SINHIRIELL: ja zkusil vsechny a jestli jsi jel ballanced build, tak jsi to v podstate nedohral ani jednou. Respektive nehral jsi zadnej build, kterej by vyuzival maximum sveho potencialu a nepoznal gameplay jednotlivych classs.

Technik se hraje uplne jinak, nez hacker a ten se hraje uplne jinak, nez samurai a ten zas jinak, nez gunner.

Hrat gunnera bez kereznikova nebo sandivanu je dost nuda, protoze se obiras o pulku mechanik.

Hrat hackera bez legendary hacku je tak nejak ztrata casu.

Hrat technika bez legendary signature items je uplne k nicemu.

Just sayin, no hate...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    BUCKOWSKI: Ta hra je moc dlouhá na to aby mě to saturovalo jiným stylem gameplaye. Navíc jsem jel docela vyrovnaný build, a prostě jsem různé věci řešil různě, takže si nemyslím že další průchod mi dá něco co jsem si nevyzkoušel. Takže bych potřebova víc než kosmetické rozdíly v příběhu, a to tam nějak chybí. Přijde mi že třeba Witcher 3 měl to větvení příběhů a ovlivňování světa o 2 akty pozděj mnohem lépe udělané.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BUCKOWSKI: Vzhledem k omezenmu mno zstvi perku se CP da hra vic nez jendou a vzdy uplne jinym stylem. A dialogy co uz znas muzes pak v kllidu preskakovat, takze se i gameplay zkrati :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam