• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    VIRIK: to , ze hambata V ve svym kvartyru nevrha stin a nebo, ze Jackiemu prosvita vyrazne hlava skrz vlasy bych nevidel jako nejaky postdefekty photo modu. Vim, jak vypada / vypadal CP u me na PC a tohle je proste vedle toho jako nextgen velice nepresvedcivy:p
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    GANDHI: to jsou efekty z photomodu, udělanej screen s kompresí a pak ještě zmenšené, několikrát. Já naopak tu verzi na PS5 jako celek velice obdivuju a jsem rád, že jsem si ji koupil i tam.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    BOBISKO:
    pak je jeste ten pruvodce, nemene skvela zalezitost

Cyberpunk 2077 — CREW
    https://www.obchod.crew.cz/kategorie-95099/komiks/cyberpunk-2077
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    TENENTE: Aha, komix sem neviděl, budu muset mrknout. Do rukou se mi dostalo jen to na cos házel odkaz...
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    BOBISKO: cetl jsem tu jednu co u nas vysla (a ted se da sehnat za 50 https://www.legie.info/kniha/20735-andrzej-ziemianski-cyberpunk ) a komix. Kniha se neodehrava v Night City, komix ano. Nicmene oboje stoji za to, jsou to zdatni zastupci kyberpunku
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GANDHI: Ano. Postavy jsou vsechny takhle matny a levituji.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    GANDHI: a komu to prospěje?
    LOLIRAPE
    LOLIRAPE --- ---
    BOBISKO: Jsou vubec nejaky krome tech fluffbooku, co vysly i cesky?
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    Možná to tu proběhlo, četl někdo nějaké z knih z CP2077?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw, ted jsem koukal na nejaky gameshots z PS5 - to i po tom nextgen updatu vypada CP na PS5 takhle prdelne?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Jen nepouziva lightbar tak jako steam.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: Oh, ja to pochopil tak, ze ti nefunguje DS5 na GoGu...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Neni to potreba, CP2077 identifikuje PS5 DS spravne, ukazuje u nej i spravne "PS5" symboly pro Options tlacitko atp, ale haptika zkratka neni na PC podporovana. Viz: TRAGED
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PSYCHO: Zkousel si v nastaveni controlleru ve steamu povolit jen PS compatibilitu?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PSYCHO: Hmm, tak jsem to zkusil, ale CP pak vidi DS jako Xboxi ovladac.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: Muzes. Muzes si dat do steamu CP jako non Steam game a melo by to fungovat. Minimalne u Rocket League to slo.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Tak to vyčištění junku se vztahuje hlavně na příběhové mise a co jsem to teď rozehrála od záčátku přibylo i zamčených dveří. Takhle prostě moc eddies do začátku nezískám.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    patch s velkou pompou představil nové byty, ale já jsem vlastně v mechanice hry nepochopil, proč bych je měl kupovat, stejně jako auta...

Já bych to pochopil, jako investici do mise. Kup si zmrlizářský auto a jeď pro něco undercover.
    Ale kup si sračku, kterou nechceš a nikdy do ní nenastup....

A ty byty jsou to samý. Spousta her nabízí safe house, kde se dá udělat savegame, tady to imho postrádá jakýkoli smysl.

Ještě bych to pochopil, kdyby ten relic měl nějaký časovač a ty relic malfunction by se daly vyresetovat spánkem. Ale i to je vlastně o ničem, když fast travel přenese V hned k bytu...

Škoda...

Končím hnidopišskou náladu. Jdu si užít poslední trofej. Update 1.5 hru opravdu hodně vylepšil.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    AVATAR: u koupených to není lepší...
    BUCKOWSKI: jj ty brzdy jsou otresny. Minimalne u aut, co jsem zatim ukradl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam