• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: no, netvrď mi, že tam ta kulatá "kostka" patřila! :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: tak ty mas urcite bugy i v tetrisu:p
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: já to napoprvé nedohrál, jak to bylo zabugované a štvalo mě to moc a napodruhé jsem se do toho už nedostal, což mě mrzí. Ale uvidíme, co to DLC bude a podle toho se uvidí
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BUCKOWSKI: myslel jsem uplne jinou figuru - ne nejakou jinou variaci s implantovanym silverhandem. Proste jinej pribeh jinej clovek, klidne jinej cas, stejny prostredi s nejakejma prvkama navic
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    GANDHI: to jsem taky zkoušel - ale bavila mě moje původní V - second run už prostě nebylo ono; a hrát znovu uplně stejně nedává moc smysl, když to není NG+
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BUCKOWSKI: popravde hrat za nejakou uplne jinou figuru by mi vubec nevadilo a mozna by to i davalo nejvic smysl:)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BUCKOWSKI: furt je tu varianta, že se probudíš ve sprše a celé se ti to jenom zdálo ;) a teď teprve nastává ta pravá a nefalšovaná realita :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    já jsem až překvapen, s jakou chutí jsem to dohrál ještě před patchem na nextgen - furt to padalo a blbnulo, ale stejně mi to nedalo a mě to bavilo.

Po next gen patchi už asi znovu hrát nebudu - ale DLC je lákadlo. Ale zatím jsem se přesunul do budoucnosti ještě o pár tisícovek let dál a zachraňuji zemi před roboty a emzáky z vesmíru.
    Seznam her, které bych si měl zahrát je obří. Takže mě případné čekání taky nechá ledově chladným. Otázkou může být, jestli mě pak ledově chladným nenechá i to DLC, které si pak už nekoupím, protože už si nebudu ani pamatovat, kde jsem skončil.

Navíc mě zajímá, kam to časově naserou - jestli bude pokračovat děj po jednom z mnoha konců, nebo tam V už vůbec nebude, nebo to bude před rozhovorem s madam Arasaka. Ale to by nezapadlo do toho příběhu.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MELDA: on od toho ještě někdo něco čeká? (sorry že jsem v tomhle pořád osina v zadku, ale po Witcherovi jsem takový fuck up nečekal). si holt počkám na další DLC a koupím to až příští Vánoce za babku :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    MELDA: Jj, to jsem zaregistroval už myslím minulý týden. Nechalo mě to chladným, já mám času dost :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze pratele, kdo cekal neco jinak, bude zklaman, ale me to neprekvapilo. CP2077 DLC rozsirujici dejovou linii se odklada na pristi rok. LOL
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: FYI včera dohrán další konec (Arasaka style, no radost jsem z toho úplně neměl), plus jsem si vyzkoušel i takový ten konec, kdy vlastně ani nic nezačne (abych případně nespoiloval). Mezitím jsem poskočil o nějakých 25 hodin (celkově cca 100), vyřešil spoustu dalších gigů a sidejobů, trofeje mám na 50 %. Ještě je tam toho hromada! Takže než si dám ten třetí konec, pořádně všechno vyčistím :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Cyberpunk 2077 Patch 1.5 review: still not enough to be truly great - Polygon
    https://www.polygon.com/reviews/23014759/cyberpunk-2077-patch-1-5-review-ps5-xbox-series-x
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: já srovnání mám - nevydržel jsem na update a začal jsem hrát a dohrál asi 90% hry na PS4 verzi.
    Ta PS5 je mnohem lepší. Dual sense fakt naprosto perfektní. To se jim hodně povedlo.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    VIRIK: Já nemám přímé srovnání, protože to hraju poprvé :-) Takže kdybych celou dobu nesledoval, jak to bylo (hlavně na PS) v prdeli, tak bych teď tolik nejásal a bral bych to prostě jako "normální" hru. Kdyby to vydali teprve letos, mohli si ušetřit spoustu problémů... A spoustu dalších vyrobit, já vím. Není to tak jednoduché.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    DEEFHA: je to teď fakt super. I ta ekonomika je dobrá, prachy jsou. A na tý PS5 se mi fakt líbí ten dualsense
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Po týdnu zase update: 40 hodin, 8 trofejí, dokončeny questline Panam Palmer a Rivera Warda. Tohle bude ještě na dlouho... Pořád to ani jednou nespadlo :-) A výraznější glitche jsem potkal asi dva nebo tři (např. jedna postava bez dialogového audia, ale já to stejně hraju s titulkama, samozřejmě EN!). Fakt dobrý.
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: tak mně ps4 verze (na ps5) padala každou chvíli, ale aspoň jsem se kouknul na hodinky a šel spát.
    PS5 verze ne tak často, ale padala taky.

Haptika fakt super, s tím si vyhráli.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    DEEFHA: Takže asi takhle: trochu jsem pokročil (12 hodin) a musím říct, že jsem moc rád, že jsem to začal hrát a) až teď b) právě na PS5. Protože to využití haptiky je fakt fakt super :-) Jo a taky to zatím ani jednou nespadlo. Prostě jsem spokojený a doufám, že mi to nic nezkazí! To stažení 50+ GB po ADSL za to fakt stálo :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    VIRIK: je vskutku hodne CPU zavisla, takovy vytizeni jako kdyz clovek vyleze na to "namesti" pred Megabuilding, s crowdem nastavenym na max, jsem v zadny jiny hre s i7 8700k nevidel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam