• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    BUCKOWSKI: no, takhle to bude fungovat i v realu, to ne i bug, ale fycura :D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HAVANA: mě nedávno přijelo auto, ale nezastavilo, ale poodjíždělo, když jsem k němu dobíhal. Když jsem zastavil, zastavilo. Když jsem šel k němu, zase se rozjelo a ujíždělo.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Bugy tam jsou, pár pádů taky bylo. Sem tam nejakej funny glitch (jako třeba že motorka přijede, ale ne k tobě, ale na dálnici co je 50 metrů nad tebou, nebo (což bylo fajn) se ke mě claire v after life otočila zády a oprela se o vzduch, takže sem ji moh deset minut čumět na zadek :D
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    P_T: Už dlouho.
    MELDA
    MELDA --- ---
    P_T: Jede to neprosto v pohode. me to nepadalo ani predtim, sem tam nejakej bug se objevi, neresim.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    P_T: jo, na xsx to jede paradne a bez padu. Bugu minumum, pokud je nehledas :)
    P_T
    P_T --- ---
    Panebože.
    Prosimvás a už ta hra normálně funguje i konzolistům? .]]
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ano, vzal jsi svůj osobní dojem a povýšil na absolutní pravdu a neoddiskutovatelný fakt.
    SHARNY
    SHARNY --- ---
    Tvrdí tady někdo, že je něco objektivní nebo absolutní pravda? Já psal, že jen můj Insight a že chápu a respektuju, že to třeba ostatní vidí jinak. Přijde mi, že zbytek si chce povídat a Virik si nandavá neprůstřelnou vestu a nabíjí kvér :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    VIRIK si zase nevzal prášky a všichni jsou proti němu :(
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    SINHIRIELL: je zajímavé, jak tě lajknul uplakaná sněhová vločka Sharny, ačkoli ten na začátku tvrdil něco jinýho (tvůj názor je spíš bližší mojí argumentaci), aneb opět rozhovor s oportunistickým čechem, kterej normalizačně mění své postoje od "mně se to nelíbí, soudruhům taky ne a proto to objektivně je špatně celosvětově" po "no vlastně ale já jsem tolerantní a myslel jsem to jinak", jen proto aby se prostě vždycky shodnul s tím, co pokládá za většinu.

    Ale ono je to logický, když není argument postavenej na faktech, ale osobních pocitech a snaze hlavně jít po správné cestě se soudruhy.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Já jsem teda taky Skyrim (a Oblivion, a Morrowind) dohrál bez modů, stejně jako všechny Fallouty a vždycky se to vyznačovalo úplně ulítnutým scalingem. Úplně stejně jako CP, a nikdy v životě jsem nehledal ideální buildy, naopak dělám většinou RP buildy podle toho jak si představuju že by ta postava měla být místo min maxování. Witcher 2 a 3 nějakou výzvu zachovaly celkem do konce, ale jen skrze specifická monstra, ale tyhle minibosové tomu docela dali šťávu. CP tohle moc nenabídlo, prostě mě to nechalo ulítnout kamsi ne demigod level a bylo vymalováno, a to i při nejtěžším levelu obtížnosti.

    Mě ty hry bavily i přes to že extra výzvu nepředstavovala ani jedna z nich, protože mě baví takový to sandboxení okolo, craftění a objevování světa a příběhy. Ale že by to byla nějaká extra zátěž, to ne. A to jsem docela průměrnej hráč, žádný velký eso; nepřijde mi že by očekávání od Bethesdy že to nebude velká výzva bylo nějak extra mimo, a IMHO jejich hry o tom ani nejsou.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: jasněže, rozumím. Zdejší forum pionýrů se na něčem shodlo a proto je to pravda.

    Sice tomu neodpovídá statistika a fakta (počty hraných hodin na steam, žebříčky hratelnosti, prodeje trvající přes dekádu a stojící stále někde za GTA V., teda vysoko nad ostatníma hrama, podpora komunity co vytváří mody), ale vaše pocity a fabulace jsou prostě pravda a kladení argumentačních failů na sebe je pro tuto komunitu signifikantní.


    To je naprosto v pořádku, od čechojuzných bych nikdy nic jinýho nečekal.

    P.s. jen z hlavy dám osm lidí z týhle parodie na diskuzní server, co skyrim dohrálo a to včetně toho, že čtyři z toho jsou těžcí kritici té hry.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VIRIK: ja teda spis vychazim z toho, co lidi pisou tady. V auditku dohral jsem... teda vlastne vubec, byl skyrim dost tema a jedinej, kdo se mohl pochlubit, ze ho dohral, jsem byl ja :D

    A nemusis to zas hazet do osobni roviny. Holt mame kazdej jinej gameplay, kazdej povazujem za vyzvu neco jinyho a nase herni zkusenosti se lisi. Neni treba delat z jednoho, nebo druhyho, debila ;)

    Elden ring jsem jeste nehral, jsem na nej zvedavej.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: v elden ringu jsem po pár levelech taky vysmátej u spousty běžných mobek, než na mne vyleze někdo lepší nebo záludnější nebo s co má nějaký odolnosti a je třeba proti němu něco dělat.

    TO je snad v každým RPG.


    Teorie, že SKYRIM dohrálo minimum lidí je jen klasická manipulace kokotů na youtube. Protože to se sleduje podle achievement a ty se při aktivaci modů vypnou. U mne v prvních verzích na steamu bys podle achievement taky nepoznal, že jsem hru dohrál a to jsem ji tam dojel cca 5x. U F4 to samé.
    Ignorování těchto faktů je prostě manipulace. Předsudky vůči bethesdě, který jsou mimozní víc, než opakované bugy bethesdy nebo CD projektiu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VIRIK: vampire jsem jel bez modu, pak to zkusil omodovat, ale nic to nezmenilo. Lucisnici jsem modoval od zacatku na co nejvetsi obtiznost (chytrejsi nepratele, co nejvic survival prvku, nejvyssi obtiznost, rewamp skillu) a stejne to po patnacti levlech prestalo byt tezky a po triceti uz nemel stealth smysl, protoze me mobove nedavali na jednu ranu, jako na zacatku, ale na deset.

    Zkousel jsem pak i mody podle yt navodu na co nejvetsi obtiznost, ale jen jsem si dojebal save.

    Osobne si myslim, ze to je hlavni duvod, proc skyrim dohralo minimum lidi. Proste to casem ztrati stavu :)

    Ale i tak je to super hra, no...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    AVATAR: to máš nějakou fakt divnou verzi
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    VIRIK: hele rozjel jsem to za vampa a na lvl 30 jsem byl neporazitelnej. Ten vampire mod je proste moc silnej. Aoe kouzlo, ktery muzu spamovat donekonecna a je silnejsi, nez cokoli jinyho ve hre?

    Pak za lucisnici a tam jsem dostaval od tech s maskama obcas instakill, ale od cca 25 taky naprosto bez vyzvy. Ze me jednou za xx hodin nakej mob instakillne nepovazuju za vyzvu.

    Survival / zima prestane byt relevantni ve chvili, kdy mas na sobe dost kusu obleceni.

    Podotykam, ze jsem si zakazal enchanting / smithing, protoze s tim se to da rozbit do stavu, ze jsi doslova nesmrtelnej a navic se tim behem par minut vylevlis do nesmyslu.

    F4 jsem nehral uz leta (krom zoho nestastnyho zacatku, co jsme probirali pred casem), ale pamtuju si, ze to melo velmi podobnej prubeh a hrat to s vats bylo bez vyzvy.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    VIRIK: Jaký komix?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam