• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    TRAGED: To mi povídej :⁠-⁠D
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    DEEFHA: mně se povedla platina na PS4 verzi, kdy jsem asi 8 trofejí dohrával na PS5 pořád tu starou PS4 verzi, protože jsem to chtěl mít komplet, když už jsem byl tak blízko.

    Která trofej je na PS5 buglá? Mně asi nejvíc času zabrala trofej, kdy je potřeba přes superman landing zadupnout 3 protivníky - tenhle typ trofejí opravdu nemám rád

    HOWKING: tak koukám, že bonus je 2 body už u těch základních gorilla arms (modrý), 4 body za fialový a oranžový +6 a ty bys měl mít v inventáři, pokud si je neprodal, protože je dostaneš při dohrání jakéhokoli konce.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DEEFHA: Chichoti! Zalokovat trofeje za skill tree je pěkná polakovina.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Já jsem našel na youtube spoustu videí, jak to zahrát, jen pěstmi, jen s základní pistolí, bez peněz a podobně... Já to vlastně taky hrál tímhle stylem. V podstatě jsem to celé (až na místa, kde to prostě hra nedovolila) hrál stealth a vlastně jsem nikoho, koho jsem nemusel, nezabil. Jen omráčil. Vůbec jsem nebudoval body ani perky. V podstatě jsem to taky dohrál se základem. Ani jsem nepoužíval zdraví. A už vůbec ne síťařinu. To jsem zjistil, že je třeba užívat až při souboji s tím šavlorukým frajerem před Hanako, protože se mi ho nedařilo sundat a tak jsem koukl na videa, jak to lidi dělají a zjistil jsem, že doplňují zdraví. Do té doby jsem to hrál bez doplnění. Je pravda, že jsem dohrál ten konce, kdy si to V sama hodila na té terase. (takže ten nejjednodušší). Teprve pak jsem se vrátil před Hanako a začal sbírat body a perky a vydělávat prachy a začal používat augmentace, které jsem do té doby taky měl jen ty základní, kterýma se V na začátku zadluží. A budoval schopnosti abych si zadhrál všechny další konce. No a na to jsem chtěl mít i tu supersilnou ostřelovačku. Ale gorilí ruce ještě nemám, a tak si je pořídím a bude. Na účtě mám 3 mega, tak jistě bude na ty nejlepší.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Při to mém druhém průchodu jsem na to šel vychytrale. Nechal jsem si 20 bodíků volnejch a sejvnul si to před Nocturne Op55N1. Věděl jsem, že pak už budu mít smolíka, takže než jsem se pustil do finále, postupně jsem ulovil (skoro) všechny trofeje, ke kterým byly potřeba bodíky nějak konkrétně investované. Takže vždycky bodíky, trofej, nahrát pozici a další :-) Já tohle hraní na trofeje prakticky nikdy nedělám, ale tady u CP2077 jsem si řekl, že tu platinu prostě chci. No, zatím se sice nepovedlo, pořád ještě mi schází dvě trofeje (jedna je na PS5 buglá a do té druhé se mi už nechtělo), ale tak to určitě padne na podzim u Phantom Liberty :)
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    HOWKING: jediná šance je, nasadit gorilla arms v top kvalitě (pokud nemáš), pokud si pamatuju, tak to sniží o 2 body požadavky právě na zbraně. Ale přerozdělování bodů jako takových není možné.

    Dokonce i při tom big update na next gen verzi se resetovalo nastavení perků, ale ty body (myslím) zůstaly. Tam se musí plánovat.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    HOWKING: Přesně, jediná šance je rozehrát to znovu. Přesně takhle jsem si při prvním runu locknul pár trofejí, takže jsem musel při druhým průchodu rozdělit body trochu jinak.
    VACA
    VACA --- ---
    HOWKING: Aha, tak to sry
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VACA: Jo, to tam je, ale jen na perky. To mi nepomůže.
    VACA
    VACA --- ---
    HOWKING: Uz jsem to nemel zaply celou vecnost, ale myslim ze je tam nejaka moznost prerozdelit ty body.
    Jakoby takovej “reset”. Mozna byla moznost ho pouzit jen jednou za hru, nebo to bylo nejak drahy co tak neco, ale myslim ze takova moznost tam byla..
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jediné, co už mi svítí je Hanako.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    VIRIK: No píšu mapu, ale myslím ti dodělané všechny oficiální úkoly. Pro kšeftaře, pro policii. Všechno. Jako na ulicích pořád řádí gangy, ale to už je mimo seznam hry. A mám pocit, že i když je likviduju, tak už za to nic nedostávám (kromě výdělku prodejem posbíraných předmětů)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Cyberpunk má level cap, ale to nesouvisí nijak s mapou
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Dohrál jsem Cyberpuk. Totálně a zcela. Vyčistil jsem mapu. Mám ale jednu ostřelovačku, která vyžaduje level 20 na těle a já mám 18. Toulám se po městě a zasahuju do přestřelek a ochraňuju napadené, ale dlouho mi možnost zvýšení nenaskočila. Mám už smůlu a po vyčištění mapy už nenaskočí? (perky naskakují, ale ty nepotřebuju)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    FYI právě dohráno podruhé. A teď chvíli pauza, aspoň do podzimu :-)

    [DEEFHA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    BUCKOWSKI
    BUCKOWSKI --- ---
    ZAK: vypadá to dobře, ale nechci na to koukat, kuli spoilerum - chci si to pak užít
    ZAK
    ZAK --- ---
    10 minut uncutted gameplay

    CYBERPUNK 2077 Phantom Liberty : GAMEPLAY COMBAT ASSAUT (4K)
    https://www.youtube.com/watch?v=gYe0fNr4yRc
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    Což mi připomíná, že v tý hře člověk pořád objevuje něco novýho. Včera si tak vesele odbavuju vedlejšáky, když vtom... :-D

    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    Tak konecne duvod na ten upgrade grafiky a rozehraní prvni hry :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    LEDOFREDO: Jj, to já taky, hned jak na mě po 1.63 updatu vyskočil ten banner :-) No ale na tom Steamu tomu holt asi taky neujdu... Ačkoliv napoprvý chci Phantom Liberty určitě hrát na velký televizi, to je jasná věc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam