Já jsem našel na youtube spoustu videí, jak to zahrát, jen pěstmi, jen s základní pistolí, bez peněz a podobně... Já to vlastně taky hrál tímhle stylem. V podstatě jsem to celé (až na místa, kde to prostě hra nedovolila) hrál stealth a vlastně jsem nikoho, koho jsem nemusel, nezabil. Jen omráčil. Vůbec jsem nebudoval body ani perky. V podstatě jsem to taky dohrál se základem. Ani jsem nepoužíval zdraví. A už vůbec ne síťařinu. To jsem zjistil, že je třeba užívat až při souboji s tím šavlorukým frajerem před Hanako, protože se mi ho nedařilo sundat a tak jsem koukl na videa, jak to lidi dělají a zjistil jsem, že doplňují zdraví. Do té doby jsem to hrál bez doplnění. Je pravda, že jsem dohrál ten konce, kdy si to V sama hodila na té terase. (takže ten nejjednodušší). Teprve pak jsem se vrátil před Hanako a začal sbírat body a perky a vydělávat prachy a začal používat augmentace, které jsem do té doby taky měl jen ty základní, kterýma se V na začátku zadluží. A budoval schopnosti abych si zadhrál všechny další konce. No a na to jsem chtěl mít i tu supersilnou ostřelovačku. Ale gorilí ruce ještě nemám, a tak si je pořídím a bude. Na účtě mám 3 mega, tak jistě bude na ty nejlepší.