• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Covece, ted ani nevim... po Update 2.0 se zmenilo nastaveni HDR, tak sem to nahazoval znovu a ted vlastne nevim co tam kde mam, mrknu doma.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: zkus se naladit tim anime. jinak te chapu. mesto, svet je peknej, ale taky to pro me neni upe vono


    MELDA: to mas asi vyply vsecky ty chromaticky aberace atd. vid? ja to mel defaultne zaply, ale vidim pak furt jak nametenej



    TOFI
    TOFI --- ---
    HOWKING: MELDA: no jako vypada to fakt pekne, jestli to takto jede v 60fps+
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER:
    HAVANA:

    jooo tak to se tesim a jsem rad, ze jsem v tom nebyl ze startu sam. Rozjel jsem street kida, nic jsem si dopredu neprocital, tak se necham prekvapit. kazdoapdne na PS5 to vypada necekane dobre a audio s dabingem je vazne skvely, ale to uz jsem psal.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Pipik hore? :-)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TOFI: i910900K, Rx6900XT, 64GB RAM
    TOFI
    TOFI --- ---
    HOWKING: na jakem HW to hrajes ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    NAGASAWA: Měl sem to stejně. Dokonce sem řešil i refund, kterej ale ps nemá. A tak sem tomu dal šanci...a najednou bum a úplně sem se do toho ponořil.
    A dokonce sem dělal to co moc často nedělám. Jel si roleplay a po nějaký náročnější misi sem prostě vzal auto a jako pravej nomad se jel projíždět po pouští
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    NAGASAWA: Problem Cyberpunku je, ze se poradne otevre az tak po deseti hodinach kdy se ti dostane vetsi volnosti. Jakmile do sebe nacpes poradnej kyberware a rozjedes si svuj styl tak je to paradni. Nektere questy jsou take naprosto vyborne, dabing bych vyzdvihl. Ja treba rad vyskakam double jumpem na kryty bod, odkud rozjedu kyber masakr pres kamery...pak vycistenou lokaci doprobehnu s katanou nebo kudlankou...bouchacky temer nepouzivam.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Judy v 7 ráno :)

    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Me do toho brutalne vtahla nova lokace Dogtown.
    Super pribeh.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HOWKING: Mno zkusím se do toho ponořit. Dík. Chvíli si na ten implantat budu muset zvykat.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Mám takovou jednu mechaniku, jak se identifikovat s postavou - vžit se do ni. Chodím před uložením hry a skončením pro tento den domů, kde se svlíknu, odlíčím (hraju za ženskou), tím se vidím v zrcadle, pak si dám sprchu a jdu spát a teprve pak sejvuju. Stejně, když začínám, tak před odchodem z domu se oblíknu, nalíčím vyberu zbraně podle chuti a jdu "do práce". Taková blbina, jak si to co nejvíc přiblížit "virtuální realitě" a vtáhnout se do hry, ale mi to strašně pomáhá.
    (s chlapem bych se asi neodličoval, ale třeba před spaním sundával náušnici, nebo tak, prostě něco, abych se viděl v zrcadle)
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    NAGASAWA: Přesně tohle jsem napsal před půl rokem do auditka "dohrál jsem". Nebo hodně podobně. Teď mám za to, že nic lepšího jsem nikdy nehrál, i když s každou opravou je tam víc a víc chyb, ale fakt se strašně bavím.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FORTRESS: Mnoooo oukej.
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    NAGASAWA: Vydržel bych.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    NAGASAWA: já vlastně nevím...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KID_MCHUTT: Poslední dva dny si říkám, jestli je to můj problém, anebo i dalších. Neříkám to proto, abych hru někomu znechutil atd., ale sakra vůbec se do toho taky nemůžu dostat. Vzal jsem onehdá bundle a po prvních třech hodinách to proste neseplo. Připadám si zahlcenej mechanikami, V je strašně nesympatickej a místo identifikace s postavou si připadám spis jako divák. Menu jsou nepřehledný, práce s inventářem je voser a u zbraní mám zatím pocit, ze má smysl vybírat jenom ty s nejvyšší dmg a ne typy pro konkrétní situace. Bullet sponge jsou příšerný a nezabavny. Občas se tam odehrávají podivný situace, jako když random auto za mnou bezdůvodně vybuchne a podobně. Jsem teda dost rozpacitej. Zlepší se to? Bude to strhující? Stačí napsat - ano, vydrž. Díky
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    MELDA: buď rád, mně ten release zřejmě tak znechutil, že se mi i přes opakované pokusy nedaří do té hry dostat... :/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Par cvakancu ze hry 😀 Jako libi se me tam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam