Tak jsem udelal ten Heist, a uplne jsem ztratil chut to hrat.
Jednak me priserne nasralo, ze me hra nutila hrat flashback Silverhanda.
To bytostne nesnasim. Chci hrat za postavu co jsem si vybral, a ne aby mi hra neco vnucovala.
Witcher 3 jsem malem nedohral, kdyz me hra nutila hrat za Ciri (postava ktera me vubec nezajimala, a jeste mela uplne jinej a mnohem otravnejsi combat style).
A tady je to jeste ke vsemu podelanej flashback - to mela bejt cutscena a ne nutit hrace to "hrat" kdyz to nema zadnou pointu (vime jak to skoncilo, hrac nemuze nic udelat jinak, neni co "hrat").
A pak pul hodina plazeni po zemi na smetisti, a pak afektovany ukriceny dialogy s Vikem (uz chvili predtim jsem zacinal litovat ze hraju za zenskou, mozna ten chlap neni tak hysterickej?)
A pak mi vnutej zasranyho Silverhanda, kteryho se nemuzu zbavit leda budu porad zrat nejaky prasky - co mi to jen pripomina... aha, malarii ve Far Cry 2, coz byl strasnej voser.
To se asi neni na co tesit.
A na vrch toho vseho - jakou ma V motivaci cokoliv delat?
- Podrazak, kteryho jsem chtel zabit je mrtvej.
- Do tejdne, max. dvou chcipnu.
...tak proc vubec chodit za nejakym Takemurou? jakou mam motivaci se s nim setkat? Me fakt nic nenapada.
Tim ze V takze pred-zabili, tak to uplne rozbilo pribeh.
A protoze tohle je malo, tak se v byte V buglo radio, ze se neda vypnout, ani zmenit stanici.
A podle toho co jsem o tom nasel, tak je tam tenhle bug od vydani hry, dodnes neopravenej.
Neskutecny diletanti.
Dam si pauzu, a mozna se k tomu vratim, mozna ne :(