AVATAR: ja vim, remcam, a pritom se tak drzim a stezuju si asi jen na 20% toho co me u te hry stve :-)
Preziti? Vzdyt mi rekli, ze je konec - za tyden/dva a neni jak to zastavit. To me nemotivuje, to me demotivuje.
Kdyby rekli, ze mam dva tydny pokud s neco neudelam - coz naznacuje, ze je nejaka nadeje, i kdyby jakkoliv mala (treba nejaky hint, ze pomoc mozna najdu u vyrobce) - tak to je neco jinyho.
Motivaci mohla byt treba pomsta za ten podraz na konci, ale toho podrazaka uz zabil nekdo jinej.
Dalsi motivace mohla byt sance, ze se ten problem da resit, ale ta sance neni.
Misto toho hra chce at jdu za Takamurou, a ani nenaznaci proc bych se s tim ultra mega svinakem mel chtit o necem bavit (zaroven ani nemam osobni duvod ho nenavidet dost na to, abych ho misto rozhovoru chtel treba zabit).
Ale tohle je jen ten ledovec nad hladinou.
Prudi me, jak me hra nuti chovat se jako naprosty idiot, protoze pribeh je tak pitome napsany.
Prudi me ta nekonzistence, kdy me hra necha udelat z V poloboha (co necha... je to nutnost!) co si maze na chleba armady ninju, a pak se necha premoct kdejakou nickou kdyz to pribeh vyzaduje, veskera logika a uveritelnost v prdeli.
Prudi me UX a GUI tak odflaknuty, ze by se o tom daly psat eseje (tolik nesmyslnych a nepochopitelnych kiksu, ze by se o tom dalo prednaset na gamedev konferencich).
Prudi me bugy, na jejichz opraveni meli 6 let, ale zjevne se na to vysrali.
A ted me jeste prudi jaka uknucena hysterka se vyklubala z female V, a po tech 50+ odehranych hodinach nemam chut zkouset od zacatku male V.
Jsou tam i pozitiva a dobry veci, ale nic co stoji za zminku, protoze fakt ze neco funguje, ze je neco dobre, MA BYT STANDARD.
Ty negativa maji mnohem silnejsi dopad, a uz se do toho musim nutit.
Takze si to odlozim, a uvidime jestli se chut vrati.