PHOBOS99: Nainstaloval jsem
Immersive Third Person - opravdu kvalitni mod
(a to uz neco znamena, kdyz to reknu ja).
Skoda jen, ze radeji nepouzili nektere npc animace, ktere jsou prirozenejsi, ale da se to snest (nebo si asi zvyknout).
Takze kdyz se jen tak loudam po meste, mluvim s shopkeeperama, atp., tak to mam vetsinou z pohledu treti osoby (lze nastavit az 5 kamera profilu a libovolne prepinat).
A kdyz jde do tuhyho, nebo kdyz nekde sneakuju, tak si to vratim do first person (na combat se to tam prepne automaticky, combat v TPP to bohuzel neumi).
Pro kazdy kamera profil se da nastavit pozice kamery, vzdalenost, offset, horizontalni a vertikalni uhel, a mozna jeste neco.
Je tam toggle pro otaceni hlavy podle kamery (preferuju vypnuty, aby se postava rozhlizela sama, coz pusobi prirozene).
Toggle pro 360 movement, a nastaveni jestli se ma postava otacet kolem sve osy instantne nebo pomoci chuze.
Prepinani mezi TPP a FPP muze byt okamzite, nebo s plynulym prechodem s nastavitelnou dobou.
Funguje vyborne, jen mam pocit ze pouziti okamziteho prechodu mezi TPP A FPP casteji sepne vanilla game bug ktery zamkne pitch FPP kamery
(stavalo se mi i v ciste vanilla hre pri nastupu do / vystupu z vozidel, pak musi clovek quicksave/load), takze radsi pouzivam ten plynuly prechod.