• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Tim jsi mi pripomnel - hodila by se nejaka normalni screenshot klavesa.
    Lezt do Photomode kdyz chci jen rychle cvaknout obrazek, je velmi otravne a diky tomu to vetsinou nedelam.
    (windowsi screenshot tool neprichazi v uvahu z nekolika duvodu)
    Tohle asi nikdo neresite co? takze asi netusite o nejakem modu co by umoznil jednoduche screenshoty?
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    PHOBOS99: málo používáš photomode :D
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    BAT: k čemu vlastně je dobrý řešit oblečení? já sebe vidím tak 1% času, spíš míň (krom jízdy na motorce)... nebo mi něco utíká?
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: policajt nejsem, ale zmatenej z toho jsem stejne :)
    BAT: tak je to nástroj na matení policie :D

Nejsi policajt?
    BAT
    BAT --- ---
    OMG, ten priblbej TwinTone obarvu vehilk jen kdyz v nem sedim.
    Proboha proooooooooooooooooc? To je uplne na palici.
    Prece ty barvy menim protoze chci aby se na to auto dalo koukat! To je neskutecny. Dalsi naprosto idiotsky napad by CDPR.
    To nemuze vymysklet normalni clovek sam od sebe, to musel nekdo studovat nekde nejakou univerzitu pokrocile aplikace nepricetnych napadu.
    To prece neni mozny, proboha, proboha proooooooc? proc se tohle deje? jsem snad mrtvej? jsem v gamerskym pekle???

Neexistuje na to nejakej mod?
    Ja nasel jen Persistent CrystalCoat, ale stejne to neresi uplne, a jeste ke vsemu to podle nekterych komentaru vypada ze potrebuje updatovat.
    BAT
    BAT --- ---
    Dobry video. Si dam jako vecernicek dneska.
    Every Major War In Cyberpunk's Timeline (So Far) | Cyberpunk Lore Compilation
    https://www.youtube.com/watch?v=YzPiMITg6ts
    BAT
    BAT --- ---
    Nevim co hrajete vy, ja hraju Cyberpunk 1977

Zleva doprava:
    1. V pred operaci oci
    2. Disco V
    3. Ve stare praci na Jig-Jig street
    4. V Badlands
    5. Na nakupu ve Walmartu (bzel, pantofle nebyly)
    6. V nove praci ve Walmartu (prej security, ve skutecnosti plni lidem tasky)

BAT
    BAT --- ---
    LEFTY: nojo, ale spousta veci proste mit nemuzu, a to neni fer!
    Ale jo, docela se to da...
    LEFTY
    LEFTY --- ---
    BAT: hele pri hře nasbiras takových picovin na oblečení...
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Sakra to je skoda. CDPR! Prooooooooc???
    Modama se ted proklikavam, ale zatim vsechno je to takovy nalesteny, cistounky, a obligatne sexy.
    Me bavi ten divnej vanilla styl nekterych postavicek, ma to takovou Idiocracy vibe.
    Tak jsem si chtel skombinovat nejakou vosklivinu v podobnem stylu - na to moc modu "kupodivu" asi neni :)
    BAT: v různých čtvrtích prodávají různé oblečení. S neonem je tam nějaká bunda, ale obecně máš pravdu, vše co ve městě vidíš v obchodech neseženeš.

Každopádně na cool oblečky jsou tu ty módy, viď.
    BAT
    BAT --- ---
    Hele, outfit itemy jsou nejak locknuty na level, nebo story, nebo je potreba jit do nejakyho specifickyho obchodu?

Chtel jsem dat postave nejakej freaky outfit, aby dobre zapadla mezi vsechny ty divny NPC :)
    Ale v zadnem shopu nic moc zajimavyho neni, a v podstate se tam opakuje par veci v ruznych variantach.
    Spousta kalhot co vypadaj ze je nekdo vyrobil z pytlu na odpadky, ale nic takovyho plastovyho/polopruhlednyho/neonovyho, nic jako nosej moxove atd.
    Kdyz jdu po ulici tak vidim NPC obleceny do vselijakejch veci, ale nic z toho v zadnem shopu ani v lootu (so far).
    BAT
    BAT --- ---
    LOL, ty depresly Delemain AI auta...
    Kdyz jsem parkoval svoji motorku u druhyho, nechal jsem ji tak chytre, ze kdyz se ten mamlas rozjel jako ze "skoci", tak to do ni narval a poslal ji dolu na dno reky.
    To se mi zas ta dobromyslnost vyplatila :)
    BAT
    BAT --- ---

Jinak po par minutach uz me to zase bavi, ty fix/QoL mody pomohli fakt hodne.
    A zjistuju, ze s tim Johnym nakonec mozna bude i nejaka zabava.
    Takze dobry, jede se dal (pro vsechny ostatni teda spatny, pac to znamena, ze vas tu budu dal oblazovat svymi chytrymi postrehy) :)
    BAT: spíš nemáš kontext, co já už jo :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BAT: To je marny...ke vsem chladnejm zbranim muzes pomoci perku dodat finishery...pokud si to dobre nakombinujes, tak s Katanou nebo Mantisama muzes delat v podstate teleporty a vsem sekat hlavy od jednoho k druhymu...ale driv te nasere nejak picovina.

Ja jsem treba za stovky hodin stravil v autech par hodin...vubec me nezajimaj, vsude se dostanes metrem, teleportem nebo skokakama, natoz abych tesil jejich posranou barvu.
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Jen jeste malickost na moji obranu:

Vsechno jsem si poslechl znovu, a bud mam jiny dialog, nebo si to mylne pamatujes.
    Kdyz jsem jeste na luzku, tak Misty jen rika, ze od Vika ocekavam prilis, tecka - vubec nic o tom, ze je Vik stara skola a tomuhle nerozumi.
    A kdyz me pak dotlaci na voziku domu, tak na zaver rozhovoru reknce neco jako "treba to prezijes, uz jednou jsi prece umrela a porad jsi tady" - coz je jen takovy chlacholeni, na hony vzdalene od nejakeho tvrzeni ze nejaka nadeje existuje (nemluve o tom, ze co o tom ona muze vedet - nevi o medicine, cyberware, apod. vubec nic, dela tam recepcni).

To jen ze jako nejsem zas tak nepozornej, jak by se na prvni pohled zdalo :)
    BAT: tak hrej katany. Ale to chce invest do pohybu, jinak je to peklo. To samý platí h mantis Blades.
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: Dobrej priklad cool Mantis Blades je videt treba behem cutsceny po Heistu, kdyz vas Takamura odvazi z toho smetiste - jak vam tam na auto skoci typek s Mantis Blades.
    V te cutscene vypadaji MB jako velmi cool a desiva zbran, ale kdyz je pak ma v ruce hrac, tak jsou to jen takovy delsi zubaty noziky na hrbatu rukou, ani se pri utoku poradne nerozvinou, jen tim tak jako sviho-bodate, a vypada to dost lame.
    Nedokazu rict co presne jsem cekal, ale proste neco vic :-D
    BAT
    BAT --- ---
    Otazka na Mantis Blades...
    Jsou celou hru tak nezajimave? nebo mi chybi nejake perky? (predpokladam spravne, ze "blade" related perky by se na to mohly vztahovat?)

Myslel jsem ze budou vic "badass"... ne ani tak co se damage tyka, ale mnohem vic cool co se tyka animaci/combo/finisheru.
    Poridil jsem je uz pred nejakou dobou, a jediny co s nima muzu delat je:
    Sek zleva a sek zprava (a vypada docela lame), zkrizeni do bloku, zkrizeni a nasledny sek obema, charged dash a nasledne bodnuti.
    Dosud jsem pro ne videl jen jediny finisher - kdyz s nimi provedu Aerial Takedown, jinak nic.
    Co delam spatne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam