• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    BAT: https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/16858

Jinak první odkaz z googlu: cyberpunk 2077 mod better tpp animations
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: a jmeno, aspon castecne, si nevybavujes?
    ...ja koukal na seznam modu co tenhle mod potrebujou, kde by idealne mel takovej mod bejt zminenej, ale nic takovyho tam neni.
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Ja to s LLM neumim, ale hlavne, ja dycky u kazdy hry stravim vecnost delanim nejakejch modu, aby to pro me bylo hratelny, ale pak diky tomu ani nemam cas to hrat. A ja chci uz konecne jenom hrat! :-D
    BAT: jj je to mod pro mod. Hezčí - přirozenější, obzvlášť u plížení. Ale já to nepoužíval, tak nevím, co bylo na t description pravdy :)
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Myslis jako mod pro tenhle mod, co tomuhle modu da hezci animace?
    Nebo jinej mod co prida TPP a ma proste hezci animace?
    ...a co ty si vlastne predstavujes pod pojmeme "hezci animace"? :-)
    BAT
    BAT --- ---
    PRAASHEK: Kdyz ja jsem moc linej reversengineerovat Cyberpunk a prepisovat do DirectX 9 :)
    Případně můžeš AI říct, ať ti udělá mod jakej chceš. Nejlíp, když mu pošleš na ukázku mod, kterej umožňuje změnu hotkeys pro inspiraci.

Já takhle vytvářel módy do hytale a šlo to dobře :)
    BAT: je i mod, kterej má hezčí animace, než ty default.

Co se týče screenshotů, tak nevím. Já to moc na myši a klávesnici nehraju a na ovládači s tím nemám problém :)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BAT: tak použij ten FRAPS :)
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BAT: Mám AMD, takže Adrenalin Edition, celkem by mě překvapilo, kdyby to Nvidia neuměla taky, ale k tomu bys musel mít nainstalovaný ten soft.
    Jestli je na něco takového dedikovaný mod, kdo ví. IIRC vnější softy na screenshoty vesměs mají problém s hrami. Matně si vybavuju něco jménem scrot, ale to je na linux a vůbec nevím, na co všechno a jak se to dá použít.
    BAT
    BAT --- ---
    SADAKO: Galaxy taky nepouzivam (to by bylo prast jak uhod jako mit tu hru na Steamu).
    Tool graficke karty je co? neco jak obylo v Geforce Experience? (mam Nvidia, ale tyhle veci nemam nainstalovany, takze to pro me taky nebude reseni)
    Chtelo by to nejakou malou utilitku, jako byval kdysi FRAPS.

Ale to radio nema ani zadny prompt, jako vsechny ostatni radia ve hre.
    Jinak prepinani techhle veci mam taky na number row, takze klavesy na numpadu me ani nenepadly.
    Zatim jsem to vyresil pres hacking a Distract Enemies, tak snad zustane uz naladeny tak jak chci, protoze preladovat to timhle zpusobem je peklo :-D
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    BAT: Tak ona F12 v ideálním případě funguje i na GOG Galaxy, ale mají to už zase pěkně dlouho rozbité, takže funguje jak kde a v Cyberpunku zrovna ne. Já screenuju přes tool grafické karty, kde si prostě nastavím vlastní klávesy a je to.
    Mimochodem, to rozbité rádio v bytě V možná není rozbité, defaultně se to přepíná 1-2, ale ne na numerické klávesnici, nýbrž na horní číselné řadě.
    BAT
    BAT --- ---
    GORDHART: Nehodi. Poridil jsem tu hru na GOG, abych ji mel bez DRM (coz zjednodusuje beh v sandboxu) a nemusel spoustet Steam kdyz chci hrat :)
    BAT
    BAT --- ---
    BAT: jeste pro uplnost, doporucuju zvazit pridat jeste Walk by Default 2.0 a AutoWalk Toggle (No Autohotkey requirement).
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    BAT: f12 jako defaultní steam screenshot se nehodí?
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: Tim jsi mi pripomnel - hodila by se nejaka normalni screenshot klavesa.
    Lezt do Photomode kdyz chci jen rychle cvaknout obrazek, je velmi otravne a diky tomu to vetsinou nedelam.
    (windowsi screenshot tool neprichazi v uvahu z nekolika duvodu)
    Tohle asi nikdo neresite co? takze asi netusite o nejakem modu co by umoznil jednoduche screenshoty?
    BAT
    BAT --- ---
    PHOBOS99: Nainstaloval jsem Immersive Third Person - opravdu kvalitni mod (a to uz neco znamena, kdyz to reknu ja).
    Skoda jen, ze radeji nepouzili nektere npc animace, ktere jsou prirozenejsi, ale da se to snest (nebo si asi zvyknout).

Takze kdyz se jen tak loudam po meste, mluvim s shopkeeperama, atp., tak to mam vetsinou z pohledu treti osoby (lze nastavit az 5 kamera profilu a libovolne prepinat).
    A kdyz jde do tuhyho, nebo kdyz nekde sneakuju, tak si to vratim do first person (na combat se to tam prepne automaticky, combat v TPP to bohuzel neumi).

Pro kazdy kamera profil se da nastavit pozice kamery, vzdalenost, offset, horizontalni a vertikalni uhel, a mozna jeste neco.
    Je tam toggle pro otaceni hlavy podle kamery (preferuju vypnuty, aby se postava rozhlizela sama, coz pusobi prirozene).
    Toggle pro 360 movement, a nastaveni jestli se ma postava otacet kolem sve osy instantne nebo pomoci chuze.
    Prepinani mezi TPP a FPP muze byt okamzite, nebo s plynulym prechodem s nastavitelnou dobou.
    Funguje vyborne, jen mam pocit ze pouziti okamziteho prechodu mezi TPP A FPP casteji sepne vanilla game bug ktery zamkne pitch FPP kamery (stavalo se mi i v ciste vanilla hre pri nastupu do / vystupu z vozidel, pak musi clovek quicksave/load), takze radsi pouzivam ten plynuly prechod.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    PHOBOS99: málo používáš photomode :D
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    BAT: k čemu vlastně je dobrý řešit oblečení? já sebe vidím tak 1% času, spíš míň (krom jízdy na motorce)... nebo mi něco utíká?
    BAT
    BAT --- ---
    AVATAR: policajt nejsem, ale zmatenej z toho jsem stejne :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam