• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    NOISEGATE: to uz tak uplne neplati, jak Woomu tak Rascalu nebo Early Rideru je uz pomerne dost a ceny z druhy ruky uz jsou treba o 1/3 nizsi. Ja teda kupoval z druhy ruky skoro novy a prodaval treba po 2 letech.
    NOISEGATE
    NOISEGATE --- ---
    POZITRON: cena super, otazka jaka pak bude zustatkova hodnota, u tech bazarovejch woom, rascalu po dvou letech strelis bazarovku temer bez ztraty.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    SIMPI: vubec bych se polygonu nebál
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    DYNK
    DYNK --- ---
    SIMPI: Zkusenost nemam. Prosel jsem si stranky a odrazuje me, ze jedinej kontakt je tam email, nikde jsem nenasel odkud jsou. Nazvy kol (XQUARONE) mi ukazujou na Cinu.
    SIMPI
    SIMPI --- ---
    Nemáte někdo zkušenosti s polygon siskiu d24?
    https://www.polygonbikes.com/siskiu-d24/
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    INSOMNIA: jam ma porad ten Early Rider 16, kdyby nekdo chtel.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    ENDREW
    ENDREW --- ---
    PEPAZZ: Pošta prosím
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    Budu prodavat rb kid na 26tkach,vzduch vidle , super váha, teleskop ..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    tak kdyby to nekoho zajimalo, tohle kolo se nam zatim nezda vubec spatne. krytku retezu ma, nevim, proc neni na fotce a prisla k tomu i stabilizacni kolecka. kupovala jsem ho na 2x, coz se nakonec vyplatilo. :) ted za nej chtej 6490, lol, to bych nedala.
    ja ho koupila nejdriv za 4350, ale prislo poskozene, nesla nasadit trubka se sedlem. reklamaci uznali okamzite, vratili penize, tak jsem ho koupila znova a ten den bylo s kuponem dokonce uz za 3729. :)

https://www.alza.cz/sport/joiride-ultra-light-14-petrolejova-matova-d13324957.htm
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Alze konkurovat nebudu, ale treba se nejaky zajemce najde. [Prodám dětské kolo Woom 2]
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nakonec jsem zariskovala a vzala na alze s kuponem za 4300 kolo vazici 5,5 kg joiride ultralight od olpran, asi jako maj tu radu canull a to nejsou spatna kola. Tvarej se, ze plna cena pres sedmicku, tak 4300 asi ok cena. :)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    POZITRON: mas to v poste...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AQUARIUS: a to je kolik? :)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Mel bych na prodej cervenej Woom 2 rocnik cca 2020, po trech detech, ve slusnem stavu, staci dofouknout gumy a nastavit sedlo... Pro Nyx muzu urcite vymyslet zajimavou cenu, osobni odber v Pardubicich, pripadne sem tam mivam cestu do Prahy, MB, mene casto do Liberce, Beskyd a Plzne.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIMPI: bez ztraty kdyz koupis bazarove a pak prodas, to pak jo.
    SIMPI
    SIMPI --- ---
    POZITRON: přidaná hodnota předražených kol je, že pokud to dobře bazarově koupíš, tak to pak prodáš prakticky bez ztráty.
    Za cca 2-3 týdny se budu zbavovat Rascala 16 btw.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Mate nekdo ted v soucasne dobe nastudovana lehka detska kola pro cerstve trileteho kluka? Myslim, ze uz by to zvladl.

Starsi kluci zacinali na kolech z decathlonu, ale tentokrat bych rada sahla po lehkem, precijen mu ted byly 3 roky a nechci ho odradit.

Budu kolo kupovat urcite bazarove, ale po cem mam sahnout. Zatim koukam na woom go 2 a rascal ve vel. 14, ale treba existuje nejaky hidden gem za pulku. :) Starsi ted jezdej na superior fly a amulet tomcat, coz jsou skvela lehka kola vahove srovnatelna s koly o tretinu drazsimi, ale tipy na ne clovek moc nenechazi. Z pro me neznameho duvodu furt dokola lide tlaci ta predrazena, ktera imho neprinasi zadnou pridanou hodnotu.

Predem diky za tipy.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam