Ahoj, mám dotaz k tý synchronizaci. Když sem používal Chrome, měl sem "pracovní" a "domácí" Google účet. Vlastně furt mám. S každým z těch účtů je svázaná jiná historie, jiný záložky a podobně. Mělo to tu výhodu, že když sem neměl v práci do čeho píchnout, otevřel sem si druhý okno Chrome s "domácím" účtem a měl sem po ruce nyx atd. Naopak, když toho bylo v práci hodně a potřeboval sem dělat i z domova, stačilo otevřít Chrome s "pracovním" Google účtem a měl sem hned k dispozici záložky s JIRA, Confluence a podobně. Už mám vytvořený dva Vivaldi účty, jeden sem si udělal doma, druhej v práci, takže by každej měl obsahovat odpovídající informace. Teď ale řeším, jak to udělat, abych moh bejt k oběma přihlášenej současně, ke každýmu v samostatným okně. Někde sem našel informaci, že se to řeší druhou instalací Vivaldi, což sem na pracovním ntb udělal, ale po instalaci se mi otevřelo okno, ve kterým sem přihlášenej k "pracovnímu" účtu a mám trochu obavu, že když změním přihlášení v jednom okně, změní se to ve všech. Udělal sem při tý druhý instalaci něco špatně? Má s tím někdo zkušenost?