• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TUHOAlt Right a Jordan Peterson na benzacich
    NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: S tou otazkou jsi prisel v uplne poslednich prispevcich. O tom ale kontex vubec nebyl. Za to ja nemuzu, ze ho nevidis, ze jsi zrejme v double ignore spousty lidi, protoze se chovas jak nesnesitelnej votrapa ve stylu "kdyz ja nekomu nerozumim, je to tim, ze ten nekdo je blbej". Tim bych to ukoncil, utikam z boje, aby sis mohl udelat dalsi vitezny zarez na pazbu sve argumentacni henryovky. :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: Proboha sorry ale ty seš po mozkový obrně nebo...?
    zkus se soustředit, zkusíš to?

Já se tě !!!! P T Á M !!!! kdy kdo tě označoval za nácka - stačilo napsat - HONDZIK mě označuje za nácka - uplně na začátku, poslat 2 - 3 linky na jeho posty který bych neviděl a bylo mi jasno.

Ano, dmu svíé hrdiné plíce pokládáním té samé otázky dokola :/

Teď bez nadsázky, ty seš něják ofiko pomalejší?

NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Jo Ty nevidis pul kontextu. :-) Ale o to vic dmes sve hrdinne plice. No tak jo, mej se :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: kůl? ha ha ha, to je skoro jak Makrela ! ha ha ha :D

1) nevidím co píše ID hondzik a ani mě to nezajímá, pokud se na tebe sypou nadávky do nácků od něj, potom stačilo říct - OK!
    2) pokud ne, tak se zkus soustředit prosím a konečně mi poslat pár příkladů kde tě lidi označují za nácka - to že někdo někde označil Duku za nácka není argument!

Ale už, bulení nad tím kdo ti kde jak řekl je 50% tvý aktivity tady (zbylejch 50% je posílání debilních YT videí na téma "feminismus je blbost protože v michiganu štětka neprávem někoho obvinila ze znásilnění + a obcesivní označování lidí + výčet všeho co Soros platí) - tak by to sakra nemělo být tak těžký!

NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Och, jak jsi kůl.

ADAMIRA: Kdyz se mrknes, kde to zacalo, tak Hondzik postezoval, jak se hrozne naduziva termin neomarxismus v negativnim slova smyslu. O pozadavcich, aby se nepouzivaly jine vesele terminy, pry aby diskuse byla pricetna a dospela, ani nemluve. No tak jsem to uved do patricnych historickych souvislosti. Nemate zac. :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: bud ta laskav a netahej sem tu bandu impotentů z VV a Duku, ty trpíš v protektorátu EU a každej den ti na čelo vyryje Brad Pit swastiku, sdílej svoje pocity! ;)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: aha, takže nic, já to prostě jednou za čas musím zkusit :D

Teda upřímě řečeno, podle toho co píšeš tě dav lynčuje "náckama" v podstatě od rána do večera, zní to jako peklo, předpokládal bych že ti nebude dělat problém hodit pár konkrétních případů, mno, nedá se nic dělat :/
    NJAL
    NJAL --- ---
    A jak jsem psal nize, jeste tu a tam se toho nekteri porad jeste nezbavili. :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Davy ne, nekteri na nyx porad ale jeste chodi, jini expirovali, a nekteri maj vsudemozne RO, tak toho moc nenamluvej, kde cteme my. :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: Ale teda předpokládám že ty davy označující tě za nácka asi nepotkám co?

NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Trosku sis zaprehanel. :-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NJAL: a pak ho zabalil a usek!
    NJAL
    NJAL --- ---
    ADAMIRA: Musis se zde tematicky holt dat na chov kotatek nebo treba turistiku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    A nešli by ti náckové vyfiltrovat? Já mám takovou smůlu že ve forech ve kterejch tím všíchni NJALa a jeho kamarády označujou nejsem a pohybuju se pouze v auditkách, kam pak chodí brečet :/
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    haha. oznacit napr. zeleny anarchisty Kropotkonova a Bookchinova razeni za "neomarxisti" je dost dojemny projeveni neznalosti problemu... znam lidi z levice co je min urazi oznacenim za nacka nez za (neo)marxistu.
    NJAL
    NJAL --- ---
    HONDZIK: Neni mi uplne jasny, proc pozadujes po aktivistech nejake "rozvijeni" a hluboke filozoficke uvahy. Jsou spis naprogramovani drones, takovi hnedokosilaci instituci :-) S realnym vlivem je to problem, protoze zejmena zde v CR je v kursu rikat "tady se to nedeje" a delat, ze "jinde" neexistuje (o kanadskem pokusu privest do vezeni cloveka, ktery odmitne pouzivat vymyslena zajmena se zrejme musim porad opakovat, protoze lidi maj pocit, ze CR je etalon "realnosti" :-)))).

O Frankistickem Spanelsku se da rici jedno - ze bylo rozhodne z dlouhodobeho hlediska pro Spanely lepsi, nez kdyby tam zvitezil moskevsky bolsevismus skrze republikany. Za predpokladu, ze by se udrzel u moci v prubehu WW2, sviran Nemci a Italy. Takze, ano, frankiste s vojenskou neutralitou byli mensi zlo, nez bolsevici. Iluze, ze by v pripade vitezstvi republikanu ve Spanelsku nastal raj na zemi, kde by si obe strany padly s placem do naruce a sly na louky sbirat kvetiny, rozhodne nemam :-)
    HONDZIK
    HONDZIK --- ---
    NJAL: To byla samozřejmě hyperbola, nicméně jde o to, do jaké míry aktivisté, které kritizuješ (a u nichž se příliš neshodujeme na jejich reálném vlivu), programově navazují či rozvíjejí neomarxismus a nakolik je onen "strašák" neomarxismu jen chimérou v duchu Protokolů a vnější nálepkou. Nikdo z nich se afaik nehlásí k tomu, že by by byl neomarxistou a bylo by se dobré seriozně pobavit, v čem jsou tedy faktickými pokračovateli neomarxistické filozofie (jakým je třeba zmíněný Žižek). Samotného mě to zajímá, protože mám o neomarxismuvelmi povrchní znalosti nad rámec toho, že jsem před lety četl Fromma a Walersteina.

NJAL: Tak Duku (přiznám se, že mu dětinsky přezdívám Dukát, nějak mi to k němu sedí;)) bych za klerofašistu neoznačoval, ale z druhé strany to, že se v minulosti pozitivně vyjádřil směrem k frankistickému Španělsku, to je zase fakt;)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Asi nedospely nepricetny beloch. :-D
    NJAL
    NJAL --- ---
    z duky je mi fakt spatne, normalni klerofasoun - prave odznelo ve VV :-)
    NJAL
    NJAL --- ---
    HONDZIK: Nebo alespoň jsem nezaregistroval, že by nějaký aktivista přišel a prohlásil: jsem neomarxista, nastudoval jsem si Fromma a Adorna a přišel jsem vyhladit bílé heterosexuální muže;)) - opravdu musi jit o takova prohlaseni? :-) No prosim, prosim, ale potom teda berme v potaz prohlaseni rudych diktatoru, jak realizuji Marxovo uceni a veskere jejich zrudne dilo ve 20. stoletim prohlasme za "marxismus" a "realizaci ideje komunismu" a chudak Harold nam tady vyleti z kuze jako christmas cracker. :-)
    Na americkych univerzitach vladne garnitura profesoru, kteri toho Adorna s Marcusem nastudovaneho urcite maji. Takovej Saul Alinsky v curriculu take urcite chybet nebude. Myslim, ze aktiviste se nutne nemusi neustale ideologicky legitimovat, myslim, ze bohate staci "po ovoci poznate je."

Jinak mi teda ten argument "oni si začali" - ja jsem proste popsal duvody, ktere me k tomu dovedly. A take proc si myslim, ze (alespon u nekterych, ne nutne u Tebe) jde pri pozadavku o pricetnost diskuse spise o pragmatismus, protoze bohovsky ucinna hul na opozici povazlive ztraci udernost.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam