HOLAKAC:
boss raid: ok no. V te druhe he jsme tri relativne vyrovnani (uz od zacatku) a zbytek neni tak daleko za nama. Na druhou stranu jsme evidentne predehnali prumernej progress, protoze dmg co dam skokove klesla na 37. Predtim jsem daval 30-40m za boj a ted jsem rad za 8-13m a 15 kol prezije jen valkyra. A ten treti se dmgi trochu vzdalil.
build: hele proto rikam, ze se teprve rysuje :)
skladam jak to chodi. Ono je to do 10* v podstate fuk. Valkyru asi vzdavat nechci a tech strom mam u rangera komplet. Takze by pro mne melo byt nejvyhodnejsi udelat si thuga a nechat si queen, ale queen i s tech stromem proste na jahru / valentina nema at dmgi nebo controllem.
thuga si asi udelam (jestli ho vytahnu z eventu, budu ho mit uz 3x), protoze ta synergie s valkyrou je cool a navic je to taky ranger. Ale chybi mi cervenej fodder. Vsechno totiz rvu do zelenyho ze zjevnych duvodu.
Do toho mi tam jeste naskakuje flamestrike, protoze ma taky burn dmg. Ale mam uz tu jahru a valentina, tak se mi moc nechce krmit dalsi mag. Stejne ji casem chci vytahnout aspon na 10* a pripadne ji nekoho nakrmit. Ale je to uz treti modra, kterou potrebuju krmit a asi prijde na poradi az naposledy.
U cervenych mam jeste skereie a karima, ktery se mi nechce rozkladat i kdyz momentalne na a team nemaji.
Nejvetsi problem je v tom, ze team neni nafukovaci. Valk netreba komentovat, kroos je uzasnej a kdykoli ho z teamu vyndam, zas ho tam rychle vratim. Vesa je nejlepsi dostupnej heal a tim padem taky nepostradatelna. HW je nepostradatelna v pve a jahra s valentinem v pvp. Xia je pure dmg a dorazec. Jako tank je mizerna a proc je urcoavana jako top na pozici 1 moc nechapu. Jako chapu, ze ji bloky zvysujou dmg, ale kdyz ve tretim kole padne, tak se to moc neprojevi. Uprimne je to v mym buildu asi nejpostradatelnejsi hero (ta dmg je proti namakany valkyre ctvrtinova) a asi ji nahradim tim thugem.
Takze pokud koupim ty dve valkyry a ne treba kinga nebo horuse (ktery umi mazat teamy stejne jak valkyra), vychazi mi muj budouci team na pve:
1-thug / kroos, 2-hw, 3-valk, 4-thug / kroos, 5-vesa, 6-flamestrike
na pvp:
1-thug / kroos, 2-jahra / flamestrike pro auru, 3-valk, 4- thug / kroos, 5-vesa, 6-valentino
takze porad barevne (u pve) a classove uplne na hovno :)