• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    Vše o populární mobilní hře IDLE HEROES na Android a iPhone

    Návody pro začátečníky i strategie pro pokročilé: https://playidleheroes.com/ a reddit.com/r/IdleHeroes/.

    Diskuze o nejlepším složení týmu, zakládání guild apod.
    rozbalit záhlaví
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: to je peklo...hodne jsem uvazoval o VIP3 kvuli summonu, ale co pridali 10spinu za 8coinu i pro F2P tak na to seru :-)))

    Co kupuje za ty CNY itemy ?
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Na redditu někdo přepočítával VIP na koruny :)
    SITH
    SITH --- ---
    Proč ne :)

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: tak jasny, ze si pockam na konec eventu. Par ctyrek by mi za horuse asi stalo :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    taky muzes kupovat obyc svitky, z toho sem tam nejaka trojka je
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: ctyrky nerozkladej, to je blbost. proste kupuj trojky v shopu, toc event, sbirej srdicka a uvidis. kdyz to nevyjde tak je to ve vysledku jedna kopie ze 7 a ty altar body ti nikam neutecou
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    kdyz rozlozim i vsechny ctyrky co mi prijdou, tak i horus bude :)
    SITH
    SITH --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Já mám teď a3 vesu, dodělám si 9* HS a pak pojedu tu valkyru. Fskt se vyplatí focus na jednoho a zbytek pálit
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: me bavi vyhravat a faktem je ze jeden 10 * hrdina je uz ted silnejsi nez vsichni ostatni co mam dohromady, krome Aspena teda :D kombinuju tim co si volim ze stavim za hrdiny, ne ze stavim kazdou sracku a pak se z toho snazim uplest bič
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: me by to vylozene na jednoho hrdinu nebavilo. Bavi me kombinovat :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jako nebudu to setrit kdyz vim ze to stavet nebudu. postavit E3 hrdinu je na nekolik mesicu casu, takze vsechny ty subpar hrdiny proste palim - a cim driv se posunu nahoru, tim rychleji progresuju (aspen, seal, BS, raid), hrdinove co sedej v batohu me nikam neposunou. Jediny co me ted trapi je ze mam jednoho skerei v batohu a ted je mozny koupit ten skin, jako neplanoval jsem ho stavet, ale je to potencialne silnej cervenej hrdina. Ale driv bych rad KBcko takze mi v batohu prave bude i se skinem smrdet tuze dlouho...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: se s tim koukam neseres a palis vsechno :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Prikladam muj team. Vetsina je fodder na budouci E3 valk. Mam pericka na jednu kopii, tak nejak doufam ze tech 240 PO co mam bude stacit na aspon jednu dalsi.

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: no budu kupovat co pujde a treba to nazenu, ale podle kupeckych poctu mi to o 200 nevyjde :)

    v dlouhodobym hledisku se to asi nevyplati, ale v tehle fazi (kdyz lepsi hrdiny nemam) by me synergie mohla posunout. A vys nez na 200 je levlit nechci.

    Jahru jsem levlil protoze nebylo co jinyho a mel jsem plnej batoh shadow petek. Ale do pvp je se svym cc super a spolecne s valentinem, kroosem, vesou, xiou na dorazky a valkyrou na dmg porazim vetsinu teamu na stejne urovni. Vyhejbam se jen kingovi 200 a horusovi 180-200.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: urcite za tech 14 dni nedas par 3*? ja minule vytahl vsechny srdicka plus rozlozil vpodstate vsechny 3* co jsem mel, i v batohu, jen abych na toho hrdinu dosahl (to byla xia minule tusim?) - 3* je prebytek vetsinou takze casem jsem to zase dosbiral znovu. Ted mi chybi cca 2000 ale mam jeste spoustu "trojek" takze kdyz se to do konce eventu nesejde, tak porozkladam i ty 4 kopie co si setrim na skladani.


    AVATAR: podle me ne. nebo takhle, ja to nezkousel, ale podle toho co jsem cetl to neni dobre - krome valkyry ti hrdinove nejsou sami o sobe dobri a ta synergie to nezachranuje. Nicmene ted se menily staty ruznejch heru, pockal bych az ruzni experti dojedou testovani a vyjde nejakej aktualizovanej tier list.


    AVATAR: ono tech dobrejch shadow heru moc neni :( Jahra je cool, ale je to dost papir a hodne hranejch hrdinu ma bud kotel CC immune, nebo valkyre to treba moc nevadi.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: hele, ale prave proto, ze muzu celej team postavit na vlakyre ten thug a flamestrike maji smysl, ne?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: jahru mam na 10 a je to muj jedinej dobrej shadow hero, takze jo, horus by se hodil :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: nemam ani toho jednoho a v eventu na nej nedosahnu, tak treba budu mit casem stesti. Kazdopadne horus mi technology strom jeste zkomplikuje o to, ze mi do teamu pribyde war.

    V druhe hre chci jet wary (king, horus, barea, sigmund + vesa a hw. Sle zatim mi prisel jen ten barea a valkyra kterou jsem nechtl :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: no rozhodne prvne valkyru na e3, na e3 te dostane na hell v aspenu, na seal land 6 urcite tez, v PvP to kraji samo cele teamy na urovni "jedna E3 a trash" a v guild raidech 35+ to dela solidni dmg uz jen proto ze prezije dlouho a kdyz je to 3x heavy CC boss tak tam pasivkou nasazi par melounu taky. Ale misto staveni Thuga a Flamestrike bych fakt zkusil toho horuse. Jahru uz mas na 9 tusim? takze shadow fodder uz muze jit nekam jinam. Samozrejme jeden horus te nevythne :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: vsak proto o nem uvazuju za pericka misto valkyry. ale mit hora na 180 nebo valykru na 220? Tezky rozhodovani :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam