• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: ja k ni mel valentina ale na fb nekdo psal, ze to dal i solo
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JULIAN: aha, tak teď je to pro mě z 3 na 4 trojnásobek :)
    AVATAR: Penny je užitečná, ale mám jí jen na 7, čekám na nějaký event, abych vyrobil ze shardů jídlo a dal jí alespoň na 8. Na 9 mi jedna chybí, třeba se někde podaří :)
    Ale sama asi ne, ne? Neude k ní potřeba nějaký lepší tým? Který mít nebudu, protože všechno sežere :) I když, teďka mám 3x flamestriku, ale to je celkově strašných fodderů, které asi budu chvíli shánět :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: je husta :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: Jo vidíš, na tu jsem úplně zapomněl, ta musela modrou solidně boostnout, těm chyběl někdo kdo by to zabíjel
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: 9* penny te donese do 7.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAKAR: ty skoky jsou nekdy dost ... skokove. Nekde je mezi levly rozdil 15%, jindy je to pres dvojnasobek. Kriticke jsou SL3,6 a 10. Dostavas tam smash navic, a SL je fakt luxusni zdroj 4* shardu zadarmo, takze se vyplati stackovat jednu frakci. Udajne nejjednodussi je progresovat za cervenou (abyss), pred E5 updatem to byla jedina frakce kde se dalo dosahnout SL10 s jednou E3 a par 10*.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Chápu, dík. Ten exponenciální nárůst obtížnosti je dost hardcore, asi dlouho zůstanu jen na 3 lvl :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: z hlediska kazdodenniho farmeni staci jedna frakce. Ale za postup v ostatnich dostavas jednorazovy odmeny. Smashuj pochopitelne vzdy jen ten, kde jsi nejdal.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    V Seal land, dostanu smash za každou frakci, kde dosáhnu prahového lvl? Nebo se bere jen jeden nejvyšší? V podstatě se ptám, jestli se soustředit jen na jednu frakci, nebo je třeba se snažit o všechny?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: vyvojari se v nakym faq vyjadrili, ze neplanuji dalsi event. utracej, ja v nem mam docela kliku.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAKAR: Jednou se to kdesi pouzilo. Ale nešetřil bych to.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Je taky nějaký event na super wishing fountain? Zdá se mi, že ne, tedy že nemá cenu super coiny šetřit?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    MISTR_CHVEJ: No jestli dobře počítám, tak dotlačit celé kolo Casina by mě vyšlo na cca 7k gemů, to si spíš počkám :)
    To už jsem tak nějak vytušil, že IH bude hodně o frustraci z chybějících hrdinů a jejím následném uvolňování, když se zadaří sehnat :)
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    OTAKAR: jj, pokud nespechas a hrajes free tak bud pockat nebo mit to stesti, ja prvniho tady dostal ze svitku a druheho koupil za 60, tretiho snad dostanu zase ze svitku, jinak stejny problem mam u Penny, tak potrebuji kopii, vecny boj porad neco chybi :D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    MISTR_CHVEJ: Ba jo, tam je, mám jich 55/60. Ale teda Casino teďka 300 bodů nedám :( Tak snad další event
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: máš to hodně rozptýlený no. Já mám všechno L+/L, takže rozdíl je dost malej a kombinovat se dá. Bohužel nemám kopie na to aby mi některej hrdina ulít :/
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    OTAKAR: za ty zlate listky :) nebo mit dalsi stesti, ja bych horuse potreboval na 10* uz potrebuji dalsi kopii
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    1 free heroic a hele ho, Horus, to bych asi měl být rád, že? :) Akorát, kde teď seberu dalšího?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: huff, ja to teda hraju trochu jinak. Dela mi problem zadni rada? Hodim si do teamu athalii, silvanu a tu grave co pritahuje hakem. Zadni rada je najednou vepredu a ja si je tam v klidku pokrajim. Chcipe predni rada? Vezmu lycu / cc. Davam to s prstem v nose? Vemu full dmg team. Krajej me jak papir? Arden, tasi je odpoved. Pak mas samozrejme bonusy, ktere obcas taky rozhodnou o vitezstvi. A jo i kdyby to bylo jen o tom, ze to muzes zkouset dokud to haluzi nedas, porad je to vic, nez nadelas v ih :)

    Ja chapu tvuj uhel pohledu, ale to, ze moznosti hry nevyuzivas neznamena, ze neexistuji.

    nutno rict, ze mluvime o labyrinthu. V kampani jedu proste co nejsilnejsi hrdiny, kteri nejvic vydrzi a cim dal jsem, tim mene mohu pouzivat jiny.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: ono to mozna vypada, ze muzes obmenovat taktiku, ale dost casto je to totalne o nahode. muzes taky zkusit desetkrat to stejny a das to.

    Protoze nevim jak vy, ale ja mam dva dobry hrdiny (cervena shemira a bilej brutus) a ten zbytek je nejakej zlutej shit. Takze ano sice muzu mit pocit ze delam neco pro vitezstvi, ale ve skutecnosti mam dva hrdiny co maji pres 250k hp a k tomu balast s 50k kterej chcipne kdyz se na nej nekdo skarede podiva.

    Treba Arden (ten dedek co rootuje) je super, ale je to o tom jestli na nej nekdo zautoci a jestli mu ten utok kritne. Kdyz jo, tak jsem prohral. Kdyz ne, tak mam mozna sanci. A v jednom z deseti pokusu to vyjde.
    A uplne stejna situace je i v IH, mam E5 valkyru a k tomu nejakej 9* bordel a muzu to menit jak chci, ale v 99% pripadu je to jen o tom koho valkyra trefuje skillem, jestli kroos stunne a jak nepriteli napadaji CC.

    Mozna az budu mit full roster top hrdinu s top equipem, tak si muzu zkouset nejaky ruzny teamy, ale do te doby fakt ne. A to je stejne v IH, az budu mit dvacet e5 heru tak bude mit smysl zkouset jestli je lepsi rainbow, redemption ci gve, jestli v redemption mam mit dva ormuse nebo dve penny, nebo jestli treba valentino jeden by se tam nehodil atd...
    Oboji dost nerealne bez investice 5000 dolaru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam