• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & Outriders - 3rd person GaaS klub
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    myslíme ten samej frostbite, kterej i v nedodělaným Battlefieldu V. nabízí obří překrásné mapy s plnejma destrukčníma modelama, co jede naprosto nevídaně na všech platformách, s hromadou hráčů i s technikou a nikdo s ním nemá problém? :)))

    Oproti tomu statickýmu v anthem, vypadajícímu o hooodně hůře? :)

    Je to prostě BioWare, zase to vydaj plný technických problémů :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Vypadalo, bylo na hranici uncanny valley fotorealistickeho podani, v podstate to kazily jen NPC, bez nich by clovek byl i ochoten uverit, ze je to film. Ale holt Frostbite je nenazrana bestie, mesto bylo vylesteny az hruza, pouzite textury meli vyssi rozliseni a objekty tam jsou taktez z vice polygonu. Dost jsem obdivoval proslapane schody, kamenne zdi atp.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: ale to město nevypadalo tak, že by mělo jet na 10 fps na jakýkoliv sestavě, to se na mne nezlob.

    Podobně jako výstup BioWare po víkendu, kde se nakonec pochválili, že to bylo úspěšné, protože je sledovalo na twitch 300 000 diváků a taková čísla má jen Fortnite.



    Fakt mozky marketingu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Zakladnu neresim, tam je to jedno a je zcela umysle vytahla na max co to jde. Jasne to bylo videt prave na me R9, kde na zakladne to bylo fakt peklo padajici tipuju tak k 10 FPS, ale jakmile jsem vylezl ven v JAVELINU, tak hra jela uplne bajecne,
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Já na PC problémy s výkonem měl jenom než jsem stáhl nastavení z ultra na high, pak už úplně v pohodě. Pravda, město dělalo cca 30fps, ale venku z něj jsem pak jel stabilně 60
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mně se teda Anthem sekal hodně, na Xbox One X, měl jsem pocit že jsem zase chudej, mám lowendovou kartu a lepší to nebude. MNa to, co to zobrazovalo a co normálně ta konzole umí ukázka totální neoptimalizace.

    Sice se to pak trochu venku zlepšilo, ale ne o moc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BIMBAS: Nejenom, slibuji cosi jako tydeni pribehy, coz predpokladam, ze budou weekly questy, ale pokud je udelaji poutave, tak proc ne.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: Me se Anthem na konzoli neseka. jen mi obcas mizeli moby, coz tedy pricitam net lagu, protoze se pak zas po chvili objevili. A jeste aby se ti Destiny 2, psane pro PS4/XBO, sekalo. PC verze ma v podstate navic jen o neco lespi textury.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    REFLEX: tak urcite, jak je dobrym zvykem, probehne par patchu o tom zadna. Kdyby nebyly kluci nadrzeny hrat to rovnou tak to koupim za rok. To je takova optimalni doba na soucasne hry, kdy je uz vychytana a vetsinou v nejake podobe se season passem ve sleve. Nicmene tady se dusovali ze dalsi content bude zdarma snad, tak jim to poslu at doma na Discordu necumim jak brambor sam.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BIMBAS: no treba Destiny 2 mi jede na max detaily a vypada to o dost lepe, takze myslim, ze je i velky problem v optimalizaci Anthem, protoze se to lidem seka i na konzolich
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    REFLEX: jasny no 5let stare streva na novou hru. To asi na ultra nevidim :) Neceho podobneho jsem se zbavil asi pred dvema mesici, jenom jsem jaksi nedomyslel ze ten neni co koupit :D. Takze premyslim jestli antenu nekoupim na ps4. Nicmene zase na pc to hrajou 3 dalsi kamosi a byl bych akorat do ctverice. Jenom ten muj komp je momentalne horsi nez konzole :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (Akorat zena me hnala, protoze vetraky se rozjely na plno :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: Hra nebo zakladna? Me na 3 generace stare R9 Nano s 4GB HBM v stacilo pro hru stahnout textury z ulra na high a AA na TAA a hra jela naprosto plynule. Zakladna ovsem bylo jine kafe, ta IMHO klesala pod 20FPS.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    BIMBAS: i5 4rada 8gb gtx 1070
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS: * nejnizsi rozliseni 60Hz
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    REFLEX: na cem hrajes ? me se demo nesekalo na i3, 8gb ram a gt1030. Vsechno na low a nejnizsi grafika. Nespadlo to pod 30fps
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Treba Destiny 2 ma o dost hezci a plynulejsi grafiku na mem kompu (bez sekani na full), Athem se mi seka

    Me to zatim ke koupi nepresvedcilo asi spis pujdu do Division 2
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    Po patecni nasranosti,sobotni chaosu a nedelnim konecne poradnym zahrani ve 3 lidech ( teda nedali jsme toho pavoucaka no) ta se mi osobne ta hra dost zamlouva a pokud nedoserou story a endgame (coz z tehle beta-dema clovek fakt nepozna) a pokud to v recenzich neroztrhaj na hadry tak po Destiny a Divizi a Destiny 2 hra co by mohl udrzet u MP na par veceru.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    abych pravdu řekl, občas to pěkne na Xbox One X sekalo a vůbec to vypadalo jako fakt nějaká beta a určitě to nevypadalo jako něco odladěné :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam