• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & Outriders - 3rd person GaaS klub
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Vůbec ne. Psal jsem o setupu zbraní, mrazení souviselo jen s jednim druhem moba a používal jsem ho stejně už v Mass Efektu, dlouho před tím, než z WF existoval jedinej znak kódu ;-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: já vím :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: já ti nezdrhal, to byl někdo jinej :D
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: uvidíme :) my jak teď hrajeme s Mínou, jedeme pomalu, v klidu, žádnej stres a funguje to celkem dobře, ne jako když tě někdo tlačí před sebou a zdrhá ti a tak :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mně se naopak líbí, že Warframe nedá nic zadarmo a že je třeba trpělivosti a trochu sebedisciplíny a pevně věřím, že to Anthem bude mít stejně a bude třeba fakt o každý kousek lootu bojovat a snažit se.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tak já nad tím organickým designem WF prskal už předtím, jestli si vzpomínáš :) Anthem mi graficky vyhovuje mnohem víc, no.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já jenom, že zrovna vy dva a Warframe nejde k sobě, ale pochopte že ty lidi to berou jako velký uznání.
    Já to po chvíli hrál taky jako warframe a mydlil jsem to po hlavách. Zrovna Traged jak psal lidem co si stěžovali na obtížnost nebo nehratelnost, že jakmile měl mrznoucí granáty nebo jiné vybavení, byla to i pro něj hračka - tak to je warframe boj jak vyšitej :D
    Akorát ho nebavilo ve WF to hrát dlouhý hodiny, v Anthem to měl hned - zjevně mu nesedí design WF. A tobě taky ne. Vaše Warframe bude Anthem. No a? Nejlepší hry na trhu.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: no, někteří z nás mají i život :P sice ne moc, ale trochu přece. A kdyby to nehrála dcera, nevracel bych se :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já mám ve Warframe 880 hodin s budu se jen křenit. Nevšímejte si mne.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    REFLEX: zkusil jsem oboje a Anthem mě bavil víc než Warframe (to říkám po 42 hodinách ve WF)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    REFLEX: Ja nechapu, ze to vsechny svadi k tvrzeni o kopii WarFrame, s kterym, to ma na konec IMHOI spolecnou jen pozici kamery, ale gameplay jako takovej mi osobne prijde velmi odlisnej. Skoro bych rekl, ze to spustili, odehrali si mise a hotovo. Kdyby stravili 4h ve freplay jako ja, tak by tohle IMHO tvrdit nemohli. To je jako rict, ze WarFrame je MMO kopii MassEffect 2 multaku, kdyz tam pracuji s elementy.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Zjevne umi dobre skalovat, ale kdyz chces mit detaily prepalene, protoze muzes, tak je proste takove mas. Kdyby to bylo o spatne optimalizaci, tak by byl vykon na prd i primo ve hre a ne jen ve meste a i tam je to v pohode a problem je jen pri otaceni, chuze rovne je v pohode, takze to bude nejakej dementni blur.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    myslíme ten samej frostbite, kterej i v nedodělaným Battlefieldu V. nabízí obří překrásné mapy s plnejma destrukčníma modelama, co jede naprosto nevídaně na všech platformách, s hromadou hráčů i s technikou a nikdo s ním nemá problém? :)))

    Oproti tomu statickýmu v anthem, vypadajícímu o hooodně hůře? :)

    Je to prostě BioWare, zase to vydaj plný technických problémů :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Vypadalo, bylo na hranici uncanny valley fotorealistickeho podani, v podstate to kazily jen NPC, bez nich by clovek byl i ochoten uverit, ze je to film. Ale holt Frostbite je nenazrana bestie, mesto bylo vylesteny az hruza, pouzite textury meli vyssi rozliseni a objekty tam jsou taktez z vice polygonu. Dost jsem obdivoval proslapane schody, kamenne zdi atp.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: ale to město nevypadalo tak, že by mělo jet na 10 fps na jakýkoliv sestavě, to se na mne nezlob.

    Podobně jako výstup BioWare po víkendu, kde se nakonec pochválili, že to bylo úspěšné, protože je sledovalo na twitch 300 000 diváků a taková čísla má jen Fortnite.



    Fakt mozky marketingu.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Zakladnu neresim, tam je to jedno a je zcela umysle vytahla na max co to jde. Jasne to bylo videt prave na me R9, kde na zakladne to bylo fakt peklo padajici tipuju tak k 10 FPS, ale jakmile jsem vylezl ven v JAVELINU, tak hra jela uplne bajecne,
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    Já na PC problémy s výkonem měl jenom než jsem stáhl nastavení z ultra na high, pak už úplně v pohodě. Pravda, město dělalo cca 30fps, ale venku z něj jsem pak jel stabilně 60
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    mně se teda Anthem sekal hodně, na Xbox One X, měl jsem pocit že jsem zase chudej, mám lowendovou kartu a lepší to nebude. MNa to, co to zobrazovalo a co normálně ta konzole umí ukázka totální neoptimalizace.

    Sice se to pak trochu venku zlepšilo, ale ne o moc.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BIMBAS: Nejenom, slibuji cosi jako tydeni pribehy, coz predpokladam, ze budou weekly questy, ale pokud je udelaji poutave, tak proc ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam