jako nedodělaný to je, a taky mi to jednou padlo. Blbé bylo, že ve stronghold, s kumpánama, který jsem tak tam nechal nechtě na holičkách (a já sám asi budu bez toho lootu). Cítím vinu, zvedal jsem je, podporoval a teď jsou tam sami, mno to není dobrý a snad je to jen v tom demu.
Spoluhraní je podle mne v pohodě, jako ve warframe nebo destiny či fortnite.
Jinak na Vegách to ve 4k jede hladce na ultra a na PC to vypadá moc hezky. Na některých místech jsou v fps propady, ale nevím, zda to není už spíš mojí i5 a loadingem čehosi v pozadí.
TIP, pokud nechcete mít ve měste 10 fps, vypněte to vyhlazování. Vnuťte to přes ovladače, nebo pokud na to máte grafiku využíjte downscaling, pak se sice odhalí další chyby v grafice v tom městě (tady má pravdu Kid i Traged, je to nějaký preaplha stav a ten engine tam není ideálně použitej.
Venku je ale odladěnej a lítá to tam dobře.
Bití... no bití je dobrý, ale je jasný že to bude chtít odladid, inspirace Warframe i Destiny je víc než zřejmá, ale já jsem rád když se spíš nechávaj inspirovat něčím co funguje a je to dobré, než vymejšlet blbosti. Stejně tak by občas se některejma dobrejma nápadama mohli v budoucnu inspirovat zase třeba ve Warframe.
Asi největší minus je nepřehlednost menu, toho kde se co dá vylepšovat, kam pro co chodit, kde se co nastavuje. To mi přijde jako fakt
DIvný je i to, že se pokaždý mění hlídač vaultu, lepší by bylo kdyby se víc měnil dav ve městě a alew tam třeba paní u kašny jsou furt stejný, to je takový fakt nedodělaný. Narozdíl od nápadů v příběhu tý mise je to takový levný.
Engine je v pohodě, frostbite toho hodně umí, akorát vždycky záleží na tom kdo s ním pracuje, jako vždy.
Děkuju veřejně za invite do VIP dema od Trageda, minulej týden jsem jel na XBOX a verze pro konzole téhle hry jsou na rozdíl od PC verze spíš strašné. Hraju na obojím na tom samém gamepadu a na PC je to milionkrát ovladatelnější. Nejsou to zjevně jen v grafice odlišené verze.