• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & Outriders - 3rd person GaaS klub



    Anthem Game - Official EA Site - Electronic Arts
    ANTHEM | OUTRIDERS

    @Outriders | Server status

    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

    Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    PIETA
    PIETA --- ---
    VIRIK: No, nesouvisí... Praxe ukazuje, že řada vydavatelů, když dělá to první, k tomu velmi nadšeně nacpe všechno to další. A zrovna EA má v tomhle dost špatnou pověst, vzhledem k SWBF2, a Bioware to třeba v ME3MP mělo řešené dost podobně, jako ten Battlefront. Takže se lidem, pro které to je automaticky špatná zpráva, vůbec nedivím.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PIETA: nejsem si jistej, zda to skutečně souvisí s lootboxy a podobně, to tam cpou mudrci internetu, podle mne to s tím nesouvisí s platebním modelem.

    Znamená to rozšiřování kontentu, endgame nebo přidávání věcí, zvyšování level capu, prostě plnou podporu hry původního tvůrčího týmu i po vydání.

    Jestli si tam firma k tomu udělá vysokou pořizovací cenu, mikroplatby za kosmetiku, seasion pass (umožňující dívější přístup a slevy na věci ve hře za herní měnu), battle pass nebo předplatné, či kombinace je pak věcí jednotlivých projektů a nesouvisí to se samotným hra jako služba.
    PIETA
    PIETA --- ---
    VIRIK: To je ale taky tím, že nikdo netuší, to to ten "live service" vlastně je, protože to je buzzword používaný pro všechno od "hra je online a dostává patche" po "přes mikrotransakce a lootboxy dřeme hráče, co to jde".
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    malá poznámka k tomu, jak se všude píše "hry jako služba" a že je to šit.

    Není to šit, jen to musí studia jako DICE nebo BioWare doladit. I Ubisoftu chvíli trvalo, než přišel na to jak správně to dělat a hry jako The Division 2 nebo AC Odyssey jsou krásným příkladem toho, jak to nejen výborně funguje, ale i jak je to skvělé.

    Titul nejvtipnější lidé dostávají tedy ti, co na jednu stranu ukazují na model "hra jako servis" jako viníka že vychází spousta odpadu a současně vyzdvihují Division 2 nebo Odyssey, který ale jsou vzornou ukázkou onoho modelu :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: novej charakter je jako další, nebo přepíše postup? Nevíme?
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Asi se ti netrigrrnul Achievement, takze pak jedine EA ci M$ support, ci dalsi charakter a udelat na nem jen ty pistole. Ja se treba desim, ze jeste budu na dalsim charu sbirat runy a dopisy kuli "No stone left unturned" cimz strasi nekde na webu./
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: tohle na tvoji radu dělám
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: mám je a achievement jsem nedostal
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KORAL: Tomu rozumim :-) To bylo co me z fleku napadalo. Ale doporucju udelat aspon ty challenges, je na tom postavena Learning curve, kdyz je porteba zabit nejakou zbrani 50/20E/10L, tak te ji to dost nauci pouzivat a poznat jeji pro a proti. To same gear, poznas jak fungjou ostatni Javeliny a treba se v nejakem z nich nakonec i zhlednes :-) JA hodlam udelat vsechny urcite na MW a Legendara podle toho co mi za LEGA za pochodu napada :-) Zatim mam jeden LMG, DveaUniversal Componenty na prd a FLAK Canona do Assault Canonu pro Kolosa
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK: Na Achievement urcite staci udelat LVL1 na vsech trech zbranich z dane kategorie.
    KORAL
    KORAL --- ---
    TRAGED: Na tohle já si fakt nepotrpím, nejsem zběračem těchto věcí. Já u hry preferuji jiné věci, abych byl přesný, rád dělám palebnou sílu. Nevadí mi u hry myslet, naopak mě to i baví, ale nebaví mě dělat něco jen proto, abych měl nějaký obrázek a nebo 10k virtuálních koinů:)


    KID_MCHUTT: Hele koukal jsem tuhle na jedno video, kde říkali, že je to prostá matematika na složení top gearu. Ale to je Anthem vlastně také :-D
    Takže zase si ji zahraju, jen na D2(Division 2) musí být nálada prostě.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: no vidíš, jak o tom mluvíš... povedlo se ti získat achievement na machine pistols? Protože já už je tam vidím i jako fialový plánky a achievement mi ne a ne padnout, což mne dost zklamalo. Ostatní už všechno mám a stačilo kolikrát mít je jen zelené, ale tady to nepadlo :/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KORAL: Uz mas vsechny Achievemnty? Uz mas vsechny Questy? Uz mas hotove challenge u vsech zbrani a gearu? A pak tam porad jsou ty 3 ridiculous 50k repky :-) U
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: Division :)
    KORAL
    KORAL --- ---
    Nápad co dělat v Anthemu, když už jsem legendary Ranger a nemám zrovna náladu na další Javeliny. Nějak mi schází koncový obsah, co dělat dál, pokud nechci šperkovat každý Javelin na top úroveň.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    na tech fixech se aspon priznaji co bylo blbe. Tyhle veci z posledniho fixu jsem ani nevedel
    KORAL
    KORAL --- ---
    TRAGED: jj je to jen fix :(
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    1.0.4.01

    Game Update 1.0.4.02 – April 08, 2019
    https://www.ea.com/games/anthem/news/patch-10401

    • Fixed an issue that was causing loot to drop for javelins other than the one being used.
    • Addressed a number of issues that could occasionally cause Nvidia highlights to crash.
    • Fixed an issue that was causing Elysian Cache items to not appear until completing another activity or restarting the game.
    • The newsfeed will now properly show content again upon launching into the game.
    • Fixed an issue that was causing Ursix and Titans to not spawn as frequently in Freeplay.
    • Fixed an issue that would cause the screen to shake when enabling DLSS and turning off motion blur.
    • Fixed an issue that would sometimes cause players not to be able to interact with Owen, or hear his audio at the end of the Legendary version of the mission “Finding Old Friends”.
    • Titans, Ursix, Luminaries and Fury enemies should no longer disappear when another player starts an Event in Freeplay.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Wild update appear!

    1.57GB na Xku, takze nivej obsah to nebude.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jo a diskuze není s těmahle lidma možná. Oni vám na to, ž je neprofesionální něčí názor stavět automaticky jako fakta odpoví, že recenze není objekltivní a recenzent není ničím vázán, takže obn je v pohodě, vy jste ten blbec.
    prostě lidi co se zase někam nasrali a nyní se maj za bůhvíco, nic nového.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Jsem si naposled koupil časopis Level. Vyšel v něm článek o BioWare z rukou Ondřeje Šváry.

    Jeho komentář obsahuje tato fakta (ne názor, ale prezentuje to jako fakta).

    Cituju: Anthem vypadá jako něco vyrobené v Digital Extremis nebo Bungie (myšleno jako urážka, jakože je to komerční šit).
    Není tam obsah a příběh, protože ten přidají za peníze (to vzal kde? Opakuje to tam dvakrát.)
    Jako fakt je uvedeno i "...ránu fanouškům uštědřila nepovedená akce Anthem, ve které je téměř vše špatně a nelze nad tím mávnout rukou... ...důvody proč se nepovedla znají všichni (výčet toho co znáte loading, není příběh), Anthem je žebrácká opera.. ..novinka selhala po všech stránkách.
    argumentuje fanouškama (opět to my), kteří právěm protestují (Švára tedy mluví za lid).
    Může za to EA a s ANthem je hotovo, je to špatná hra a ví to všichni.

    BW potvrdilo přílušnost k davu (asi myslí hanebníky DE a Bungie)


    časopis Level patří do party s Games.cz. Tedy mnou pastované Video s Rynešem (jsou tam mraky textu, ale já je nečtu a hned potom není tam příběh) a ta recenze Jana Slavíka, u které jste i vy konstatovali, že si ten chlap prostě vymýšlí.
    Bohužel se už rohoduju, že kupovat si ten časopis jen kvůli článkům Olejníka, Dobrovskéh a Pavlovkého nebudu, protože ostatní se projevujou jako zmrdi. Mimochdoem už řada společností jim neposílá klíše ke hrám, aby je mohli recenzovat, například vynikající Ashen tam nikde nenajdete, dle vyjádření šéfredaktora games.cz ale tu hru kupovat nebudou, když jim nepošlou klíč, tak prostě nebudou přece se o něco takovýho snažit. Mno, prostě si o sobě myslí dost, nicméně profesionálové ani novináři to nejsou ani náhodou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam