KID_MCHUTT: po dvou stovkách, ano.
Koupil jsem to na xbox kamarádovi a on to začal hrát. Co ale bylo překvapení i pro mne – voni jsou tam normálně ldii a na xbox to hrajou. Normálně mu choděj ni do příběhovejch misí a hrajou to s ním....
To skutečně je neuvěřitelně promrhaná příležitost. Hráče to pořád má! A nejenom to, lidi co to hrají hrají i Warframe a Destiny, jsou tedy schopní kdykoliv naskočit zpět do Anthem, kdyby vyšel datadisk nebo cokoliv. Jejich cílovka s nima má trpělivost.
Jenže oni se BioWare prostě rozhádali a brutálně se napadají, navzájem se taky všichni vyhodili. Karpyshina Hudson vyhnal už potřetí? Podruhý? A Hudsona vyhnali podruhé potom taky.
EA je měla chytit pod krkem a poslat tam personalistu a nenechat je se navzájem vyhazovat a mrhat penězi. Protože ačkoliv BioWare má vlastně ty scénáře a designy k updatům a datáčům k Anthem hotové, ale už nejsou lidi co by je zpracovali, protože všichni opět nasraně odešli pryč. Potřetí se jim tam už asi nevrátí a teda oficiálně říkali, že na tom tam teď dělá 30 lidí?
na druhou stranu, díky odchodu tý spousty lidí z BioWare (včetně řadovejch) do ubisoftu máme poměrně kvalitní hry od Ubi. A Ubi budou dělat i star wars a asi nebude náhoda, že ten pánko co dělal Far cry 2 nebo WD Legion dělával v minulosti i design produkční návrhy k star wars open worldy... a maj tam hromadu původně řadovejch lidí od BioWarů, co tam roky dělali a současně Ubi je cílem i hodně lidí z CD Redů... a Ubi by je stačilo sem tam poslat do švédska... tam bych se asi obracel s nadějí k dalším Imortal Fenix, Assassínům a nakonec i Star Wars... ono když už jsem viděl ten stůl v AC Vallhala v tý mý osadě, nebo na tom trůnu ten jeden úkol s rozsouzením těch blbečků, tak mi bylo jasný odkud vítr fouká.
Ale konec Anthem mne sere, tak krásný lore, tak dobrý základ, herní mechaniky a oni to jen tak zahoděj... //a mimochodem hned po vydání taky nejrychleji a nejvíce dobře se prodávaná hra od BioWare// ... teď budou vydávat ty mass effecty pohormadě, to taky nevidím dobře, protože pkud tam nepřepsali spousty věcí tak jen vynikne to, jak po jedničce vyhnali spousty lidí a změnili celej ten příběh i smysl ripperů a ta trojka, jak šla už úplně proti tomu... to bude jen další průser.