• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Riders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    BOBESH: Tohle by bylo silene :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Early Blue Gate concept art

BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: a ha! este dovetek:
    Scrappy
    @RoosterScrappy
    Under the announcement post, they added:

“to all Raiders who logged in on Sunday”
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Me nic neprislo :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Vcera to bylo super. Hele, zmatkuju i ja a porad. Vzdycky az v klidu cloveku dojde, jak to mohl udelat jinak a tak...
    Ale pisu to i sem. Bob vcera pri poslednim behu zminil, ze ma pocit, ze tam je malo lidi.

Takze ja si dal dneska rano beh a muzu vam rict, ze to tam je jak na Vaclavaku, takze sem jednu chvilku musel v Biried City travit v nemocnici asi 5 minut za paravanem, nez se ten dav raidru prehnal a mezi sebou vystrilel. Stejne sem pak ani ja z nemocnice neutekl, nasel si mne dalsi a nekompromisne mne sejmul.
    Na "No shoot" se tady moc nehralo a to ani mezi temi co se predemnou vystrileli. To bylo porad no shoot, no shoot a za chvilku uz byla videt svetlice od hrace :-) Takze vlastne ja muzu rict, ze sem byl celkem rad za vcerejsi, relativne poklidne behy s Bobem, kdy jsme si proste to rozdavali vice mene jen s Arcama a ne s protihracema.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tady este potvrzeni/vysvetleni
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nemam overeno
    Scrappy
    @RoosterScrappy
    🎁 $500 Tokens

ARC Raiders is sending 500 Raider Tokens to all players!

It is a thank-you for being patient during the server issues.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    3 cvaky ze vcera, sem se samozrejme nahulil, takze zaseky :D navic sem to Meldovi sral, pac sem zmatkoval, ale dobry! doufam, ze se mnou jeste nekdo bude behat! ;))
    [BOBESH @ GameShots :: screenshoty z her]
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "destnik" na Arcy! :O

Cloak works well enough #arcraiders #arcraidersgame #arcraidersgameplay
    https://youtube.com/shorts/j77T48Ijzjw?si=m23HCyY141kb7NB2
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    rady Raiders se nam rozrustaj!! parada! momentalne co sem zaznamenal, tak na PS by meli bejt: Bartolomej, Bobesh, Kofila, Melda, Montana, Petju a Reflexator na PC. pak mam pocit, ze jeste Hedis psal? mno pekny pekny!

asi se s tim pochlubim do ps klubiku a treba se jeste nekdo chytne jak Leaper na Raidera! :)
    (hledal sem gif a plivlo to na me rovnou sipecky, kam do nej :))

PETJU
    PETJU --- ---
    Jsem takhle pri pondelku dostal maila, ze Boda streamuje ARC Raiders.
    No, o hre jsem nejakou tu dobu nejaky to poneti mel, ale jsem vernej Hunt, ze jo (pardon za OT, ale neee tak docela).
    Po dobu sledovani a prokrastinovani jsem si rikal, ze ta hra vypada docela dost dobre.
    Nakonec jsem to koupil a dal prvni raid prave s Bodou a karotkou no a rovnou vidim kralovnu krytou raketakama.

True cinema.

Takze jo, Hunt respektive lovci maji na nejakej cas pauzu, hodlam se venovat raiderum :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    lol. presne! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: jo ale nevidel sem, ze by se hrnul do hrani s nama ;) asi si to bude chtit probehnout sam nebo s kofilkou .)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: A Petju tam psal ne, ze to pokoupil...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja mozna kluky stihnu, tak se zkusim vtirnout .)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MONTANACZ81: Si dejte, ja budu nejdriv v pet ready.
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    Tak zcela necekane a vyjmecne ( kamos - mimo nyx je nemocnej a doma) budeme ted hrat online 13-17:00 takze muzem zkusit ve 3 ( bohuzel ve 4 to nejde)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a Cohh. toe sympatak nejvetsi a beha solo .)
    Twitch
    https://www.twitch.tv/cohhcarnage
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam