• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    VIRIK: Beztak to bude tím, že psát na Puku zabere mnohokrát více času, tak hráči raději drží huby :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    To není žádná novinka. Já jsem kvůli toxicitě na PC přešel totálně na konzole.

A když třeba XBOX se spojil s PC, v wokny, tak po prvním nadšení klasická komunita na XBOX v HALO rychle zjistila, že když se to vypne, tak bez lidí z PC se ten multiplayer hraje milionkrát líp.

Já hraní přes platformy mám extrémně rád, ale v mnoha titulech bych ocenil nastavení, že hrají PSkový a XBOXový hráči společně a PC bych vypínal.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RUDOLF: Mimo jiné. IMHO to zahrnuje vše od vulgarismů, přes extraction point camping až po cheating.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TRAGED: toxické znamená cheating?
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    TRAGED: Nepovídej :) Taky jsem si toho všiml. Od té doby jsem to totiž pečlivě sledoval a vyčkával :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HEDIS: Jenže od tohodle traileru se toho právě hodně změnilo. Především žánr.
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    BOBESH: Neasi, od tohohle traileru se těším na Arc Raiders
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Hele, jak je to s crossplay a cheaterkama na PC? Tyhle populární hry jsou ideální monetizacni materiál na prodej cheatu. Jak k tomu přistupují vývojáři?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    info 2:

a faze 2
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SWAMP_ASS: netusim. vcera psali, ze to museli trochu zvednout, pac to lidi delali moc rychle, ale koukam ze prvni faze? uz je asi hotova

info 1:

@ARCRaidersNews
    ARC Raiders is increasing the donations needed to unlock Stella Montis.

Ossen said they are raising the bar because players are unlocking the event much faster than anticipated, but they want Raiders worldwide to experience it.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    BOBESH: hele a jak je to s tím osobním goalem, včera jsem nestihl dostudovat, ale donatnul jsem 300 z 900 a jak na to koukám tak to asi nestihnu dotáhnout :/
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    kolik tipujete, že bude mít to otevření mapy fází?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: neberu. me se to ani nestalo, pac se prave radsi zeptam predem
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: od toho tam ta funkce je, nesmíš si jen brát osobně, že tě někdo kickne, no...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: ja se prave radsi ptam, ale tak uz vim, ze u tebe mam svoleni. ok!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: ve hre to nejde, ale kdyz me uvidis ve Speranze, skoc mne do lobby pres menu ps5… obcas to tak delam a je to fajn prekvapeni…
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve uz se to nak hnulo! :O

BOBESH
    BOBESH --- ---
    dekuju za reakce/odpovedi!!! :)
    tak zas vostrouham zrejme. po osmy pokud nezacinam s nekym driv, tak nehraju. schvalne sem se ptal na dnesni odpo popr. pres ten vejk. zkusim se dyztak vtirnout, pokud uvidim nekoho online .)
    diky!
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    BOBESH: dnes večer po osmý, v neděli večer asi taky
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Konečně se mi podařilo odemknout expedici, na netu jsem k tomu něco načetl a tedy pro solo hráče, co pravděpodobně levelu 75 dosáhne za velmi dlouho (pokud vůbec) to smysl moc nemá. I tak jsem tedy cvičně umořil to první stadium :) Mnohem větší radost mi tedy udělal drop Anvil receptu, takže už můžu jednou za čas odložit Ferro.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam