• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj imho reddit, Tik Tok a spol trendy. AR jsou teď úplně všude, mám tím totálně vytapetovaný socky, tak to jde asi rychle. Každopádně neva, hlavně že ta hra ve všech ohledech skvěle šlape a s tím občasným zmrdstvím je potřeba počítat. Patří to k tomu a jsem s tím v pohodě, dokud nebude PVE.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: mno me to celkem fascinuje. resil sem to s klukama pri hre. jak to jako funguje. takze ses spis hajzlik, co strili lidi do zad, tak si prectes na redditu, ze podobny tobe nosej tenhle oblecek, tak ho nasadis taky, aby si k nim patril nebo ja nevim. nechapu. zasnu. a potkal sem uz presne takovy v tomhle obleku a dont shoot a pak to do me zacli sypat
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: :( a zrovna ten skin jsem si chtěl pořídit... Samozřejmě mám ten ze screenshotu, kterej je děsně friendly a tak vůbec a v sólu jsem ještě po nikom nevystřelil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SWAMP_ASS: my behali ve dvou s Meldou. cekal sem, ze dorazi treti, kde nam psali dva adepti. v pul desaty este nikde. ja uz byl pak upe jalovej, tak sem to zatah :/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: lol. ten je predurcenej k tyhle "sekte"! :)) BOBESH
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PIETA: jestli si muzu dovolit odpovedet za kapitana, tak je to jak kdyz te peskuje nakej malej harant s chraplakem :)) je to v nastaveni proximity voice.)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zase trochu fotecek..

PIETA
    PIETA --- ---
    _KOFILA_: Co znamená "sekýruju ženským AI hlasem"?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dneska osm kol, nikdo po mě ani nevystřelil a na závěr ratatatata a říkám si: no to snad ne, co to je za darebáka? A pak v Esperanze:

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    zjistil jsem ze kdyz tady ty mistni smokieraiders sekyruju s AI zenskym hlaem, maji to radi… muzu si i dovolit vic nez kdybych mel svuj hlas, to by byli vztahovacbi, takzo se jen smeji a plni rozkazy ;)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Dnes jdu s kamarádem PC run, nick mám hollyfakk, kdyby se někdo chtěl přidat, kamarád dnes začiná já mám postavu zatím na lvl12. Začneme někdy po osmé.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja tyhle typy her nehraju, ale pekne se na nich ukazujou charaktery lidi, ikdyz samozrejme v nejaky nadsazce, kdyz je to jen hra :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    original

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj a tehdy ty národnostní stereotypy platily na 100% Všechny servery na východ od Česka až po Ural - totálně nemilosrdný peklo, popravy, zotročování, kradení gearu, cheateři, zmar, násilí, nástrahy, pasti, smrt. Jakmile jsme tehdy na našem serveru viděli azbuku, kickovalo se. Sever USA, Kanada a Austrálie - přesně, jako v tom meme nahoře. Mám teď ohledně toho v AR solidní deja-vu a v solu mě popravili za celej víkend akorát jednou, což je pro mě zatím teda dost příjemný překvapení a uvidíme, za jak dlouho se to zvrhne po vylevelování hráčů do Pána much.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nahraj napr na giphy.com nebo podobnou sluzbu

nebo mi fungovalo pres Osobni / Soubory nahrat a pak nalinkovat
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Ja si udelal gif jeden z toho videa [BOBESH @ Anthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub] ale nejak me sem nejdou ty gify nahrat... nekde chybka.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Tohle je nej...

MELDA
    MELDA --- ---
    Tady nejdou pastovat gify? :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vubec! to nebylo kvuli tomu, ze uz sem to daval. naopak diky za doplneni puvodu! .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam