• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PIETA: hra umožnuje realtime modulaci hlasu, takže si můžeš nahodit starport ženský líbezný hlas a peskovat je, že dělaj jednu koninu za druhou a oni se jen smějí a pokyvují s omluvou že se to vícekrát nebude opakovat...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PIETA: jestli si muzu dovolit odpovedet za kapitana, tak je to jak kdyz te peskuje nakej malej harant s chraplakem :)) je to v nastaveni proximity voice.)
    PIETA
    PIETA --- ---
    _KOFILA_: Co znamená "sekýruju ženským AI hlasem"?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dneska osm kol, nikdo po mě ani nevystřelil a na závěr ratatatata a říkám si: no to snad ne, co to je za darebáka? A pak v Esperanze:

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    zjistil jsem ze kdyz tady ty mistni smokieraiders sekyruju s AI zenskym hlaem, maji to radi… muzu si i dovolit vic nez kdybych mel svuj hlas, to by byli vztahovacbi, takzo se jen smeji a plni rozkazy ;)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Dnes jdu s kamarádem PC run, nick mám hollyfakk, kdyby se někdo chtěl přidat, kamarád dnes začiná já mám postavu zatím na lvl12. Začneme někdy po osmé.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja tyhle typy her nehraju, ale pekne se na nich ukazujou charaktery lidi, ikdyz samozrejme v nejaky nadsazce, kdyz je to jen hra :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    original

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj a tehdy ty národnostní stereotypy platily na 100% Všechny servery na východ od Česka až po Ural - totálně nemilosrdný peklo, popravy, zotročování, kradení gearu, cheateři, zmar, násilí, nástrahy, pasti, smrt. Jakmile jsme tehdy na našem serveru viděli azbuku, kickovalo se. Sever USA, Kanada a Austrálie - přesně, jako v tom meme nahoře. Mám teď ohledně toho v AR solidní deja-vu a v solu mě popravili za celej víkend akorát jednou, což je pro mě zatím teda dost příjemný překvapení a uvidíme, za jak dlouho se to zvrhne po vylevelování hráčů do Pána much.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nahraj napr na giphy.com nebo podobnou sluzbu

nebo mi fungovalo pres Osobni / Soubory nahrat a pak nalinkovat
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Ja si udelal gif jeden z toho videa [BOBESH @ Anthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub] ale nejak me sem nejdou ty gify nahrat... nekde chybka.
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Tohle je nej...

MELDA
    MELDA --- ---
    Tady nejdou pastovat gify? :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vubec! to nebylo kvuli tomu, ze uz sem to daval. naopak diky za doplneni puvodu! .)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Jaaaaaaaj sorry :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jo tak DayZ! tusil sem, ze uz toe old, ale nemohl sem si vybavit odkud :) BOBESH
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Koukám, že se oprášily 15 let starý DayZ meme (původně kanadskej server vs ruskej)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    BOBESH: dobry skillers ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MELDA: np ;) zase se zastavim :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: jj. "tarkov veterans" :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Jo to jsou tihle dva... tihle jsou jako hodne velci mastnaci. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam