• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: Perfekt, přijato.
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Uz sem ti poslal zadost. Maxmilian Picmaus :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: btw mám tě na PS ve friends? Teď si nejsem jistej.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nebo beh s Bobem pres pulku mapy, kdy si nas davali snad vsechny Arci co na mape byli a smetlo nas to na dosah EP cca 20 metru od cudliku... jo to byl taky krasnej run. Bohuzel, z nejakeho duvodu i kdyz sem myslel, ze sem si vse ulozilk, tak se me to nenahralo. Kouknu jeste do stanice.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BARTOLOMEJ: Máš to tam. Id Mugen42
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja vcera par behu s Jimem a jako teda musim rict, ze to byla celkem jizda. Zvlaste Control Tower na DAMu. Ten jsme si strihli hnedka dvakrat. Jednou s uspesnym navratem, podruhe bez naboju na rimse koukajiz na konec sveta :-)

MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    BARTOLOMEJ: poslano fr. invite
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako ja sem asi v pulce nevedel kdo s kym je a neni kdo je kdo a neni a kdo zije a kdo ne, ale Miken teda skladal hodne slusne :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    CHEWBACCA: Hodne slusny...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ROENICK: jj hraje. ja ho sleeuju na twitchi i kdyz teda nevysila. ale nevedel sem ze je az tak dobrej. takhle si predstavuju ze ti nekdo hlasi presne situaci ve fightech. skvely
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    CHEWBACCA: Viktor Sheen hraje jo? ani nevim ;)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    zda se mi to, nebo ten ingame system pratel je dementni? neukazuje mi lidi co mam v ps pratelich a maj tu hru i zrovna pustenou, nebo naopak nabizi offline lidi apod
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Viktor (ne Brenek :)) to tam hezky prekvapive calluje pri fightech. Necekal sem ze je takovej gamer. Pekny videjko

VIKTOR NÁM UKÁZAL ŠÍLENEJ LOOT SPOT! W/@viktorsheen @astatoroextra
    https://youtu.be/0HO7pFJcCiY?si=cueVJssqKdLBMk55
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    mam ve friends jen Meldu a Boba a ty jsou porad ve 3 - tak kdybyste nekdo chtel, tak si me pridejte do pratel Id: brtstvo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: naprosto v klidu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vsak joo. jak kdy. ale imho ten tym at uz sou 2 nebo 3 by mi mel fungovat pak jako 1. resp. nejak kompaktne. coz muze znamenat i to, ze sou tam dve zkurky a jeden je toleruje :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: :D to je úplně v klidu. U AC je mi momentálně úplně jedno, jestli si donesu jeden Blueprint za týden, místo pěti za raid. Jde mi hlavně o relax a prdel. U toho DayZ mě mohlo srát, že jsem někam běžel dvě hodiny a pak se to kvůli jedné chybě celý posralo, ale tady je mi to u těch instant fun dvacetiminutovek úplně jedno. Na nějaký vyložený komandování a veteránský honění si ega taky nemám úplně náladu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: u nas stejny! a i lepsi! :D u nas musis odhadovat i z toho kdyz nekdo mlci, ze to neco muze znamenat! ;)))) ikdyz to bylo spis ze zacatku. nebo Filovo "Bacha!" taky nebylo upe smerodatny :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: rozumim! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jooo bez toho to nejde. Lidi se musí sehrát a trochu si ujednotit komunikaci. Taky pamatuju na časy, kdy nás bylo osm v partě a ozvalo se "bacha survák" a sedm lidí se zeptalo zároveň: "KDE?!?!!" a po dvou týdnech to už to bylo lepší a zavedla se nevyhnutelně vojenská hantýrka. Každopádně mám rád i ten chaos a punk, aby byla prdel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam