• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: ja mam cross vyplej, protoze proto pcckarum se to neda stihat
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: presne tak, moc to resime, na neeee! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRISMEGISTOS: ja bych doporucil kapitana Kofilu, ale nechci mluvit za nej. tak si to tu treba precte a povodi. hazel sem tu nejaky tipy od Viktora Břenka, ale na yt uz je toho hafo od ruznejch lidi.

ja jak to pozoruju, tak asi bude nejlepsi crossplay zapnout, do toho zatnout zuby a jit tvrde do pvp, jinac tam budem furt jen za votloukanky
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    @ArcRaiderHub
    Gotta keep those slots free for all the queen reactors he is about to grab 🤣🤣

Credits: WASDCommunity
    https://x.com/ArcRaiderHub/status/1993640940435870068?s=20
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    NAGASAWA: jasně, mě ten průzkum celkem baví. zatím jsem ale jel jen solo exploring a tak by hodil nějakej parťák co by mi trochu kryl záda a ukázal třeba dobrý loot spoty nebo užitečný herní skilly. ta hráčská úroveň je tak široká, že se při setkání s unfriendly raidrem vubec nechytám a ztrácím cennej gear.

hraju každopádně jen na pc.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: lol :D
    "Even I was swarmed by Bungulators when trying to hop in for some good-natured Arc Raiders fun. I was rounded up on Stella Montis alongside some other poor soul who wasn't wearing the right outfit. Thanks to my prior knowledge of the war, I quickly swore allegiance to TheBurntPeanut and was spared. The other guy wasn't as lucky; he timidly replied to interrogations that he didn't know what was happening, and he was, in fact, allergic to peanuts. That won him a bullet to the back of the skull."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRISMEGISTOS: imho to vlastní objevování co, kde, jak a proč je na tom to nejlepší.

Jinak dyžtak pište na jaký platformě kdo hrajete. Na Playstation mám vypnutej crossplay.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. este to dozniva zrejme
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tak to jsem chytl ještě dozvuky od lidí, kteří v tom pokračují evidentně dál. Vidím červenou helmu a automaticky přehazuju kvér.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: to sou jen zmrdecci.)

streamer war here:
    ARC Raiders War Explained - Bungalators vs FMF (TheBurntPeanut vs HutchMF)
    https://www.youtube.com/watch?v=4wrhhY6mv6k&t=1s
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    zdar, tak jsem stahnul AR a je to teda pecka. Orientuju se ale pomalu a jeste pomalejs levlim. Nebyl by tu treba nejakej ochotnik co by mi pomohl trochu naboostit? kdyby jo, tak cas mam vecer kolem 8-9.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nas vcera vysekali ti "zakuklenci", jak hlasal Jim, tak nevim, jestli to byli oni, ale vlastne sem si ani neskrtnul :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: ja asi ne e. ale vim o tom, jak mam plnej twitter AR. a prave Nickmercs, co sem daval dneska je do toho samozrejme taky zainteresovanej. vcera rikali, ze je uz prej po valce :o
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    A potkali jste se s tou youtuberskou Bungulator vs Peanut faction válkou? V pondělí jsem se mezi ty dvě strany připletl a byl jsem rád za ten svůj neutrální skin.
    MELDA
    MELDA --- ---
    V prosinci i na vasich obrazovkach :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mame se na co tesit. :-)

ETHAN
    ETHAN --- ---
    Včera se mi konečně podařilo dotáhnout všechny stoly na trojku a musím říct, že z toho posledního mám fakt radost. Chyběla mi 4 bombardier jádra a tak jsem si zkusil kill na jednu ránu tou novou minou. Kupodivu mě cestou nikdo nesejmul a někdo mi ho dokonce odlákal, takže se povedlo. A ve finále 4 jádra byla rovnou z toho jednoho, takže na další už jen pro zábavu :) Teď ještě ulovit nějaké blueprinty a budu spokojený. Každopádně hra mě pořád i přes narůstající agresivitu lidí baví.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    mi to pripomnelo scenku z Conana :)
    @ArcRaiderAlerts
    This is why you should NEVER give up in ARC Raiders.

Man comes out of nowhere and becomes a life-saver just in time.
    https://x.com/ArcRaiderAlerts/status/1993344217255756135?s=20
    SUBOTAI to the rescue! (CONAN THE BARBARIAN - 1982) BASIL POLEDOURIS' "THEOLOGY / CIVILIZATION"
    https://www.youtube.com/watch?v=R27DGVwkyBE
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja zas vcera koukal misto abych hral! po skvelym kapitanovy - bramsal give me some bandages, sem hledal nekoho dalsiho kdo jede na gejmpedu. no dostal sem se az k tomuhle. vim o nem, ale nikdy sem nesledoval. hraje na pc takze fps pres 200, ale na gejmpedu! a jak! samozrejme sou to nejaky bejvaly progamers. cisty pvp teda, jakmile slysej strelbu dou po tom. od cca 3:00:00 jedou ve trech.
    #1 VILLIAN ON ARC RAIDERS PVP GAMEPLAY!
    https://www.youtube.com/watch?v=YSinO_OYHh0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam