• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PIETA: čoveče já to zapnul v létě, na tři dny, že si polétám a podívám se jaké to tenkrát vlastně bylo... nezestárlo to strašně, že?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kde se vzal Scrappy :)
    A Scrappy origin story | ARC Raiders
    https://arcraiders.com/news/the-story-of-scrappy-the-rooster
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    PIETA: byla... A je imo škoda, že to zařízli...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tato! to sou dioramata! :)

PIETA
    PIETA --- ---
    Vím, že to tu teď trochu převzala jiná hra, ale jak se teď blíží shutdown Anthemu, tak jsem si řekl, že to chce ještě jednou zahrát, takže se na to chystám v prosinci - i po těch letech mám dojem, že to vlastně byla strašně zábavná hra, jen nedodělaná, takže člověk doleveloval na max a skončil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    to uz sem videl/zjistil pred par lety u tohohle typa. ten teda vyuziva ten "claw grip" :)
    ZLaner's Handcam POV on Black Ops 6 Warzone 🎮
    https://www.youtube.com/watch?v=UJM6jrEms1Q
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZEE: ale jiste. nicmene tu dokladam dukazem, ze to lze i s gamepadem proti k+m .)
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: me strilecky na PS problem nedelaji, spis jde o ty reflexy ktery mas na mysi i quickuse bude uplne jina pohadka. Stejne uz se na to PC chystam :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Fan-made Arc Raiders Watchlist names and shames griefers and backstabbers in Embark’s extraction shooter - FRVR
    https://frvr.com/blog/arc-raiders-watchlist-names-and-shames-griefers-and-backstabbers-in-embarks-extraction-shooter/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    EZEE: mno dyz prej budes hrat min. 8 let strilecky ala Fortnite, Apex, tak se to prej da ;)) viz. BOBESH
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: ja mam cross vyplej, protoze proto pcckarum se to neda stihat
    EZEE
    EZEE --- ---
    BOBESH: presne tak, moc to resime, na neeee! :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    TRISMEGISTOS: ja bych doporucil kapitana Kofilu, ale nechci mluvit za nej. tak si to tu treba precte a povodi. hazel sem tu nejaky tipy od Viktora Břenka, ale na yt uz je toho hafo od ruznejch lidi.

ja jak to pozoruju, tak asi bude nejlepsi crossplay zapnout, do toho zatnout zuby a jit tvrde do pvp, jinac tam budem furt jen za votloukanky
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    @ArcRaiderHub
    Gotta keep those slots free for all the queen reactors he is about to grab 🤣🤣

Credits: WASDCommunity
    https://x.com/ArcRaiderHub/status/1993640940435870068?s=20
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    NAGASAWA: jasně, mě ten průzkum celkem baví. zatím jsem ale jel jen solo exploring a tak by hodil nějakej parťák co by mi trochu kryl záda a ukázal třeba dobrý loot spoty nebo užitečný herní skilly. ta hráčská úroveň je tak široká, že se při setkání s unfriendly raidrem vubec nechytám a ztrácím cennej gear.

hraju každopádně jen na pc.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: lol :D
    "Even I was swarmed by Bungulators when trying to hop in for some good-natured Arc Raiders fun. I was rounded up on Stella Montis alongside some other poor soul who wasn't wearing the right outfit. Thanks to my prior knowledge of the war, I quickly swore allegiance to TheBurntPeanut and was spared. The other guy wasn't as lucky; he timidly replied to interrogations that he didn't know what was happening, and he was, in fact, allergic to peanuts. That won him a bullet to the back of the skull."
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRISMEGISTOS: imho to vlastní objevování co, kde, jak a proč je na tom to nejlepší.

Jinak dyžtak pište na jaký platformě kdo hrajete. Na Playstation mám vypnutej crossplay.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. este to dozniva zrejme
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: tak to jsem chytl ještě dozvuky od lidí, kteří v tom pokračují evidentně dál. Vidím červenou helmu a automaticky přehazuju kvér.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam