• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    STREET CINEMATOGRAPHER in ARC Raiders vol.1
    https://youtu.be/_thzGXlhwP0?si=NQgVdpklWHNqivTJ
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    PIETA: Ano, Je to hrozna skoda.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Hraju Anthem, a fakt je mi líto, že se tu hru nepodařilo dotáhnout do konce.
    Ten svět je fantastickej. Strašně pěknej, plnej zajímavejch koutů (který mají ve hře obvykle nějakou vlastní historii). A hrozně se mi líbí, jak je ve Fort Tarsis všechno trochu exotický - architektura, oblečení, ozdoby, stánek s grilem, všechno vypadá hodně nepozemsky.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    OTAKAR: hele super, dik za nabidku! jestli budes online dneska vecer a ja si najdu na hru cas, tak se ozvu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    _KOFILA_: Je fakt, že zrovna tyhle se docela dají. I když tedy jejich otevírání je dost hlasité a láká kretény. Ale zase za pokus to stojí, díky.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)

BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: dal si surrender (z menu) a vyjeza z něj taky fléra, vidíš že měl sebou jen flares a shield .)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    _KOFILA_: juuu! :) co se mu to stalo na konci? :o
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BOBESH: to musí být teď po patchi nové, dřív tam noc skákala náhodou, teď už ji vyznačili...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ETHAN: v noci máš dvojnásobek bodů (a v bouři), v klidu si zapnu solo a jeď to na tichošlápka... v klidu dáš sám třeba na první vlně husků tento týden 30k
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Zhasnou :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    Embark wasn’t kidding around when they wrote “a very hot fix for the locked room exploits” 😭
    https://x.com/ARCRaidersNews/status/1994004008856400089?t=y3OaEeh30Lzn9KhtmPBLxQ&s=19
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    _KOFILA_: To bohužel nedávám. Jednou jsem na jednom dal tři hvězdy. Kdyby to byla PvE hra, tak by to asi i šlo, ale takhle ani smykem. Moc kreténů, co mě potřebujou vyndat, když se snažím dělat něco na body.
    PIETA
    PIETA --- ---
    _KOFILA_: Za mě tam nikdy nebyl problém gameplay, ten byl vždycky silnej; ale šíleně tomu chybí content, něco, k čemu tím gameplayem mířit.
    MELDA
    MELDA --- ---
    _KOFILA_: Hmmm... zajimave, zajimave, zkusime se na to sousetredit.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ty blueprints mi prijdeze nejvic padaj z trials, tri hvezdy jsou vzdy 4k a mam vypozorovano, ze kdyz tam poslete 9k skoci na fialove blueprint
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam