• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    SITH
    SITH --- ---
    Všichni tam s lategame equip a já s lvl4 anvil a čtyřma granátama

SITH
    SITH --- ---
    Jsem si s amíkama dal 2x Queen a je to teda masakr. Loot většinou nestihnu, jen občas to její core, ale zábava je to obrovská.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja sem dneska uplne marnej 🤦‍♂️
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MELDA: ho ho ho
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    BOBESH: jo, to bych taky moc chtěl!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    _KOFILA_: Veliteli, ty jsi nekoho sikanoval?
    SITH
    SITH --- ---
    Jsem po půl mapě honil to kutalející se kolečko a teda vypadne z něho moc pěkný loot
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    SITH: já to říkal :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Včera jsem si sbíral gear u přehrady, potkám se v baráku s chlapíkem a proběhne: “friendly, friendly, don’t shoot, Need anything? Here, take this blueprint. I just got wiped, so I’m looking for stuff to upgrade the benches. Wanna team up before the nuke drops? Yeah? Cool. Where are you from? Czechia? No nekecej, tyvole já taky. Na tady máš za to, že jsi první Čech ve hře blueprint”. Smích.

S chlapíkem jsem dal dohromady team, ukázal mi trasy co obíhá včetně toho, kde je co na breach unlock skill, kde jsou bedny se zbraněmi a co run, to 60-80 tisíc v inventáři. Potěšilo.
    SITH
    SITH --- ---
    Tak musím říct že US North servery jsou nejvíc chill. Každý si pomáhá, samý "bro" a společné souboje. Najs
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    REEFER: jen si dej bacha abys zase spoluhrace neobvinoval z sikany!
    REEFER
    REEFER --- ---
    docela to ted o vanocich vetram a rad davam solicka i tymky, kdyby nekdo chtel raid partaka pridejte si me s radosti: OMGTopBoy#2293
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Mno… Uvidíme časem. Spíš mě sere ta Arc Dmg 1000, která je pořád rozbitá. Tak snad časem. Zatím se mi nechce nahánět trofeje u kterých nevím, jestli jsou, anebo nejsou v cajku.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: aha :( to bude asi fakt rozbity. resp. neprijde mi, ze by to mel bejt zamer. zni mi to nelogicky. nebo spis nefer
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Kdo ví. V týdnu jsem do ni poslal 3 Wolfpacky, tak 40 granátů z Hullcrackeru a ještě ustrilel nohy Anvilem a poslední rány šly z něčího Ferra a nedostal jsem nic.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno imho to bude nejaky pravidlo ve hre ci co. quest na zabiti leapera sem taky delal na nekolikrat s tim ze posledni pokus sem ho upizlal vylozene sam a pak se to chytlo. u queeny nevim teda no. asi to bude o tom kolik se mu/ji nalozi damage?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *má to snad
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ETHAN: jj taky na tu kliku s posledním zásahem Hullcrackerem, anebo minou čekám. Má to ústím snad 1.1% podle statistik. Až po tom achievementu cíleně půjdu, tak si vezmu tu magnetickou rušičku a Deadline minu. Snad to zabere
    na finální explozi a započítá se to.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NAGASAWA: Jsem na PC, ale ten poslední hit zní dost věrohodně. Co koukám do stats, tak ten achiev má strašně málo lidí. Přitom vím, že ji lidi zabíjejí pořád. Já se k tomu dostal až včera poprvé, ale to nepadla (málo lidí, sám ji neuklovu, protože dojde munice), ale dneska i padla. A nic.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ETHAN: Měl by být za “final blow”, alespoň podle Redditu, tak to bude dost o štěstí. Každopádně některý achievementy jsou alespoň na PS rozbitý a měli by je fixnout, až dořeší základní problémy.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zdá se mi, že achievement za kill queeny dostasne jen ten, co dal poslední ránu, nebo je třeba jí nasázet třeba většinu dmg? Šili jsme tam do ní krásně, padla a achievement nikde. A tedy BP taky nic, ale to jsem snad ani nečekal, že by na mě zbyl. Každopádně jsem ukořištil svou první legendary zbraň, protože nějaký chudák to schytal, zjevně si ho nikdo nevšímal (možná ani neměl defibrilátor) a tak, umřel. A já ho našel :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: tak je i neni :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: v settings je to hned nekde u toho jak volis crossplay
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HEDIS: ja bych rekl ze ani jedno. spis jak este nemam najetou tu "svalovou pamet" a nektery ukony nedelam tak casto zatim. coz se teda o zdraveni rict neda :))
    ja se ted od releasu taky laboroval s ovladacema a ovladanim jako takovym. takze sem pres sto hodin odehral na jednom gamepadu s nejakym nastavenim, pak koupil jeden ovladac a pak jeste jeden! a na kazdym sem testoval jiny rozlozeni. to bude asi spis tim :D
    SITH
    SITH --- ---
    HEDIS: jak přehodíš servery?
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    BOBESH: A bojis se o gear nebo proste se leknes zvuku apod?

S temi micy a vseobecnou mam spatnou zkusenost. Tak jsem se prehodil na americke servery, a prijde mi to podstatne lepsi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam