• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BOBESH: Hej, tohle je jeden z těch kreténů, co dělali tu válku někdy v listopadu... na toho jsem hodně alergický :D
    SITH
    SITH --- ---
    Jdu si ráno po Blue gate. Vidím frajera jak si sundá dolů rocketeera, ten se valí dole na sněhu, frajer k němu přijde a začne ho koulovat sněhovýma koulema. Pak řekne že je hotový, zahlásí gg a ať si jej sejmeme. Poděkujeme, lootujeme a běžím do výtahu. Pure cinema
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ENDER: Jo, posledních pár dnů pořád. Je to super. Ze začátku mi stačil anvil IV, pak jsem pořídil hullcracker a když jsem jednou lootnul bp na jupiter, tak chodím s tím. Finančně jsem obvykle v mínusu, protože munice, ale je to super akce. Doporučuju tahat s sebou dost defibrilátorů.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETINY: Jo, dokud někde neulovím bp na energy clip, tak to vyjde strašně draho. Ale mě hodně baví chodit na queen a matriarch a s tímhle už nemám pocit, že bych tam byl jen do počtu. Teď se tedy snažím získat Looting Mk. 3 Survivor, protože jsem zjistil, že to je nejlepší augment ve hře. Někde jsem dva ulovil, začal jeden nosit a už jsem s ním umřel 4x a 2x z toho jsem přežil jen díky němu a 2x mě někdo zvedl. Jenže dokud nemám bp, tak je jen otázkou času, kdy o něj zase přijdu :(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Výborně :) Dnes to bylo vyloženě silvestrovský.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA:

u me: aneb mam hovno ale stoly na trojce! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak dnešní závěr ve třech byl kouzelnej. Pokud by byla trofej za to být v jeden moment trefenej hned po startu zároveň Bombardierem, Waspou a ještě bleskem, tak ji mám(e). Ověřeno zpětně na videu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ENDER: Umírat. Většinou.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ENDER: jo, vždycky když to jde.
    PETINY
    PETINY --- ---
    SITH: hlavně se to neboj používat, je to přinejlepším mid-tier, neni nic co by ospravedlnilo ten legendary status. Na svůj ztratil chybou a vůbec mi nechybí.
    SITH
    SITH --- ---
    Komu padnul legendarni zlatý mód pro Anvil? :-)

ENDER
    ENDER --- ---
    Chodite nekdo na harvestera?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Your mum didn’t carry you for nine months so you could buy blueprints for Arc Raiders!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No konečně - trofej za to, ze vás trefí supply drop.

PETINY
    PETINY --- ---
    ETHAN: já umím zatím craftit Aphelion a je to teda dost sající věc, navíc s tím nejde zároveň naučit recept na energy ammo (to je jen v jedné z nich), takže jsi v tom na nákupu zásobníků na event za 60k minimum. Ale i tak je to zábava.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nehrajete nekdo? Hraju to druhej den a coop je lepsi :)
    Kdyz tak si me prihodte do friendu a muzeme dat spolecne
    Jozin#3668

Ted se chystam v tom zasypanym meste na toho velkyho pavouka
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Tak se to konečně povedlo - achiev za queen je tam :) A tedy taky se konečně povedlo sejmout párkrát matriarch. Ulovil jsem recept na jupiter, tak to teď jde trochu lépe. Equalizer bych asi radši, ale co se dá dělat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    Throwing snowballs at a Rocketeer in ARC Raiders feels like bringing a toothpick to a tank fight. 😭
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    MELDA: jo, je to podivana. Mam novej stroj na max to je teda fakt filmovka.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRISMEGISTOS: No ja mel v planu, ze zustanu dele v praci a dam si to po delsi dobe na PC, kde mam postavu na levelu 11 a dost v tom plavu, jak to nehrajhu v tahu, takze sem v ovladani dosti levej :-) Ale zase se me proste libi ta grafika na tom PCcku. to je proste top.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    MELDA: musis ale roztat uplne. kdyz budes jeste od snehu, tak zacnes venku trpet rychleji. staci se shovat v jakymkoliv shelteru.

Kdyby se chtel nekdo pridat, tak vecer kolem sedmy davame s kamosem, co ma docela aim a skill z helldivers (a uz mi nekolikrat zachranil zadek), par raidu. Chodime hlavne Dam, City a Gate.

Staci napsat do posty.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    novej oblecek. vylozene zimni :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: jj na oblečení nezáleží
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Deje se to tak bez ohledu na to, jakej mas na sobe oblek? To znamena, ze vybava na tohle nema vliv?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: Jop. Po chvíli začneš fatálně mrznout a musíš do budov, autobusů, anebo přístřešků. Po pár minutách začneš krvácet. Jakmile v budově roztaješ, jdeš dál. My jsme zkusili experimentální léčbu omrzlin plamenometem. Fungovala lip, než bych čekal.

MELDA
    MELDA --- ---
    A dotaz do placu.. jako ano, mohu si to vsude nejako vycist, ale...

Ten Coldsnap, predpokladam (v mape sem prezil asi 5 minut, nez me nekdo sundal), funguje tak, ze musis vyhledavat budovy, protoze jinak venku ti to likviduje zdravy a vybavu??
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRISMEGISTOS: Ideální řešení je tady: Are we good down here?

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DQfYb8NkX4K/
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRISMEGISTOS: Jojo, vcera sem mel to stejny, super behy, frienly povidani pri lovu Arcu, deleni se o loot a sdileni zajimavejch postrehu. Bylo to fajn. Taky me to PVP jednu dobu dost odradilo, kdyz sem byl beh co beh mrtvola, protoze proste ten combat neumim. Dycky chytnu nerva a je to v pici, pak uz nemirim, zmatene pobiham.. je to trapas, ale proste me to na tom gamepadu nejde. Ale za vcerejsi hrani sem dostal typy na rychle trasy do cervenych destinaci, typy na boxy se zbranema a podobne. Bohuzel na blueprinty jsem furt marnej. A hazi to k sobe podobne typy hracu. V solo urcite.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    tak za sebe potvrzuju player behavior match making. Od zacatku hrani prevazne friendly hraci. Ted nedavno si na me pocihala dvojice rideru, kterou jsem s pomoci dalsiho hrace sejmul a od ty doby pocet agresivnich hracu prudce vzrostl. protoze jsem na pvp nebyl moc zvyklej, bylo to pro me 6 raidu, z kterejch jsem se vracel nahej. Daval jsem proto nespokojenej feedback a zase mam kolem sebe jen pratelsky jehnatka. Tak kdyz vas pvp nebo pve omrzi, stezujte si ;) funguje to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam