• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TRISMEGISTOS: Ideální řešení je tady: Are we good down here?

Instagram
    https://www.instagram.com/reel/DQfYb8NkX4K/
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRISMEGISTOS: Jojo, vcera sem mel to stejny, super behy, frienly povidani pri lovu Arcu, deleni se o loot a sdileni zajimavejch postrehu. Bylo to fajn. Taky me to PVP jednu dobu dost odradilo, kdyz sem byl beh co beh mrtvola, protoze proste ten combat neumim. Dycky chytnu nerva a je to v pici, pak uz nemirim, zmatene pobiham.. je to trapas, ale proste me to na tom gamepadu nejde. Ale za vcerejsi hrani sem dostal typy na rychle trasy do cervenych destinaci, typy na boxy se zbranema a podobne. Bohuzel na blueprinty jsem furt marnej. A hazi to k sobe podobne typy hracu. V solo urcite.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    tak za sebe potvrzuju player behavior match making. Od zacatku hrani prevazne friendly hraci. Ted nedavno si na me pocihala dvojice rideru, kterou jsem s pomoci dalsiho hrace sejmul a od ty doby pocet agresivnich hracu prudce vzrostl. protoze jsem na pvp nebyl moc zvyklej, bylo to pro me 6 raidu, z kterejch jsem se vracel nahej. Daval jsem proto nespokojenej feedback a zase mam kolem sebe jen pratelsky jehnatka. Tak kdyz vas pvp nebo pve omrzi, stezujte si ;) funguje to.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Chapu. Omlouvam se, nebudu zde sdilet sve bezvyznamne pocity ze hry.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Ja si vcera po dlouhe dobe zabehal v noci a jako hodne dobry.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    kdyby ste dneska nekdo behal, hodte to pres twitch, nudim se v kanclu! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    "The right way to play the Kettle"

SITH
    SITH --- ---
    heh, hraju duo s kámošem, jdeme si po Blue Gate, všichni super friendly a pomáhali jsme si, ale najednou kámoše někdo vypne ze střechy. Asi sniper. Tak se doplazí dovnitř, tam ho resuscituju, přesuneme se o patro výš, zabarikádujeme se a čekáme na poslední stand. Přijdou dva, s kámošem jednoho sundáme a druhého skoro, ale dorazí nás. Plný batohy, nějaký epický věci, dost to padalo. Takže dvojka sehraných sniperů, zamrzelo, ale ten PVP k tomu patří no
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tu kytaaru sem vzal na topside jen kvuli tobe...

SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: To stejný jsem si říkal u Terminátora 2D. Automaticky jsem stiskl čtvereček pro lootování.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja se byl mrknout do gta na snih, ale nejak sem porad myslel na AR :))

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak naprosto neplánovaná trofej za vyřazení Bastiona potěšila. Skok ze střechy na jeho záda přes tři kontejnery a umlácení ho kladivem, když mi došla munice,
    zatímco dole byli přišpendlení tři další raideři, jsem v plánu teda neměl a myslel jsem, že to bude alespoň efektní sebevražda. Generuje to skvělý momenty.

HEDIS
    HEDIS --- ---
    Friendly Lobbies are Broken (New Meta) - Arc Raiders
    https://youtu.be/iDZYIsT5wB8?si=owZrx2Myjx92_zl9

Tenhle pobavil, jak nechápe z friendly lobbies :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: pure cinema
    PETINY
    PETINY --- ---
    SITH: tak tos byl ty! My včera upižlali královnu, sejmula snad půlku serveru a byl jsem jediný, kdo měl energy ammo, ani jsem neslyšel cválat hullcracker :) Ale zároveň se našli dva odvážlivci, co vylezli na královnu, odpálili na ní minu a pak se nechali zašlapat do země. 10/10 cinema.
    SITH
    SITH --- ---
    Všichni tam s lategame equip a já s lvl4 anvil a čtyřma granátama

SITH
    SITH --- ---
    Jsem si s amíkama dal 2x Queen a je to teda masakr. Loot většinou nestihnu, jen občas to její core, ale zábava je to obrovská.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja sem dneska uplne marnej 🤦‍♂️
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MELDA: ho ho ho
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    BOBESH: jo, to bych taky moc chtěl!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    _KOFILA_: Veliteli, ty jsi nekoho sikanoval?
    SITH
    SITH --- ---
    Jsem po půl mapě honil to kutalející se kolečko a teda vypadne z něho moc pěkný loot
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    SITH: já to říkal :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Včera jsem si sbíral gear u přehrady, potkám se v baráku s chlapíkem a proběhne: “friendly, friendly, don’t shoot, Need anything? Here, take this blueprint. I just got wiped, so I’m looking for stuff to upgrade the benches. Wanna team up before the nuke drops? Yeah? Cool. Where are you from? Czechia? No nekecej, tyvole já taky. Na tady máš za to, že jsi první Čech ve hře blueprint”. Smích.

S chlapíkem jsem dal dohromady team, ukázal mi trasy co obíhá včetně toho, kde je co na breach unlock skill, kde jsou bedny se zbraněmi a co run, to 60-80 tisíc v inventáři. Potěšilo.
    SITH
    SITH --- ---
    Tak musím říct že US North servery jsou nejvíc chill. Každý si pomáhá, samý "bro" a společné souboje. Najs
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam