• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    PETINY
    PETINY --- ---
    NAGASAWA: to se určitě zapojili, podle mě to ve dvou nejde uhlodat, už jen tím že se na tebe pořád kouká. Ale slyšet to nejde, dělá to takovej kravál, že nejde slyšet slova z proximity chatu pokud nejsou lidi na teamspeaku. Já pro tyhle případy s sebou beru 6-8 wolfpacků.
    SITH
    SITH --- ---
    to mi třeba chybí někde nějaká ingame nebo postgame statistika, kolik kdo dal kolik dmg do těch velkých arců. Abych třeba viděl, jak jsem byl efektivní a jaký jsem měl vlastní contribution.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw existuje způsob, jak, anebo čím prostřelit ten její generovanej energetickej štít?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETINY: Jeli jsme Matriarchu na Spaceportu z toho bunkru se závorou, kdy okolo otravoval jeste Leaper a Bastion, tak nás to ještě trochu zdrželo a než jsme je vyřešili a stihli tam doběhnout těch 100 metrů, tak na torzu Matriarchy bylo osm lidí, kteří ji stihli rozebrat na součástky. Každopádně pozitivum bylo, že se lidi mezi sebou nezačali zabíjet a vlastně to bylo celkově dost friendly. Jenom se teda mohli během těch dvaceti minut taky zapojit.
    PETINY
    PETINY --- ---
    Hehe, k tomu harvesteru / matriarchu - jakmile z něj začnou šlehat plameny, je potřeba k němu jít blíž, a hned jak z něj začnou svítit paprsky - což je ta animace těsně před tím, než vybuchne - běžet přímo pod něj, aby byl člověk nejblíž u lizu (u toho kulatého jádra). Navzdory zvukovým a světelným efektům ten výbuch nedává žádný damage, stal jsem xkrát přímo pod ním a nic se mi nestalo. V jádru jsou většinou 4x cores a blueprint na energy weapony (jsou k hovnu). Největší oser je, když exploduje na svahu, to jádro se pak pomalu kutálí z kopce a za ním zoufale běží 10 raiderů zběsile mačkajících E, až se zastaví.

Velmi doporučuji brát s sebou (kromě defibu) zipliny, aby byl člověk mobilní okolo bosse.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    CERBERUS: jo na to sem koukal, co toe za triky. teda proc delaj este ten kotoul dozadu. ale asi aby meli cas to vrznout do toho pocketu zpet? mno jak pise _KOFILA_
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: to na kontroleru je vyšší dívčí...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CERBERUS: Paráda to je dobrý. Píšu si. Vyzkouším.
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Jinak na Snaphook doporucuji trik co delaji lidi jako Cloakzy/Hutch - po vystreleni hooku (a jakmile slysis zvuk ze se chytil), tak udelat kotoul vzad a pres inventar ho hned schovat do safepocketu. Neprijdes o nej v pripade nejakeho problemu a mas hned po pristani zbran v ruce.
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Hadal bych ze setrepe (aspon me setrepala - stejne jako treba Bastion), akorat ji to chvilku trva, takze cas mas tam ty miny naskladat. Idealni je nekde pobliz schovat defib a kdyz to nedas, tak se plazit k nemu a rvat o pomoc ... :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CERBERUS: To mám teprve v plánu vyzkoušet. Postupně si buduju arzenál háků a deadline. Každopádně to bude chtít trochu koordinace, tak si to nechávám na víkend se sehranou partou. Ze zad tě nesetřepe?
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Congrats! :) Kazda Matriarcha z ktery odejdes po dvou a ne se odplazis po ctyrech je dobra :-)

Je docela sranda si na ni vylezt pomoci Snaphooku a davat ji na zada Deadline miny. Myslim ze jich staci 4/5?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Hullcracker je fantastickej. Kondenzovaná radost.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: najs. Já dal ráno sám samotný bombardiera s hullcrackerem. A nikdo to nelootoval, jakobych tam na mapě byl sám. Nádhera
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Chm.. dali jsme v solu s random chlapíkem na Spaceportu Matriarchu - moji první. Trvalo nám to 18 minut, komplet bez munice, štíty rozbitý, inventáře prázdný, na pokraji smrti a než jsme si k ní stihli doběhnout, tak nám ji z 90 procent vyluxovali ostatní lidi z mapy. Kromě odpadu všechno pryč. Ale tak sranda to byla, to ne že ne. Ta úleva, když explodovala s posledními pěti náboji v Anvilu za to stála.
    PETINY
    PETINY --- ---
    NAGASAWA: to je slušný, občas si takhle zavolá posily harvester + ve vzduchu, je to zábava.
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    NAGASAWA: Slušný gangbang
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Hidden bunker na 32 minut, ale i tak jsem takovou formaci ještě nepotkal.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: co je to za event že se sejdou takhle tři?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jeden je v pohodě, dva se dají zvládnout, ale tři jsme teda pohromadě potkali prvně… Každopádně sledovat ta těžkotonážní hovada, jak si rozdělila oba východy z té plechové boudy, stálo za to…

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam